ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Disk mi u modelu, ktery jsem mel neprisel vubec hlucny a navic se mi zdal oproti A6J opravdu rychly. Zbezne jsem se do A6T dival a byl tam opravdu 5400rpm Seagate. Tento notebook je muj 14ty a podle mne mely nejlepsi zvuk byvale Compaqy (Celerony). Ty opravdu hraly nadherne, takove hloubky jsem od notebooku vazne necekal. Jenomze cimdal vice se jde do snizovani nakladu a tak holt ty menice stoji cim dal vic za prd - navic, kdyz je jeste konstrukteri spatne zapoji.
kon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kon »

jo, ty nb compaq tam taky mely repraky od firmy JBL, takze ta kvalita zvuku je pochopitelna.
Athlon XP2500+@2800+ / ASUS A7N8X-X/ 2x256MB DDR2700 Kingston2.5T/ Leadtek A350XT 5900XT/ 80GB PATA MAXTOR, 8MB/ 250GB PATA Hitachi 8MB/ TEAC W540E/ DVD RW LG GSA 4667/ 350Wfortron/ LCD EIZO L557
nb: asus a6t turion x2 ml52, 1GB DDR2 667MHz, 7600 GO 256MB DDR2, 120GB/5400 HDD
xplicit
Nováček
Nováček

Příspěvek od xplicit »

čau hošani!!!
Tenhle noťas mi má dojít za pár dní a chcel bych od vás nějaký good fotky. Tak vás žádám vo to abyste mi je buď poslali na xRiddick@seznam.cz anebo dali vodkaz .díkec
Alide Verči suchare
Josef Kyrian
Nováček
Nováček

Příspěvek od Josef Kyrian »

Tak tady vam lupnu fotky a videa.

Jinak zvuk je opravdu DD 5.1, hraje to 5.1 a i zobrazuje to na repro ze to posila 5.1. Muj desktop umi digitalne jenom stereo a zobrazuje to opravdu ze to posila stereo (tam to lze pouze analogove 5.1) jinak tak maximalne v digitalu pouzit Dolby prologic, ale to je na prd.

Fotka pri optickym vstupu z notase STEREO:
Obrázek

Fotka pri optickym vstupu z notase DolbyDigital (pusteny DVD):
Obrázek

Fotka pri digitalnim vstupu (coax) z PC STEREO:
Obrázek

Tady mate video (omluvte zhorsenou kvalitu, ale original ma 105 mega, tak jsem to musel zkompresovat) (jinak notaka mam pichliho na 20" lcd, tak se nedivte ze sam o sobe nic nezobrazuje, ale bezi opravdu on a ne desktop :wink: ):

http://www.gibosms.cz/ntb/P1020015.avi
Josef Kyrian
Nováček
Nováček

Příspěvek od Josef Kyrian »

A tady mate ty slibeny fotky a video notase:

http://www.gibosms.cz/ntb/fotky_video/
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

nevíte někdo kde je momentálně k zakoupení? díky
xplicit
Nováček
Nováček

Příspěvek od xplicit »

www.cybex.cz
www.digiboss.cz
a plno dalších dobrej internetovejch obchodu
Alide Verči suchare
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

xplicit píše:www.cybex.cz
www.digiboss.cz
a plno dalších dobrej internetovejch obchodu
asi neumíš číst, psal jsem momentálně k zakoupení !!!!
Karel moudry
Nováček
Nováček

Re: error

Příspěvek od Karel moudry »

ahojky,chci se zaptat zadali ti uz dal nekdo vedet ohledne ty grafiky,anebo jestli si to uz nak poresil?ja mam zrejme tento notes taky a uz pres tyden si tady lamu hlavu :cry: ,vsechny hry co jsem doposavad zkusil me vzdy vyhodej a nebo se zaseknou :x .taki ztahuju furt jak blbej samy ovladace,ale stale s krizkem po funusu :(
poradi nekdo prosim Vas s problemama ohledne Grafiky u Asus A6T-Amd Turion,64x2.Tl-52.....zrejme nepodporuje hry nejdou stahnot ani nove ovladace od Nvidia a kazda hra se seka:-(
marczus
Nováček
Nováček

Re: error

Příspěvek od marczus »

Karel moudry píše:ahojky,chci se zaptat zadali ti uz dal nekdo vedet ohledne ty grafiky,anebo jestli si to uz nak poresil?ja mam zrejme tento notes taky a uz pres tyden si tady lamu hlavu :cry: ,vsechny hry co jsem doposavad zkusil me vzdy vyhodej a nebo se zaseknou :x .taki ztahuju furt jak blbej samy ovladace,ale stale s krizkem po funusu :(
a mas tam win xp sp 2 ??? mas tam nove drivery ovladace na desku a tak ???
mrlicker
Nováček
Nováček

64 bit grafika

Příspěvek od mrlicker »

neco jsem cetl o tom ze ke grafice do tohoto ntb nejsou k dispozici 64 bitove ovladace ?? ze se dodavaji pouze ke graficke karte urcene pro PC..je to pravda??
danera
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danera »

Supr počin asi do něj půjdu:-) 8-)
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: 64 bit grafika

Příspěvek od IntEx »

mrlicker píše:neco jsem cetl o tom ze ke grafice do tohoto ntb nejsou k dispozici 64 bitove ovladace ?? ze se dodavaji pouze ke graficke karte urcene pro PC..je to pravda??
Ano, je to pravda, na GeForce Go 7600 jeste nejsou 64bit ovladace. Shanel jsem je, kdyz jsem intsaloval 64bit Visty, ale nastesti se jim da vnutit i driver pro desktopove karty. Jak moc dalece to funguje ve 3D netusim, ale Aero prostredi na tom behalo dobre.
TV
Nováček
Nováček

Re: 64 bit grafika

Příspěvek od TV »

Hmm to je zajimave. Visty x64 beta 2 nelze na A6T nainstalovat z duvodu vyhozeni ACPI bluescreenu v uvodni fazi instalace. Instalaci jsem zkousel jeste s puvodnim BIOSem 301, ted je k dispozici novy BIOS 601. Na druhou stranu Visty x86 beta 2 nainstalovat lze je ovsem treba pocitat s nedostupnosti ovladacu nekterych zarizeni. Grafika, WIFI => ovladace OK. Ethernet => nefunkcni ovladac.
Obrázek
IntEx píše: Ano, je to pravda, na GeForce Go 7600 jeste nejsou 64bit ovladace. Shanel jsem je, kdyz jsem intsaloval 64bit Visty, ale nastesti se jim da vnutit i driver pro desktopove karty. Jak moc dalece to funguje ve 3D netusim, ale Aero prostredi na tom behalo dobre.
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Nainstalovat x64 Visty Beta 2 mi slo a jde (dnes rano znovu odzkouseno) bez sebemensich potizi. Ovladace mi chybi presne ty, ktere mas uvedene pod otaznickem, ale WiFi+Ethernet mi chodi spravne.

---
Jinak abych nezapomnel, notebook mi vcera konecne dorazil novy a zatim si nemuzu stezovat. Mehcanicke provedeni je v poradku, display zda se taky, ikdyz drobne vady v ne zcela rovnomernem podsvetleni se najdou vsude na kazdem ntb. Akorat mi prijde trosku mensi kontrast/svetla cerna, ale to bude asi zvyk z normalniho stolniho LCD mezitim. Mile prekvapen jsem byl ale zvukovkou, ktera je oproti predchozimu kusu A6T na uplne jine urovni, alespon co se zesileni vystupu tyce. Predchozi model se hodne prebuzoval pri >30% zmene ekvalizeru ve spodnim pasmu, tenhle drzi jako tram i na temer maximum bez vetsiho zkresleni (az jsem se chvili rozhodoval, jestli si mam externi Live! poridit, nebo ne) :-)

// D.M. sloučen dvojpost
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

a myslite ze udelaji i 64bit ovladace pro ntb??protoze si myslim ze by bylo skoda kdyz uz je to takovy nadupany ntb nemit 64 bir grafiku...btw i kdyz jaxi psal mozna to sezere bez problemu tu desktopovou verzi.
marczus
Nováček
Nováček

Příspěvek od marczus »

mrlicker píše:a myslite ze udelaji i 64bit ovladace pro ntb??protoze si myslim ze by bylo skoda kdyz uz je to takovy nadupany ntb nemit 64 bir grafiku...btw i kdyz jaxi psal mozna to sezere bez problemu tu desktopovou verzi.
ja si myslim ze ano a kdyz ne tak Wvista bude mit podle me urcite ovladace pro nvidii
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

tak snad to bude jinak b to byla skoda...zvazuju totiz koupi toho ntb .. a jeste jedna vec me zarazila .. cetl jsem neco o tom ze ma podprumerny chipset...co je na tom pravdy??..a hlavne jaxe to projevi ?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

už mi taky došel, chci se zeptat zda je normální ta velká teplota napájecího adaptéru? díky
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

Stoprocentne vyjdou ovladace pro GGo7600, toho se urcite bat nemusime :-). Vysoka teplota adapteru je normalni, zalezi ovsem, jestli adapter zaroven nabiiji baterii, nebo jesltli notebook bezi bez baterie/nenabiji.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“