Shanim miniPCI LAN
Moderátor: Don
- tosuja
- Začátečník

-
Shanim miniPCI LAN
Zdravim, shanim 100Mb sitovky do miniPCI slotu. Potrebuju je nove a potrebuju jich vice (zrejme dojde na desitky). Dal potrebuju, aby to bylo podporovane v Linuxu (jadro 2.6.15).
Prodava to nekdo v EU? Zatim jsem je nasel jenom jako soucast notebooku, coz mi naprosto nepomuze... Dik za jakekoliv nasmerovani.
Prodava to nekdo v EU? Zatim jsem je nasel jenom jako soucast notebooku, coz mi naprosto nepomuze... Dik za jakekoliv nasmerovani.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
Tam maji jednu jedinou miniPCI wireless sitovku. Ale ja potrebuju wired ethernet - klasicky 100Mb/s.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
Ano, existuje, ale obvykle pouziti je v noteboocich - zatim jsem nasel snad jenom jeden kousek, ktery neni kombinovany s 56kb modemem. Rekl bych, ze prinejmensim v minulosti mela vetsina notebooku sitovku v miniPCI slotu. Celkem logicke reseni, pokud jde o naklady.
Ja to potrebuju pro embedded zarizeni - WRAP, abych byl presny. Takze bud miniPCI karta, nebo nic.
Mimochodem, uz jsem neco nasel - na http://inovis-group.ch/ cosi maji, ale neni tam napsan ani pouzity chip ani cena.
Ja to potrebuju pro embedded zarizeni - WRAP, abych byl presny. Takze bud miniPCI karta, nebo nic.
Mimochodem, uz jsem neco nasel - na http://inovis-group.ch/ cosi maji, ale neni tam napsan ani pouzity chip ani cena.
- Bajgy
- Středně pokročilý

no ja ti sice drzim palce, ale jelikoz je to opravdu specialita tak nevidim velkou sanci na uspech. Takove veci se obvykle vyrabeji na zakazku primo pro assemblera a pokud budes chtit jen 10ks tak cena bude hodne astronomicka. Mximalne, ze by nekde po nejake montazi neco zbylo. Hledal bych zarizeni ve ktere to je a pak bych se vyrobce toho zarizeni nejak zkusil optat jestli mu neco nezbylo, ze bys to odkoupil.
Ale s tim, ze to koupis nekde v obchode nepocitej.
Ale s tim, ze to koupis nekde v obchode nepocitej.
Toshiba Tecra A6
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
Ale kdeze. Ja nechapu, co ti brani ten konektory napajet na primo na kartu. U tech notebooku to tak byvalo a vim (videl jsem na vlastni ocka), ze IBM u svych pracovnich stanic donedavna (byla to P4 3.06GHz) do MiniPCI strkala treba SATA radic. Taky to nebylo extremne tenke, ale to zjevne nevadi.
Obrazek tady: http://www.bvm-store.com/ProductDetail. ... ductId=160
Kdyz se navic rozhlednete po tom shopu, pripadne hodite do googlu MP-551 tak dojdete na to, ze se toho do miniPCI vyrabi fakt dost a dela se to seriove. Ovsem je to embedded world, takze bezny smrtelnik o tom nema paru.
Obrazek tady: http://www.bvm-store.com/ProductDetail. ... ductId=160
Kdyz se navic rozhlednete po tom shopu, pripadne hodite do googlu MP-551 tak dojdete na to, ze se toho do miniPCI vyrabi fakt dost a dela se to seriove. Ovsem je to embedded world, takze bezny smrtelnik o tom nema paru.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
Notebook jsem uvedl jenom jako ilustracni priklad, ja to potrebuju na jine veci - pichnout do WRAPu.
BTW, u notebooku staci vhodne umistit miniPCI konektor tak, aby RJ45 konektor licoval se stenou notebooku....
BTW, u notebooku staci vhodne umistit miniPCI konektor tak, aby RJ45 konektor licoval se stenou notebooku....
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
Ja nemluvim o bastleni doma. Ja mluvim z hlediska vyrobce a hadam, ze dnes uz se to stejne dela jinak - sitovka je integrovana. Ale kdyz uz mluvis o dire - obvykle byva univerzalni sasi, kde tu periferii mas a pak je tam odpovidajici dira, nebo nemas a pak je ta dira zaslepena....