Tak jestli se s tim nekdo nesetkal .... obavam se ale nejhorsiho a to ze budu muset koupit novou desku .... dik za vsechny rady
Scanning BIOS Image in Hard Drive..._ co s tim???
Moderátor: Eddward
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Scanning BIOS Image in Hard Drive..._ co s tim???
Flashoval jsem BIOS ze systemu a nejak se mi to nepovedlo. A ted mi po startu skace tahle zprava. Award BootBlock v1.0 Scanning BIOS image in hard drive. Zkousel jsem snad vse. Vymazat CMOS pomoci jumperu i baterky, stahnout nejnovejsi bios { mam desku Ga 7VT600P-RZ} verze F5 a dat ho na disketu, ale ani to nejde a nic se nedeje po vlozeni ani diskety ani CD a na disku to zrejme nehleda {mam SATA disk}, presto ze jsem to nechal hledat nekolik hodin nezobrazila se ani zprava ze se nic nenaslo. Navic u teto desky je bios pridelany napevno. A led dioda na case blika jako rezim STAND BY tak uz si s tim fakt nevim rady. Puvodni BIOS tam byl verze F4c ale ten nikde neni a zalohu nemam.
Tak jestli se s tim nekdo nesetkal .... obavam se ale nejhorsiho a to ze budu muset koupit novou desku .... dik za vsechny rady
- Fifi
- Středně pokročilý

Slyšel jsem nějaké info o tom, že to je způsobeno přetaktováním. Tedy, že dojde během flashování k poškození BIOSu v případě, že v té chvíli byl nastaven vyšší takt. Osobní zkušenost s tím nemám. Myslím, že není nutné hned kupovat novou MB. Zajdi do profi servisu a domluv se na flashnutí nového BIOSu. Určitě ti to za pár stovek udělají, když jim jej přineseš.
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

- EasyM@n
- Začátečník