Aha TN, to mi staci uz se o neho dal nezajimam...misadlouhz píše:Panel je to výborný Tn.vesna píše: Co to je za panel? MVA, IPS?
Jedina vec v cem je lepsi nez VS VX2025wm?
Moderátor: maXXmilian

až bude nějaká recenzevesna píše:Aha TN, to mi staci uz se o neho dal nezajimam...misadlouhz píše: Panel je to výborný Tn.
Jedina vec v cem je lepsi nez VS VX2025wm?

určite neber to hp ... a prechod na širokouhlý v tejto veľkosti je podľa mňa blbosť pretože podporuje to stále málo hier ostatné ti to roztiahnu na filmy je to aj tak malé na to aspoň ja osobne mám normálnu lcd tv a na prácu je to blbosť lebo výškou je to asi ako 17" lcd!Klouzek1 píše:Nevite nekdo zda ma cca do mesice prijit na nas trh nejaka nova dvacitka 1600x1200 bez leskle obrazovky a za rozumnou cenu ?

Podporuje to kazda nova hra a 95% vsetkych nie starsich ako 3 roky.Tommy_Verceti píše:...podporuje to stále málo hier ostatné ti to roztiahnu...
Na filmy to nemozes porovnavat s 17" LCD, pretoze tym ze widescreen LCD je sirsie tak aj obraz je v konecnom dosledku sirsi a vzhladom k tomu aj podstatne vyssi - co je nakoniec ovela vacsi celkovy obraz, lebo sirka obrazovky urcuje konecnu vysku - pri widescreen monitore mas pri pozerani filmu hore aj dole nad obrazom necely centimeter cierny pruh!!!Tommy_Verceti píše:.....na filmy je to aj tak malé na to aspoň ja osobne mám normálnu lcd tv...
Ver tomu ze na pracu je to super, pretoze napr. graficke programy a 1/3 miesta naboku navyse na paletky nastrojov je super.Tommy_Verceti píše:....na prácu je to blbosť lebo výškou je to asi ako 17" lcd...

Pokud nehledáš Nec z bazaru, tak se koukni na tento LG (http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0): stojí 10200,- s DPH.Sux00r píše:Hledam levnejsi alternativu k NEC MultiSync 20WGX2, pokud teda existuje. Nebo mi muzete rict ze za ty penize je to nejlepsi LCD na trhu?!

Je to TN, i kdyz nevim co to je, ale jak se povida, tak nic dobryho ...misadlouhz píše:Pokud nehledáš Nec z bazaru, tak se koukni na tento LG (http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0): stojí 10200,- s DPH.Sux00r píše:Hledam levnejsi alternativu k NEC MultiSync 20WGX2, pokud teda existuje. Nebo mi muzete rict ze za ty penize je to nejlepsi LCD na trhu?!

TN se nepřekládá jako "to ne", což si tady asi někteří myslí - snad jen mimo přehrávání videa, které není perfektní na tomto monitoru (subjektivní pocit) je to podle mně monitor špičkový - výborné barvy, skvěle zobrazuje obrázky, je dobrý ve hrách, v jednoduchosti je krása: LG L204WT.Sux00r píše:Je to TN, i kdyz nevim co to je, ale jak se povida, tak nic dobryho ...misadlouhz píše: Pokud nehledáš Nec z bazaru, tak se koukni na tento LG (http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0): stojí 10200,- s DPH.

A jeste jina alternativa by se nenasla? at si mam z ceho vybirat :p Ten LG se mi sakra libi a za 10k to je super.misadlouhz píše:TN se nepřekládá jako "to ne", což si tady asi někteří myslí - snad jen mimo přehrávání videa, které není perfektní na tomto monitoru (subjektivní pocit) je to podle mně monitor špičkový - výborné barvy, skvěle zobrazuje obrázky, je dobrý ve hrách, v jednoduchosti je krása: LG L204WT.Sux00r píše: Je to TN, i kdyz nevim co to je, ale jak se povida, tak nic dobryho ...