DVD mechanika uzka
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- yes
- Černá karta

-
DVD mechanika uzka
Ahoj!
Zkousel sem nyni ve DVOU novych case ulozit mechaniku. Pro radne utazeni bych musel ohnou vnitrek plechu v case.
Otazka je, jestli mam smulu jen ja. diky
Zkousel sem nyni ve DVOU novych case ulozit mechaniku. Pro radne utazeni bych musel ohnou vnitrek plechu v case.
Otazka je, jestli mam smulu jen ja. diky
Naposledy upravil(a) yes dne stř 1. črc 2009, 21:23, celkem upraveno 1 x.
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
to je pravda taky sem si toho vsim a nevypada to zrovna krasne... drive spis byl problem tam tu mechaniku vubec narvat... ted tam propadavaji
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- yes
- Černá karta

-
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
..no.. tak jsem dneska odpoledne pri stavbe PC resil stejnou vec.. puvodni navrh, vse pritahnout a kaslat na to, selhal z duvodu prilisneho pnuti (plechy case i plechy samotne mechaniky se evidentne chteli paradne zkroutit).. reseni nakonec prinesly klasicke papirove podlozky pod srouby.. prilepil jsem je na mechaniku, vzdy po dvou na sebe.. a sup.. je vycentrovana..
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měl co dělat, abych do skříně tu mechaniku narval, teď mám tu mechaniku odřenou z boků.
Mám mechaniku LG GSA-4166B
Case:
http://www.spirecoolers.com/main/produc ... ProdID=526
Mám mechaniku LG GSA-4166B
Case:
http://www.spirecoolers.com/main/produc ... ProdID=526
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Možná že to je problém jen některých výrobců mechanik. Já mám case Thermaltake Soprano a v něm dvě mechaniky:
1) DVD±RW NEC ND-4550A
2) DVD-ROM LG GDR8164B
Co se týká uchycení v casu, tak to u obou machanik proběhlo v pohodě, protože v tomto casu se nepoužívají klasické šroubky, ale tyhle lyžiny:

které mají na sobě takové pružné železné jazýčky, které jejich polohu v casu patrně vycentrovávají a mají zámečky - tudíž žádné kroucení plechů nehrozí.
Ale při pohledu zepředu je opravdu vidět, že ta machanika LG má kolem sebe větší prostor než NEC.
Zvláštní je, že jsem si toho doteď nevšiml a tak koukám jako puk...

1) DVD±RW NEC ND-4550A
2) DVD-ROM LG GDR8164B
Co se týká uchycení v casu, tak to u obou machanik proběhlo v pohodě, protože v tomto casu se nepoužívají klasické šroubky, ale tyhle lyžiny:

které mají na sobě takové pružné železné jazýčky, které jejich polohu v casu patrně vycentrovávají a mají zámečky - tudíž žádné kroucení plechů nehrozí.
Ale při pohledu zepředu je opravdu vidět, že ta machanika LG má kolem sebe větší prostor než NEC.
Zvláštní je, že jsem si toho doteď nevšiml a tak koukám jako puk...
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- yes
- Černá karta

-
- Thellwin
- Administrátor

Můžu ti změřit DVR-110 - ten má 14.7 cm a proti Toshibe SD-M1612 je užší o cca 0.15 cm.yes píše:Kolik ma aspon ta Pioneer 111, muze to nekdo zmerit..??
Taky jsem si toho rozdílu, když jsem toho Pioneera dával do PC všiml. Naštěstí jsem bral černou verzi a protože i case je černá, tak to není tak moc vidět.
Goldnoob team proud member!