Asus A8N-E /Deluxe (939, nF4 Ultra) - tipy a rady
Moderátor: Eddward
- PcBuh
- Začátečník
-
- RainMakeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
41 ted rano po naběhnuti(pc jede asi už 15 minut)PcBuh píše:PLS kolik máte s orig. chladičem teplotu Chipsetu ????
LOL wtf? neni to nějak moc?
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- PcBuh
- Začátečník
-
- RainMakeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na zvukovku
Dnes jsem si koupil tyhle sluchátka
pak tma mam ještě další 4 konektory + 2 ze předu zelenej a ružovej ale ty mi nefungujou nebo nevim jak to zprovoznit)
diky
problem jsem už vyřešil.
Dnes jsem si koupil tyhle sluchátka
a nevim co s tim ted.mikrák mám zapojen dobře(v ružovym) ale nevim kam ten druhej dát.(je zelenej).sem to zapojil taky do zelenyho (misto repraku)ale ve sluchatkach bylo hrozny praskani když jsem začal zvyšovat hlasitost na sluchatkach.mužete mi prosím vás poradit?
pak tma mam ještě další 4 konektory + 2 ze předu zelenej a ružovej ale ty mi nefungujou nebo nevim jak to zprovoznit)
diky
problem jsem už vyřešil.
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- Dano007
- Začátečník
...no tak to by mala byt "Temp2 .... 32°C" ..... ale moc by som tomu neveril lebo ked som odpojil vetrak na chipsete tak na 5 min a ten pasiv pol horuci jak sv.na tak mi tam stale pisalo to iste ..... aj v evereste
...asi to ma nejaky blby senzor
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82
- jcdenton12
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam taky Temp2 a teplotu kolem 31-34° a chladic muze bejt studnej i teplej jak chceDano007 píše:...no tak to by mala byt "Temp2 .... 32°C" ..... ale moc by som tomu neveril lebo ked som odpojil vetrak na chipsete tak na 5 min a ten pasiv pol horuci jak sv.na tak mi tam stale pisalo to iste ..... aj v evereste
...asi to ma nejaky blby senzor
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
- jcdenton12
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
takze som si postavil 2x regulator na fany na BD139 co je nepodstatne
urobil som to tak ze napajam fany z regulatoru ale mam aj potiahnuty kabel na monitoring otacok
TTA2029 mam pichnute ako chassis fan1 a je to ok otacky ukazuje do cca 600 potom uz 0
problem je so zalmanom vf700alcu na vga
kedze blizsie ako chassis fan2 konektor je power fan konektor tak som to pichol tam ale otacky sa nezobrazuju v ziadnom softe(speedfan4.29/everest)
proste ho akokeby nedetekoval
pritom otacky ma pri naplno okolo cez 2k takze gut
bios je 1013
napada vas cim to moze byt/nejake riesenie aby idiel na power fan konektore monitoring otacok???
vy co ju mate ide vam alebo ne
dik moc
//edit:
takze cpu fan som dal na chassis fan2 a ten z regulatora na cpu fan
otacky my zobrazovali tie co boli z regulatora(na cpu fan konektore) a cpu fan pichnuty do chassis fan2 sa tocil ale nenaslo ho to ani v biose ani v speedfane
je to nejaky limit dosky ze medokaze monitorovat otacky na trychto konektoroch alebo je vadna?
dik moc
urobil som to tak ze napajam fany z regulatoru ale mam aj potiahnuty kabel na monitoring otacok
TTA2029 mam pichnute ako chassis fan1 a je to ok otacky ukazuje do cca 600 potom uz 0
problem je so zalmanom vf700alcu na vga
kedze blizsie ako chassis fan2 konektor je power fan konektor tak som to pichol tam ale otacky sa nezobrazuju v ziadnom softe(speedfan4.29/everest)
proste ho akokeby nedetekoval
pritom otacky ma pri naplno okolo cez 2k takze gut
bios je 1013
napada vas cim to moze byt/nejake riesenie aby idiel na power fan konektore monitoring otacok???
vy co ju mate ide vam alebo ne
dik moc
//edit:
takze cpu fan som dal na chassis fan2 a ten z regulatora na cpu fan
otacky my zobrazovali tie co boli z regulatora(na cpu fan konektore) a cpu fan pichnuty do chassis fan2 sa tocil ale nenaslo ho to ani v biose ani v speedfane
je to nejaky limit dosky ze medokaze monitorovat otacky na trychto konektoroch alebo je vadna?
dik moc
...
- forges
- Nováček
-
- jcdenton12
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
uz som zistil preco
to mohli napisat aj do manualu
Kód: Vybrat vše
Dear sir/madam,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
My name is Sky. It's my pleasure to help you with your problem.
Sorry, I have consulted your problem to our surperior department. Due to hardware limitation, A8N-E could detect 3 fan speed at most.
Sorry for any inconvenience. Hope a good day:)
If you have any problem, please refer FAQ(Frequently Asked Questions) or contact us again. We will try our best to help you.
http://support.asus.com/faq/faq.aspx?SLanguage=en-us
Sincerely,
Sky_liu
...
- jook
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
LAN
Zdravim panove, mam na Vas dotaz. Uz nevim co s tim, tak to zkusim tady. Mam a8n-e, vsechno vicemene bez problemu (vetrak je uz vymeneny ), ale ted mi zacala delat bordel sitovka. Zda se mi, ze PC je kompletne nejake pomalejsi. Zkousel jsem i nove ovladace na Chipset, ale bezvysledne. Hlavni duvod proc pisu je ale to, ze od te doby co se spomalil mi vypadava LANka. Jsem pripojeny pres LAN a cca co 15 minut musim dat "opravit" pripojeni aby se mi chytil net. Z niceho nic proste prestane prijimat. Po opraveni se zase rozjede, ale vyhodi hlasku, ze "nelze dokoncit mazani pameti ARP" a podle nalady jede vzdy cca kolem 15+- minut. Netusite, cim to muze byt? Mam puvodni bios, ovladace na chipset jsem stahoval z asusu nove. Pro predstavu, pokud by to mohlo delat neco jineho, toto je ma sestava: CPU: Athlon 64 3200+ Venice (2,4GHz), GB GeForce 6600GT, Asus A8N-E, SB Live! 5.1, 2x512 RAM (1x 333MHz + 1x 400MHz ), WDC SataII 160Gb). Diky za kazdy nazor nebo radu. Uz vazne nevim co s tim a novy system se mi ted delat nechce abych to "vyzkousel", jestli to neni tim...
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ty jo tak to slysim poprví jako s biosem nevim ale kamos ma taky origo bios a tomu slape lanka i se starýma i new ovladacma ja mám new bios (kuli opteronu) a oboje ovladace mi fungujou asi vidim problem hardware ci v systemu....ale nejsem si tim jist ale na ovladacich to nemuze bejt...muj názor
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
- jook
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- jook
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- jook
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lojza
- Začátečník
Deska mi dělá následující problém: kolikrát se stane, že zapnu PC a místo aby začal najíždět windows tak se komp zastaví u tabulky kde sou vypsaný ramky a disky (nemužu si vzpomenout jak se to jmenuje) a asi za 5 sekund to napíše že to nemůže přečíst disk, zmáčkněte ctrl+alt+del, pak to třeba zas de pak zas ne, nevíte někdo čím to je? dík
Zdrojem to není nešlo to ani s Fortonem 350W ani s Chiftec 500W.
Zdrojem to není nešlo to ani s Fortonem 350W ani s Chiftec 500W.
- jook
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: