Chcem zostrojit nejake futbalove video. Mam na disku ulozenych cca 15 inych videi postahovanych z netu a z kazdeho chcem dostat iba urcitu cast a tieto casti spojit v jednu, v jedno plynule video.
Taktiez mam jedno video, kde je skvela pesnicka, ale nemozem zistit ako sa vola, takze ju nemam ako stiahnut z netu. Preto som rozmyslal, ciby sa nedala nejak vynat zvukova stopac, ci ako to nazvat z toho videa, tak aby som dostal nejaky zvukovy subor, ktory priradim k predchadzajucemu videu s 15timi akciami, ktore uz predtym ostriham od zvuku.
No dufam, ze som sa dobre vyjadril. Mozte mi poradit nejaky program ? DIk
audio video program
- rominho
- Začátečník

-
audio video program
athlon64 3000+, DFi LanParty nforce 3 250, kingston 2gb ddr cl 3, geforce 7600gt, fortron 350w
- Nik
- Začátečník

Na záznam zvuku z videa by ti měl stačit jakýkoliv program, který umí zaznamenávat zvuk, třeba goldwave, nastavit nahrávání z výstupu na repro a pak si video pustit v přehrávači a zmáčknout rekord v goldwavu.
Tak mě napadá mohl bys to taky uděla v mrchosoftím moviemakeru, ten je součástí každých win, stříhat se tam tuším dá...
Tak mě napadá mohl bys to taky uděla v mrchosoftím moviemakeru, ten je součástí každých win, stříhat se tam tuším dá...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: