Dobrý den!
Mám dotaz ohledně kontroly pamětí(Memtestem)zda-li to je na reklamaci?Běhen testování pamětí(asi 3 hodiny)bylo objeveno 4575 chyb(vše jen v testu č.5 block move,64 moves).A ješte jestli jde podle výsledku zjistit,který modul paměti je vadný...?/mám 3 :2x 128,1x 256 MB DIMM SDR RAM= CELKOVĚ 512 MB/
Moc díky za rady...
Memtest - vadná paměť?
- fretty
- Nováček

-
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- D.O.D.O
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je vysoko pravdepodobné, že bude vadný niektorý modul, práve som to riešil, mám 2x512, spoločne mi našlo okolo 6500 chýb, potom som ich dal osobitne, jedna bola v pohode, na druhej 43 000chýb
-takže išla na reklamačku.
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL
Tak som jeden SFORMÁTOVAL
- LGA
- Začátečník

A pokud nebude vykazovat chyby ani jeden modul, tak jsou nekompatibilni. Mel jsem s tim zkusenost. Kazda zvlast v pohode, ale dohromady sama chyba. (Bez chyb pouze pri podtaktovani.) I kdyz byly pameti od jednoho vyrobce a stejny typ, tak cipy na kazdem modulu byly od jineho vyrobce. Po reklamaci bez problemu.jcdenton12 píše:testuj samostatne kazdy modul a uvidis
inac moze to byt aj nekompatibilita
ak bude jeden vykazovat vela chyb=>reklamacia
- svk_xeon
- Nováček

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stiahni si bootovacie CD tu.svk_xeon píše:Poradite mi niekto ako mam spustit memtest86... Please![]()
![]()
![]()
Napáľ na CD-RW nastav v biose prioritu na bootovanie z CD a nabootuj.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4