levná GK pasivně chlazená

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
paradox
Nováček
Nováček

levná GK pasivně chlazená

Příspěvek od paradox »

Zdravím. Potřeboval bych do nového kompu vybrat nějakou slušnou GK. PC není primárně určeno na hry, spíše Photoshop, macromedia studio a sem tam jednou za čas nějaký střih videa a nějaká starší hra.

Kartu bych chtěl spíše pasivně chlazenou, nebo s TICHÝM VĚTRÁČKEM. Cenová relace do 3000 s daní. Nevim jestli ATI nebo NVIDIA moc se v GK nevyznám. čipset budu mít nejspíše nForce 570 SLI. Díky za rady. Ještě pokud možno vybírat přednostně na www.czc.cz
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39702 tato by měla být dostatečná...
?
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

7600GS presne tak asi nej v teto cene a kvalite
....ze by to byl MELOUN
paradox
Nováček
Nováček

Příspěvek od paradox »

jsou mezi těmito http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... &tree_CR=0 kartami nějaké velké rozdíly nebo je jedno kterou už si z nich vyberu?
sacrifice
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sacrifice »

GT-cky su lepsie ako GS-ky, ale aj drahsie... a 512 mb karty nekupuj, tych 512 mb nevyuziju, je to iba marketingovy tah...
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
Search.mod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Search.mod »

Já bych doporučil 7600GS nějakou ASUS neber GT většinou tam s přehledem nataktuješ. :wink:
//ale ani ta gainward neni spatna urcite ma velký pasiv.
Intel Core 2 Duo E6300 ASUS P5W DH Sapphire Atlantis X1900GT KiNgston 2x1GB 667MHz CL5 WD CaviarXL WD2500KS Winfast TV 2000XP Expert LG 4163B Enermax Liberty 500W
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Search.mod píše:Já bych doporučil 7600GS nějakou ASUS neber GT většinou tam s přehledem nataktuješ. :wink:
To se mi zdá zbytečné - jsou dražší než ta od Gainwardu a myslím, že mají menší chladič. Ale záleží na něm ;)
?
paradox
Nováček
Nováček

Příspěvek od paradox »

Gorr GrimWolf píše:
Search.mod píše:Já bych doporučil 7600GS nějakou ASUS neber GT většinou tam s přehledem nataktuješ. :wink:
To se mi zdá zbytečné - jsou dražší než ta od Gainwardu a myslím, že mají menší chladič. Ale záleží na něm ;)
No vezmu ten Gainward. Je to kvalitní? nikdy jsem o těchto neslyšel. Ještě jsem tam koukal po tý Maye nebo jak se jmenuje
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

ano, gainward je kvalitna znacka, nemusis mat obavy. a ta maya bude asi Gigabyte Maya.
.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“