Worms World Party jsou v menu pomalí

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Worms World Party jsou v menu pomalí

Příspěvek od jenda.69 »

Asi před rokem jsem si tuhle hru nainstaloval a jela mi v pohodě. Ale v poslední době se mi najednou děsně "seká" po spuštění a v menu. Jede tam cca 5 fps a to i přes úvodní obrázky,takže než se dostanu do menu, tak to trvá možná minutu. Když se tou šnečí rychlostí proklikam až do hry, tak ta už jede uplně normálně :shock:
Nevěděl by někdo, co to je? :x
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

tahle hra je bohužel napsaná naprosto prasácky a trpí různými neduhy (můžeš být rád že jí vůbec spustíš), pokud vím vyšel na ní servicepack (SP1), který řeší mnoho chyb (hlavně stabilitu), ale neřeší mnoho dalších (jako asi právě tuhle). Také se snažím záhadu "pomalého menu" na WWP rozlousknout, osobně bych tipnul problém s novými/určitou verzí ovladačů, protože atin se to zřejmě vůbec netýká

//edit: mou druhou verzí je že to dělá s každou 6600GT, kde vím kromě tebe jeětě o jednom případu, může to někdo s touhle GK potvrdit?
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

já to mám právě naopak. V menu okolo 2800fps, hra taky v pohodě. Co nastavit kompatibilitu s Win98, nepomohlo by to?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

NoTHX píše:mou druhou verzí je že to dělá s každou 6600GT, kde vím kromě tebe jeětě o jednom případu, může to někdo s touhle GK potvrdit?
No, mě World Party mi menu jede jak o závod. Stejně jako Mr.Nigga - Lítá to šileně rychle a hra v poho
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

ovladače máte jaké?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

NoTHX píše:ovladače máte jaké?
Ted to teda nemam nainstalovany, ale paril sem to pred nejakou dobou a to sem tam měl tušim Z-Tweaky 82.12
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Miláně1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miláně1 »

NoTHX píše:tahle hra je bohužel napsaná naprosto prasácky a trpí různými neduhy (můžeš být rád že jí vůbec spustíš), pokud vím vyšel na ní servicepack (SP1), který řeší mnoho chyb (hlavně stabilitu), ale neřeší mnoho dalších (jako asi právě tuhle). Také se snažím záhadu "pomalého menu" na WWP rozlousknout, osobně bych tipnul problém s novými/určitou verzí ovladačů, protože atin se to zřejmě vůbec netýká

//edit: mou druhou verzí je že to dělá s každou 6600GT, kde vím kromě tebe jeětě o jednom případu, může to někdo s touhle GK potvrdit?
Potvrzuji druhou verzi
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda.69 »

To já taky. Já jsem totiž ty Worms delší dobu nehrál, tak je možný, že před tim jsem je měl ještě na GF4, tak proto mi šli plynule..
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

hmmm... možná to bude kombinace obou verzí, takže se ještě zeptám takto... jelo menu někomu pomalu (a hra v pohodě) a má jinou GK než 6600GT?
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

to dělá na všech kartách od nVidie (aspoň na šestkové řadě), zkoušel jsem to na 6600GT, 6800GS, Ultra... , na Radeonech to jede zase strašně rychle, což ale ničemu nevadí... Ale jak to vyřešit to nevím.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Zkusil by někdo komu to menu blbne výše zmíněné "Z-Tweaky 82.12"?
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1301
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

6600gt menu trhany taky. ty ovladace mi nepomohli. ale je to jen kdyz spoustim pod win xp pod 2000 to jde bez problemu.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkusit už to nemůžu, protože hru doma nemám, ale když jsem si to nedávno chtěl zahrát, tak to menu jelo také pomalu - GF 6200TC.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“