výpočet výkonu počítače na jednotlivé hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lázňator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

výpočet výkonu počítače na jednotlivé hry

Příspěvek od Lázňator »

http://www.srtest.com/referrer/srtest
na tyhle stránce když prey zvolíte hru tak vám to vypočítá jak dobře pude já sem to nezkoušel co vy znáte to dá se tomu věřit a taky aby mě to nenainstalovalo nějakej divnej soft do poč.
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Chce si to instalovat applet co má za účel prozkoumat sestavu, a jak víte že udělá jen tohle, popř. co s těmi daty udělá pak?
Já si zase dobře dokážu představit jak informace o sestavě, nainstalovaném sw, emailové adresy a buh ví co ještě leží s razítkem mé IP někde "v archivu" připraveny k prodeji případným zájemcům či obecně připraveny k dispozici majitele této "sbírky"
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: výpočet výkonu počítače na jednotlivé hry

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Lázňator píše:http://www.srtest.com/referrer/srtest
na tyhle stránce když prey zvolíte hru tak vám to vypočítá jak dobře pude já sem to nezkoušel co vy znáte to dá se tomu věřit a taky aby mě to nenainstalovalo nějakej divnej soft do poč.
Je to už hodně staré. Ale jak psal NoTHX nevěřil bych tomu. Navíc to myslím potřebuje IE a to je další důvod proč to nepoužívat.
?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kdysi jsem to vyzkoušel, hlavně kvůli Oblivionu a imho to moc velkou vypovídací hodnotu nemá, protože mi to u straé sestavy napsalo, že stačí (překvapivě se to na ní potom moc hrát nedalo).
Goldnoob team proud member!
Lázňator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lázňator »

hm škoda já jenom že kdyby to fungovalo tak se dalo ušetřit milión dotazů typu: "A pude to na tyhle sestavě?" a pak následující "A
jak?" no nic ani to nebudu zkoušet
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Lázňator píše:hm škoda já jenom že kdyby to fungovalo tak se dalo ušetřit milión dotazů typu: "A pude to na tyhle sestavě?" a pak následující "A
jak?" no nic ani to nebudu zkoušet
K tomu by imho stačilo, aby si ty lidi přečetli doporučený hardwarový nároky na oficiální stránce hry :roll:
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mr.Nigga píše:K tomu by imho stačilo, aby si ty lidi přečetli doporučený hardwarový nároky na oficiální stránce hry :roll:
Které jsou vždy tak přesné a realitě odpovídající ...
Goldnoob team proud member!
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Thellwin píše:
Mr.Nigga píše:K tomu by imho stačilo, aby si ty lidi přečetli doporučený hardwarový nároky na oficiální stránce hry :roll:
Které jsou vždy tak přesné a realitě odpovídající ...
Přesně tak. Už by s tim měli něco dělat 8-)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Thellwin píše:Které jsou vždy tak přesné a realitě odpovídající ...
No jo, no. S tím ale nic nenaděláme. Někdy to sedí, někdy ne. Situaci by mohl zlepšit Vista rating. Když ale chci vrazit dejme tomu 1,5k do hry, tak si třeba stáhnu demo nebo nějak "jinak" vyzkouším jak mi to pojede.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“