výpočet výkonu počítače na jednotlivé hry
Moderátor: Baneshee
- Lázňator
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
výpočet výkonu počítače na jednotlivé hry
http://www.srtest.com/referrer/srtest
na tyhle stránce když prey zvolíte hru tak vám to vypočítá jak dobře pude já sem to nezkoušel co vy znáte to dá se tomu věřit a taky aby mě to nenainstalovalo nějakej divnej soft do poč.
na tyhle stránce když prey zvolíte hru tak vám to vypočítá jak dobře pude já sem to nezkoušel co vy znáte to dá se tomu věřit a taky aby mě to nenainstalovalo nějakej divnej soft do poč.
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Chce si to instalovat applet co má za účel prozkoumat sestavu, a jak víte že udělá jen tohle, popř. co s těmi daty udělá pak?
Já si zase dobře dokážu představit jak informace o sestavě, nainstalovaném sw, emailové adresy a buh ví co ještě leží s razítkem mé IP někde "v archivu" připraveny k prodeji případným zájemcům či obecně připraveny k dispozici majitele této "sbírky"
Já si zase dobře dokážu představit jak informace o sestavě, nainstalovaném sw, emailové adresy a buh ví co ještě leží s razítkem mé IP někde "v archivu" připraveny k prodeji případným zájemcům či obecně připraveny k dispozici majitele této "sbírky"
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: výpočet výkonu počítače na jednotlivé hry
Je to už hodně staré. Ale jak psal NoTHX nevěřil bych tomu. Navíc to myslím potřebuje IE a to je další důvod proč to nepoužívat.Lázňator píše:http://www.srtest.com/referrer/srtest
?
- Thellwin
- Administrátor

- Lázňator
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

K tomu by imho stačilo, aby si ty lidi přečetli doporučený hardwarový nároky na oficiální stránce hryLázňator píše:hm škoda já jenom že kdyby to fungovalo tak se dalo ušetřit milión dotazů typu: "A pude to na tyhle sestavě?" a pak následující "A
jak?" no nic ani to nebudu zkoušet
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Thellwin
- Administrátor

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Už by s tim měli něco dělatThellwin píše:Které jsou vždy tak přesné a realitě odpovídající ...Mr.Nigga píše:K tomu by imho stačilo, aby si ty lidi přečetli doporučený hardwarový nároky na oficiální stránce hry
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

No jo, no. S tím ale nic nenaděláme. Někdy to sedí, někdy ne. Situaci by mohl zlepšit Vista rating. Když ale chci vrazit dejme tomu 1,5k do hry, tak si třeba stáhnu demo nebo nějak "jinak" vyzkouším jak mi to pojede.Thellwin píše:Které jsou vždy tak přesné a realitě odpovídající ...
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur