MSI K9N Ultra /-2F (AM2, nF570 Ultra) - zkusenosti?
Moderátor: Eddward
- PIESZKAM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI K9N Ultra /-2F (AM2, nF570 Ultra) - zkusenosti?
Prosím at se ozvou majitelé této desky...
Co na ní říkáte,jak je to se stabilitou a taktováním???
Doporučili bys te jí???
odkaz
Co na ní říkáte,jak je to se stabilitou a taktováním???
Doporučili bys te jí???
odkaz
- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
MSI vs ASUS
Chtěl bych podotknout, že MSI zdaleka nebude tak kvalitní jak tady rodier uvádí.
Koupil jsem si K9N Platinum a nemůžu na ní rozchodit ani jednu LANku (hlavně, že jsou 2) a deska mi neumožňuje instalaci virtuální mechaniky. Programy hází hlášku: při instalaci driverů SCSI nebo RAID zařízení nejde v tuto chvíli ukončit a Setting Device Map error a konec. Ani deamon ani Alcohol nevalí.
Celkově jsem pěkně nas****j, že jsem si nepočkal na tu M2N-E
Koupil jsem si K9N Platinum a nemůžu na ní rozchodit ani jednu LANku (hlavně, že jsou 2) a deska mi neumožňuje instalaci virtuální mechaniky. Programy hází hlášku: při instalaci driverů SCSI nebo RAID zařízení nejde v tuto chvíli ukončit a Setting Device Map error a konec. Ani deamon ani Alcohol nevalí.
Celkově jsem pěkně nas****j, že jsem si nepočkal na tu M2N-E
CPU: AMD Athlon 3200+ (AM2) @ 2,28GHz, MB: MSI K9N Platinum, VGA: HIS X1800GTO ICEQ, RAM: 4x512 DDR2 Corsair 667 @ 5-4-4-4 CR2(760MHz)
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hmm, kdyz myslis ... pokud sou KxN ty nejepsi, tak ty dle tebe horsi uz musej bejt kua spatny, obzvast v pripade K9N, kterou aktualne mam ...rodier píše:tak se nauci cist, tahle ma heat pipe taky a kdybys znal MSI, tak vis, ze KxN rada jsou ty nejlepsi desky..
Zatimco Asus a jejich Mkova rada jsou vyhlasene shity zejmena -X verze ;]
Radim z vlastnich zkusenosti, ja bych si ji uz nevzal, bez do ASUSu
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PIESZKAM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- laho
- Nováček

K9N - problemy
Zdravim - zrovna ted se s jednou MSI 7250 Ultra trapim - nahodne restarty (problem uz byl naistalovat WXPPSP2) -
zkousel jsem ruzne disky (PATA,SATAI i SATAII), pameti GEIL 667 DDR2 (ruzna casovani i napeti - Memtest i GoldMemory OK) ale deska se chova velmi nestabilne - BIOS posledni dostupny z 15.5.2006. Nepomaha vymena zdroje (400W a 450W) ani GK (GF6600 nebo GF7600GS). Zitra jde na reklamaci ...
zkousel jsem ruzne disky (PATA,SATAI i SATAII), pameti GEIL 667 DDR2 (ruzna casovani i napeti - Memtest i GoldMemory OK) ale deska se chova velmi nestabilne - BIOS posledni dostupny z 15.5.2006. Nepomaha vymena zdroje (400W a 450W) ani GK (GF6600 nebo GF7600GS). Zitra jde na reklamaci ...
- laho
- Nováček

Problem vyresen !!!
K9N Ultra (MSI-7250) - problem nahodnych restartu VYRESEN !
Soudruh LIN-ŠU nasadil na chipset pasiv OPACNE !!! Pasiv o rozmerech 8x4cm ma zespodu na leve strane plastovou podlozku o sile asi 2mm a delce 4cm, na prave strane je "teplovodiva" pasta - chipset byl "chlazen" pres plastovou podlozku
Zaverem lze tuto desku (po dukladne kontrole nasazeni pasivu) doporucit
Soudruh LIN-ŠU nasadil na chipset pasiv OPACNE !!! Pasiv o rozmerech 8x4cm ma zespodu na leve strane plastovou podlozku o sile asi 2mm a delce 4cm, na prave strane je "teplovodiva" pasta - chipset byl "chlazen" pres plastovou podlozku
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem vyresen !!!
jo to ze se uz neresetuje neznamena ze to neni shit, coz je ...laho píše:K9N Ultra (MSI-7250) - problem nahodnych restartu VYRESEN !
- chosenone
- Nováček

-
Zjavne necitate recenzie, tato doska patri medzi najstabilnejsie na trhu AM2, ale moc na overclock nie je...
mam ju doma, prave na nej idem, je super, uplna stabilita systemu...
aj pri 8 hodinovom hrani Oblivionu...
Urcite vrele odporucam, co sa tyka porovnania s Asusom -E je to remiza..., je to rovnaky level ....rovnaky sikmooky kram...
celkovo nForce 570 sa oplati viac ako 550...potom je to na kuse...ked mas stastie bude dobry Asus, ci MSI, ked nie tak bude shitny Asus, ci MSI...
mam ju doma, prave na nej idem, je super, uplna stabilita systemu...
aj pri 8 hodinovom hrani Oblivionu...
Urcite vrele odporucam, co sa tyka porovnania s Asusom -E je to remiza..., je to rovnaky level ....rovnaky sikmooky kram...
celkovo nForce 570 sa oplati viac ako 550...potom je to na kuse...ked mas stastie bude dobry Asus, ci MSI, ked nie tak bude shitny Asus, ci MSI...
Athlon64 3500+,MSI K9N Ultra 2F, 1GB A-DATA 800Mhz,Sapphire X1800XT, 250GB MAxtor SATA2 16MB Cache:)
Pohoda klidek tabacek....
Pohoda klidek tabacek....
- PIESZKAM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prosím vás potřebuju nutně poradit vleze se mi tento chladič http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33865
na desku asus M2N-E????mám strach o ram
na desku asus M2N-E????mám strach o ram
- urglefloggah
- Nováček

-
mam desku k9n ultra a mam tuten problem Pri vypalovani cd/dvd nebo pri kopirovani velikych souboru po lokalni siti pres integrovanou sitovou kartu se pocitac uplne vypne musim vypnout zdroj pockat a za chvilku znovu zapnout zdroj a muzu zapnout pocitac.
muzete mi poradit nejake reseni co stim?
athlon x2 3800+
x1800 gto
zdroj 550 w
muzete mi poradit nejake reseni co stim?
athlon x2 3800+
x1800 gto
zdroj 550 w
- sacrifice
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- urglefloggah
- Nováček

-
- TopAce
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám základní desku MSI K9N Ultra při kopirováni po Síti se mi najednou vypne (NERESTARTUJE SE). Totéž se stává i když mi někdo jiní ze sítě nahrava data na HDD. Problem se vyskytuje i při vypalování na CD/DVD. Pro spusteni PC musim take odpojit zdroj a po zapnuti to naskoci do Win.
MB: MSI K9N ULTRA
CPU: AMDA64 X2 3800+ BoX chladic
RAM: 1024 MB DDR II667 A-DATA (1 MODUL)
GRAF. KARTA: HIS EXCALIBUR X1800GTO ICE Q3 TURBO, 256MB VIVO
ZDROJ: fortron 550W
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB, SATA IINCQ 16MB cache, 7200ot
CD:LITE-ON LTR-48125S + LITEON DVDRW SOHW-1696S
ZV.KARTA: SB AUDIGY 4
MB: MSI K9N ULTRA
CPU: AMDA64 X2 3800+ BoX chladic
RAM: 1024 MB DDR II667 A-DATA (1 MODUL)
GRAF. KARTA: HIS EXCALIBUR X1800GTO ICE Q3 TURBO, 256MB VIVO
ZDROJ: fortron 550W
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB, SATA IINCQ 16MB cache, 7200ot
CD:LITE-ON LTR-48125S + LITEON DVDRW SOHW-1696S
ZV.KARTA: SB AUDIGY 4
- Atomic_8
- Nováček

mam aj ja tuto dosku a nedari sa mi nejak pretaktovat
ake mate vy skusenosti s touto doskou a pretaktovanim???
ake mate vy skusenosti s touto doskou a pretaktovanim???
CPU Orleans 3500+, MB Microstar® K9N Ultra 2F, 2x1GB DDR2 667 MHz Dual Channel, VGA ATI Radeon MSI X1900GT rev1
HDD WD 320 GB 16 MB, CD-RW / DVD Teac W-548D, DVD-RW LG H10N
MONITOR AOC 9K+PureFlat
HDD WD 320 GB 16 MB, CD-RW / DVD Teac W-548D, DVD-RW LG H10N
MONITOR AOC 9K+PureFlat
- barco
- Středně pokročilý

Ahojte, v teste na www.ddworld.cz sa im podarilo taktnut X2 3800+ na 2700Mhz, ale ja sa smojim 3200+ neviem za nic nasvete dostat cez 2500Mhz - pretoze v BIOSE nemam HT Delicku!
takze prosim majitelov tejto dosky, aby sa kukli do BIOSU, ci ju tam maju, a ak ano, aku verziu BIOSU maju. Diky
takze prosim majitelov tejto dosky, aby sa kukli do BIOSU, ci ju tam maju, a ak ano, aku verziu BIOSU maju. Diky
.
- Scream22
- Nováček

-
Problem s integrovanými Lankami
Potřeboval bych pomoci ohledně základni desky K9N Ultra a jejií 2 integrovaných síťovek.
Systém síťovky najde ale když se chci přihlásit na net tak se zdá že jsou nefunkční.
Když se mrknu do systému tak mají problém-(Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít (Kód 12)
chcete-li zařízení používat, budete muset zakázat některé jiné zařízení v tomto systému. )
Když zakážu aspoň tedy jednu z nich tak to nic neřeší.
Takže teď mi zatim jede net na PCI síťovce,takže jinde problém nebude.
Pomůže někdo?
Systém síťovky najde ale když se chci přihlásit na net tak se zdá že jsou nefunkční.
Když se mrknu do systému tak mají problém-(Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít (Kód 12)
chcete-li zařízení používat, budete muset zakázat některé jiné zařízení v tomto systému. )
Pomůže někdo?
- Radim1234
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s integrovanými Lankami
Mám stejný problém, nový bios ani drivery nepomáhají, u obou síťovek je vykřičník a vypadá to na konflikt IRQ, odstavení ostatních komponent nic neřeší. Pomozte kdo vás co napadne, thxScream22 píše:Potřeboval bych pomoci ohledně základni desky K9N Ultra a jejií 2 integrovaných síťovek.
Pomůže někdo?