Winamp 5.05 + Speedfan 4.28 se nesnáší?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Nik
Začátečník
Začátečník

Winamp 5.05 + Speedfan 4.28 se nesnáší?

Příspěvek od Nik »

Pokud mám spuštěný speedfan 4.28 a zároveň si přehrávám hudbu ve winampu, stává se, že se přehrávání zadrhává a tak nějak přeskakuje, k čemuž dochází opakovaně. Když speedfan vypnu, jde vše OK. Starší verze speedfanu (asi tak 2 roky) na jiném poči to nedělala. Je možné že je to způsobeno pouze těmi programy, nebo to může ovlivňovat i hardware?
Starší verzi speedfanu použít nyní nemůžu, protože nepozná senzory
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Winamp 5.05 + Speedfan 4.28 se nesnáší?

Příspěvek od Josko »

Skús iný Winamp. A tiež iné prehrávače či to robí aj v nich.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

No ono se to seká (?) i při hraní her a zapnutém speedfanu, takže to bude asi spíš tím, jaký jiný player zvládá ogg a je srovnatelný s winampem?
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Nik píše:No ono se to seká (?) i při hraní her a zapnutém speedfanu, takže to bude asi spíš tím, jaký jiný player zvládá ogg a je srovnatelný s winampem?
§
Pozri do taskmanageru koľko % CPU ti zaberá speefan.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

A proč neupdatuješ SpeedFan na verzi 4.29 ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

stava se to i pri spustenem everestu... me se to stava, kdyz se zrovna aktualizuji teploty
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

Tak jsem zkusil speed fan 4.29, ale zdá se, že to nepomáhá, sice bych řekl, že se zvuk seká méně často, ale občas taky, takže nic...
Vytížení CPU je při spuštěném speed fanu na 0% občas tam jsou špičky tak na 2 až 4 %
Existuje jiný program jako speedfan, který by mohl být spuštěný, nezabíral moc paměti a ukazoval teploty? o regulaci větráčků mi nejde

Ještě trošku dotaz stranou... kde by mohla být teplota 87°C nebo to ukazuje nesmysly? Na čipset jsem si sáhnul(NForce4), je teplý, ale ruku tam udržím, heathpipes od chladiče CPU jsou téměř studené, ramky vlažné, grafka taky, z bedny fouká studený vzduch...
AXB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AXB »

Tak ještě vyzkoušej novější verzi Winampu - stabilní 5.24, nejnovější 5.25 b868.

Místo Speedfanu zkus třeba Motherboard Monitor.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“