Titan Quest - hodne povedene akcni RPG
Moderátor: Baneshee
- GODZILA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
titan quens
haloooo nevite please o nejakej cestine do tejto uzosnej hry som v 7 leveli a som zufali moja postava zeni je nadrzana na boj a nieco ine a nie len tak pobehovat mam vela veci ale a vela sa da ale nie so slovnikom v ruke

- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: titan quens
Zkus si tu hru koupit a nekrást z torrentů. V ČR/SR je v prodeji profesionální česká/slovenská verze.GODZILA píše:haloooo nevite please o nejakej cestine do tejto uzosnej hry
PS: a také používej méně smajlíků, je to trapné i ve 13 letech, či kolik ti je.
- GODZILA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
sorry mas pravdu inak mam 27
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2760 MHz (13 x 212),Gigabyte GA-M59SLI-S5,NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB,Acer AL1716 [17" LCD],Creative SB Live! 24-bit (SB0410),WDC WD20 00JS-00MHB0 SCSI Disk,WDC WD25 00KS-00MJB0 SCSI Disk,ST380013 AS SCSI Disk Device,2x NEC DVD_RW ND-4550A ,1x NEC DVD_RW ND-3550A,2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
- Jája
- Středně pokročilý

Re: titan quens
Jenom upřesním že česky lokalizovaná verze má vyjít až 13.8.radekhulan píše:Zkus si tu hru koupit a nekrást z torrentů. V ČR/SR je v prodeji profesionální česká/slovenská verze.GODZILA píše:haloooo nevite please o nejakej cestine do tejto uzosnej hry
PS: a také používej méně smajlíků, je to trapné i ve 13 letech, či kolik ti je.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem přišel na to proč mi hra padala na plochu:) Sem nějak omylem hrál Multiplayer (a ten rozdíl oproti singlu je opravdu jenom v tom že se při Esc menu hra nezastaví) a třeba při použití teleportu to šlo na hubu. Dal jsem zpět singl a už to nepadá
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- dutch3s
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Diky za info, nicmene to porad neni ono. Chybi mi tu multiplayer abych mohl hrat pekne s pritulkou proti NPC...HADES píše:Pokud si pamatuju tak vyšlo RPG ve stylu Fallout, jmenovalo se to Metal Heart, víc info najdeš tady: http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=111831dutch3s píše:me jen trochu mrzi, ze se ve velke mire delaji tyhle RPGcka porad z doby minule. Chtelo by to neco z budoucnosti se vsema moznyma vymozenostmaNejaky husty zbrane budoucnosti by to chtelo a litaci stroje apod...Rok uz parim WOW a cekam na nejakou takovouhle bombu ale stale nic
Proste neco ve stylu Sacred, Diablo...ale sci-fi
AMD64 San Diego 3700+/4x 512MB DDR500 Kingmax HC/DFI LP UT nF4 Ultra-D/80GB SATA WD/80GB SATA Seagate/200GB IDE Seagate/320GB SATA WD/Leadtek 6600GT EXTREME/LG 4160/Eenermax Liberty 500W/LCD Samsung 913N 19"/MX510 on fUnc sUrface...
=Karneval 5000/500=
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co toto http://games.tiscali.cz/reviews/restarea/index.asp ?:)dutch3s píše:Diky za info, nicmene to porad neni ono. Chybi mi tu multiplayer abych mohl hrat pekne s pritulkou proti NPC...
//edit Wilik - promaz OT postu
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- shadow
- Středně pokročilý

a toto: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/h/harbinger.html - vyšlo i na LEVEL DVD.
//omluva: tady není multiplayer, ale sci-fi akční RPG to je
,
//jinak mmorpg zde - http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=gamelist&list=all - žánr sci-fi.
//omluva: tady není multiplayer, ale sci-fi akční RPG to je
//jinak mmorpg zde - http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=gamelist&list=all - žánr sci-fi.
show must go on..
- vandam
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to dohrál na 31lvl, jako ice-lightning mág
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja lvl 31 taky myslim ale Elementalist,mel jsem golema ultimatni vec!!
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- zhor
- Začátečník

Tak uz to mastim po druhy za elementala a to je teprve ta prava bomba a to doslova. Ma takovej skill ze kazdou zbran kterou veme do ruky ma automaticky enchantnutou ohnivym damage a kdyz se k tomu prida jeste runovej set a rotujici ohniva koule, je to jak mala atomovka.
Kdyz jsem hral za valecnika, musel jsem do kostlivcu mlatit jak hluchej do vrat, ted projedu celou skupinou jak ohniva cirkularka za lahodnyho zvuku praskajicich kosti. Je to skvelej pocit, vrele doporucuju...
Grafika je libezna, kdyby takhle nejak vypadalo Diablo3, nemuselo by to bejt vubec spatny.
Kdyz jsem hral za valecnika, musel jsem do kostlivcu mlatit jak hluchej do vrat, ted projedu celou skupinou jak ohniva cirkularka za lahodnyho zvuku praskajicich kosti. Je to skvelej pocit, vrele doporucuju...
Grafika je libezna, kdyby takhle nejak vypadalo Diablo3, nemuselo by to bejt vubec spatny.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď level 38 Conjurer (Fire+Spirit) na konci Řecka v Epic...Pohodička, ternion attack s upgradem, core dweller s upgradama a Earth enchantment je brutální kombinace
Teď rozjíždim Wardena (Hunter + Defense), tam to bude asi zapeklitější...Už se těšim na českou verzi, určitě si jí koupim 
Jo a kluci, tu hru dohrajete až prolezete legendary obtížnost, prolézt tu hru na normál nemůže žádnej pravověrnej diablista považovat za dohrání
EDIT:
LOL...tak sem si dneska ráno zablbnul s nějakým Talosem v paláci na Krétě v Epic obtížnosti. Je to takovej ten obrovskej "robot" a má fakt parádní útok, kdy na vás vyšlehne brutální plamen skoro přes celou obrazovku, kterej vás ještě na dost dlouhou dobu omráčí, a tak když máte namakanou fire resistance, tak je vám to stejně na nic, páč pak k vám v klidu přijde, jednou si dupne a ste mrtvý. Měl sem cca 2500 HP a bylo mi to prd platný...Muj pomocníček Core Dweller se skoro 5000 HP se statečně držel maximálně tak půl minuty a šel do kytek taky...No, zařval sem tak 8x než sem ho sejmul
Zatim nejdrsnější frajer, na kterýho sem narazil, tak bacha na něj 
Jo a kluci, tu hru dohrajete až prolezete legendary obtížnost, prolézt tu hru na normál nemůže žádnej pravověrnej diablista považovat za dohrání
EDIT:
LOL...tak sem si dneska ráno zablbnul s nějakým Talosem v paláci na Krétě v Epic obtížnosti. Je to takovej ten obrovskej "robot" a má fakt parádní útok, kdy na vás vyšlehne brutální plamen skoro přes celou obrazovku, kterej vás ještě na dost dlouhou dobu omráčí, a tak když máte namakanou fire resistance, tak je vám to stejně na nic, páč pak k vám v klidu přijde, jednou si dupne a ste mrtvý. Měl sem cca 2500 HP a bylo mi to prd platný...Muj pomocníček Core Dweller se skoro 5000 HP se statečně držel maximálně tak půl minuty a šel do kytek taky...No, zařval sem tak 8x než sem ho sejmul
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- dutch3s
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dark100 píše:A co toto http://games.tiscali.cz/reviews/restarea/index.asp ?:)dutch3s píše:Diky za info, nicmene to porad neni ono. Chybi mi tu multiplayer abych mohl hrat pekne s pritulkou proti NPC...
//edit Wilik - promaz OT postu
diky za tip, zkusim
AMD64 San Diego 3700+/4x 512MB DDR500 Kingmax HC/DFI LP UT nF4 Ultra-D/80GB SATA WD/80GB SATA Seagate/200GB IDE Seagate/320GB SATA WD/Leadtek 6600GT EXTREME/LG 4160/Eenermax Liberty 500W/LCD Samsung 913N 19"/MX510 on fUnc sUrface...
=Karneval 5000/500=
- Vivec
- Středně pokročilý

tak jsem to dojel na normální obtížnost, tahle hra je SUPER
lvl 32 warfare/nature
13,5k zabitejch potvor, ale nikde sem nešel dvakrát
postava ale nic moc, ke konci mě hodně kosili
asi 30 smrtí
finální boss celkem easy
asi si udělám novou postavu s touhle to nemá na nightmare cenu hrát
celková hrací doba na normal přesně jeden den
lvl 32 warfare/nature
13,5k zabitejch potvor, ale nikde sem nešel dvakrát
postava ale nic moc, ke konci mě hodně kosili
asi 30 smrtí
finální boss celkem easy
asi si udělám novou postavu s touhle to nemá na nightmare cenu hrát
celková hrací doba na normal přesně jeden den
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tuhle hru hral na Lance pred nekolika dny a po asi 15 hodinach pareni s kamosema sme dosli na to ze hra je naprosto ttrapne jednoduchá a ze je to naprostá nuda....
Pobyhat po mape a mit kazdou nestvurku na jeden utok je dost nuda....
Navic nevim jestli to je Bug ale já jsem hral za ice maga a nasel jsem dve veci co davaji +50% na rychlost kouzleni takze ve vysledku jsem mel cca 210% rychlost kouzleni....Coz znamenalo ze se ke me nedostal vubec nidko,strilel jsem jak kulomet a vsechno bylo okamzite mrtvy.....
Takze zaver tehle hry byl takovej ze to je naprosta nuda a ze Mag je tam zase tezce preprasenej....
Navic nevim jestli to je Bug ale já jsem hral za ice maga a nasel jsem dve veci co davaji +50% na rychlost kouzleni takze ve vysledku jsem mel cca 210% rychlost kouzleni....Coz znamenalo ze se ke me nedostal vubec nidko,strilel jsem jak kulomet a vsechno bylo okamzite mrtvy.....
Takze zaver tehle hry byl takovej ze to je naprosta nuda a ze Mag je tam zase tezce preprasenej....
- MrPower
- Nováček

Heh jenom čekám než lidem konečně zase dojde že Diablo 2 prostě mezi akčními RPG konkurenci nemá.. dungeon siege 1/2, sacred.. všechno omrzí tak rychle. U diabla už jsem strávil stovky a stovky hodin a stále mě nepustilo - resp. už mnohokrát jsem ho přestal hrát, třeba i na půl roku ale stejně jsem se vrátil.. Pokud se přenesete přes DirectX6.1b a 800x600 jako max rozlišení tak nevidím důvod proč hrát titan questHighlander píše:Tak jsem tuhle hru hral na Lance pred nekolika dny a po asi 15 hodinach pareni s kamosema sme dosli na to ze hra je naprosto ttrapne jednoduchá a ze je to naprostá nuda....
"Náš život je takový, jakým ho učiní naše myšlenky."
- J X P
- Středně pokročilý

Proc hrat TQ ? no prece proto, ze je to dobra hra
.
Ale vazneji, Diablu 2 jsem dlouho odolaval, nechapal jsem proc o nem lidi mluvi v takovych superlativech, protoze mi "zbesile" klikani prislo ponekud primitivni. Pak jsem ho ovsem zkusil a byl uneseny. Ano, bylo to skvele a proto i datadisk jsem s chuti dohral.
Jenze ... je to uz nejaka doba a ja to hral jeste na svem obstaroznim PIII s 3dfx Voodoo 3.
No a a to je jadro pudla. Presto, ze rad vzpominam na ultimatni parby z herniho praveku, tak si vetsina z nas zvykla na urcity standard a to hlavne graficky.
Vzdy si preju, aby puvodni vyvojari predelali hru na aktualni technologickou platformu. Bohuzel je Diablo presne titulem na ktery budu rad vzpominat, ale uz se k nemu nikdy nevratim. Proto se mi ovsem TQ svym konceptem zalibil natolik, ze jsem rad za jeho vydani.
Legenda zustane legendou na vzdy, ale to neznamena, ze TQ neni dobra hra, ktera nema byt pokracovanim legendy, ale vyuziva velmi podobnym zpusobem herni prvny pro svoje podani.
Doufam, ze to staci jako duvod ke hrani TQ
.
Ale vazneji, Diablu 2 jsem dlouho odolaval, nechapal jsem proc o nem lidi mluvi v takovych superlativech, protoze mi "zbesile" klikani prislo ponekud primitivni. Pak jsem ho ovsem zkusil a byl uneseny. Ano, bylo to skvele a proto i datadisk jsem s chuti dohral.
Jenze ... je to uz nejaka doba a ja to hral jeste na svem obstaroznim PIII s 3dfx Voodoo 3.
No a a to je jadro pudla. Presto, ze rad vzpominam na ultimatni parby z herniho praveku, tak si vetsina z nas zvykla na urcity standard a to hlavne graficky.
Vzdy si preju, aby puvodni vyvojari predelali hru na aktualni technologickou platformu. Bohuzel je Diablo presne titulem na ktery budu rad vzpominat, ale uz se k nemu nikdy nevratim. Proto se mi ovsem TQ svym konceptem zalibil natolik, ze jsem rad za jeho vydani.
Legenda zustane legendou na vzdy, ale to neznamena, ze TQ neni dobra hra, ktera nema byt pokracovanim legendy, ale vyuziva velmi podobnym zpusobem herni prvny pro svoje podani.
Doufam, ze to staci jako duvod ke hrani TQ
---
- Vivec
- Středně pokročilý

AMENJ X P píše:...
a jinak hra na normal je dost jednoduchá, to je teprve zahřívací kolo, teprve epic je taková předehra a legendary je nářez
na legendary už nebudete zabíjet primárně kouzelníky, ale lučišníky protože rezisty na elementy se daj vytáhnout celkem v poho, ale piercing je horší, a to vás pak tři lučišníci daj na dvě rány
\\edit- to highlanger: pokud si vzpomínám na těch X stovek hodin u diabla tak tam jsem taky pobíhal po mapě a každou obyč potvoru měl na ránu, až na vyšší obtížnosti to začlo bejt tužší, to je tady taky, mírnej handicap pro TQ je, že je pořád stejná mapa, ale mě to nevadí, alespoň vim kam jít