ty barvy a kontrast, to je asi subjektivni, nicméně bych neřekl, že "LG nemá žádnou šanci". Jestli budou slabší (než u o dražšího NECu), tak ne o moc a v porovnání s konkurencí (mimochodem dražší, všechny ty ostatní Samsungy, starší typ LG, dell... jsou dražší než tento LG) budou podobné a možná lepší než ony, podle toho, co jsem si o něm přečetl (ale musíte používat DVI vstup, ne VGA, kvalita VGA je zdá se tady u toho monitoru, jak jsem už napsal, slabá) - - > zkrátka pokud chcete nenákladný 20.1" monitor pro cokoli a aby nezklamal ani ve hrách, tak na takovou koupi je LG L204WT dobrý kandidát. Řekl bych, že ti kdo by si pře pár měsíci volili Viewsonica VX2025 místo NECa (pro jeho cenu a přesto dobré vlastnosti), tak ti by dnes asi šáhli po L204WT. Nec je technologicky lepší, ale L204WT ho svými specifikacemi dohání. (Mně by měli zaměstnat v tv reklamě, zdá se že pro ni mám vlohy

) No nic, volba je na vás.
LG NEMÁ: repro, videovstupy, výškově nastavitelný stojan, žádné větší neduhy v kvalitě obrazu, USB hub, zobrazení menších rozlišení v 1:1 (mělo by to jít nastavit v ovl.panelech grafické karty,
snad), DVI-D kabel (pravděpodobně)
LG MÁ: HDCP, D-Sub, DVI, a nějaké ty drobnosti (dobrý kontrast, dobrá černá (lepší než u Viewsonica VX2025), dobrá odezva, velmi dobré barvy (jako u Viewsonica VX20225, ne jako u Neca GWX2... whatever, chce si to pohrát s nastavením barev), stojan je vratký, když měníte módy, zobrazí se vám na polovině monitoru první a na druhé polovině druhý, takže můžete porovnat, který se vám zdá být lepší.