data a casy jezdeni se mi hodi vedet dopredu abych mel cas si na to udelat cas
a ja volant nemam
diky za svezeni / moznost ucasti.
Moderátor: Baneshee

samozřejmě že můžeteKai-Yin píše:No nikde neni napsany, ze nemuzeme jet kdyz nepojede Smith, napiste sem kdo by dnes a v kolik mohl, vyberem nejakou trat a muzeme jet.

Omlouvam se ze reaguju tak pozde, ale tohle jsem dokonale prehlidl a teprve dnes se dozvedel ze byl schvalen tento model.Smith píše: bodování:
v obou skupinách stejné...
1. místo - 6 bodů
2. místo - 4 body
3. místo - 3 body
4. místo - 2 body
5. a další místa - 1 bod
poslední ze skupiny A by vždycky sestoupil do skupiny B
první ze skupiny B by zase postoupil do skupiny A

s tímhle nesouhlasím, protože to by znamenalo, že druhý jezdec jede prakticky zbytečně (já vím, může se stát cokoliv a jeden z týmu může odpadnou, ale i tak).cool.user píše:-Hodnoceni bych upravil tak aby se pocitalo JEN UMISTENI TEAMU.
možná bych to taky dal tak, že ve skupině A začnou týmu, které se už účastnili letní sezóny a ve skupině B nováčci.cool.user píše:A k losovani: To bych taky zcela zrusil, jelikoz nektere teamy jsou ihned odsouzeny k ztrate mnoha bodu jen kvuli losovani, misto toto bych udelal proste to at kazdej team zasle svuj nejlepsi hotlap (telemetrii) smithovi a skupiny se do prvniho zavodu rozdeli podle hotlaplu v australii.

tak bodování by mohlo být 5-4-3-2-1... a 3-2-1...cool.user píše:Presne jak rikas, stat se muze cokoliv a natahovat prvni skupinu na rozdil 8 bodu je blbost...Smith píše:s tímhle nesouhlasím, protože to by znamenalo, že druhý jezdec jede prakticky zbytečně (já vím, může se stát cokoliv a jeden z týmu může odpadnou, ale i tak).

Dle tveho bodovani muze klidne nastat situace kdy prvni team B skupiny dostane stejny pocet bodu jako druhy team B skupiny, to imho neni spravne kdyz prihledneme k faktu ze druhy team v A skupine musi bojovat s mnohem lepsima jezdcama...Smith píše:tak bodování by mohlo být 5-4-3-2-1... a 3-2-1...cool.user píše: Presne jak rikas, stat se muze cokoliv a natahovat prvni skupinu na rozdil 8 bodu je blbost...