Napiš prosim tě vše co máš k desce připojeno....Jestli nemáš třeba blbě nastaven JUMPER na mechaniceJ4REK píše:no jo ale mi to nechce mechaniku nacist
Jen ten coubor 304.bin....tzn rozbalit a hodit na disketu
Moderátor: Eddward
Napiš prosim tě vše co máš k desce připojeno....Jestli nemáš třeba blbě nastaven JUMPER na mechaniceJ4REK píše:no jo ale mi to nechce mechaniku nacist
Já mám mechaniku H20N a v pohodě....J4REK píše:AMD 3500 AM2
ASUS M2N-E
Radeon X1900XTX sasppire
Maxtor 250GB 16 Cache
mechanika DVD RW LG GSA-H10N
zdroj Fortron 400W a disketovku
pameti Geil 800Mhz cl5 ale jedou jen na 533Mhz kdyz zvysim na 800 nejede mi monitor
Tohle by taky mohlo být typické pro přehřívajíci CPU jako psal Demon....Lany píše:Pochopil bych, kdyby se neprobrala po restartu a musel jsem ji resetovat na tvrdo. Ale já ji musím nechat v klidu tak cca 10min. Když se ji snažím zapnout hned, na okamžik se zapne zdroj(cca 1s) a vypne se.
může být problém s pamětmi, zkus nový bios.Libor Vodehnal píše:Mám tuhle desku doma a mám problém z instalaci systému-windows XP-na botuju systém z cd-dám instalaci a všechno je ok až po restart systému-začnou nabíhat windowsi-je tam ta úvodní obrazovka-a pořád to nabíhá ale nenaběhne. Na disku jsem dělal nový oddíl a fomát-jestli není problém že disk je SATA 150?
Konfigurace AMD64 3500, 2x512 Kingston 667 mHz,deska je tahle, zdroj 400W fortron, disk WD 120 GB SATA
Tak pro mé učely je dost slušná....Každý je zvyklý na něco jiného,já vždy používám integ.zvukovku....a nikdy jsem neměl možnost otestovat nějakou pořádnou "přídavnou"oneill_sx1 píše:Jak jste na tom s integrovanou zvukovkou na M2N-E a zvukem? Já hodně slyším praskání nebo prskání. Hodně je to u her (auta nebo střílení a výbuchy), ale i u hudby nebo filmu (hudba a film mi nevadi, pocitac k temto ucelum nepouzivam). Asi si zase pořídím pořádnou zvukovku. Zezačátku jsem myslel, že to je třeba repráky (Genius 2.1), ale u minuleho pc to hralo pekne, ale když připojím sluchátka (AKG Hearo 888 TITAN nebo ViC Firth SIH1) je to slyšet taky. Neexistuje nějaké řešení pro ovladače (mám myslim poslední)?