Klávesnice k notebooku -> PC

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
sandeagle
Nováček
Nováček

Klávesnice k notebooku -> PC

Příspěvek od sandeagle »

Mám klávesnici od notebooku a tu bych si chtěl připojit k normálnímu pc, ať už USB nebo PS2 (klidne i COM xD)
vyvod s klavesnice vypada takto
http://www.sandeagles.ic.cz/solid/klavesnice.jpg
díky za odpověď
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

No, dost o tom pochybuju - myslím že ti tam bude chybět předřazovací brouček, který vše vyhodnocuje a přeposílá dále ve formě normovaných protokolů.

To co máš je prostě jen blok kláves bez řadiče, takže bz určitého typu nb imho nepoužitelná věc.
Francie ... sladká Francie
syrrius
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syrrius »

ted si nejsem jisty zda mam pravdu ale nebezi klavesnice z notesu i na jinym napeti??? naty mam jednu doma a ptal sem se znameho co se zivi opravami PCcek a ten mi rikal ze by to stejne neslo jelikoz klasicka klavesnice ma jine napeti :oops: :oops:
CPU:DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition 2,6GHz(13x200) 5000+ MB:Asus M2A-VM HDMI RAM:2942 MB(2x512+2x1024) A-Data 800MHz HDD: 298,1GB(2x160GB samsung SATAII) GK: ATI Radeon X1250 series.
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

napští je ten nejmenší problém, tady jde o to že klávesnice z notebooku pořebuje nějakej spešl řadič, co je v tom notebooku, ze kterýho je kuchlá
Mr.Peacemaster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Peacemaster »

tuhle klavesnici mam doma, pripojenou k PC :) poradim na icq 259 269 986 protoze ted momentalne nemam cas merit kde je jaky pin. kdyztak to sem pozdeji hodim jestli bude zajem.
Fido-Member of united alliance of PC tune In
syrrius
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syrrius »

ja jsem pro taky se mi jedna klaveska vali doma a mozna bych taky skusil neco spichnou.pokud budes mit nekdy cas tak to sem pisni
CPU:DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition 2,6GHz(13x200) 5000+ MB:Asus M2A-VM HDMI RAM:2942 MB(2x512+2x1024) A-Data 800MHz HDD: 298,1GB(2x160GB samsung SATAII) GK: ATI Radeon X1250 series.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Napětí by mělo být stejný - a to 5V (výjimka potvrzuje pravidlo 8-))
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Mr.Peacemaster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Peacemaster »

napeti je stejny
Fido-Member of united alliance of PC tune In
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“