problem s AGP

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
dendroid
Začátečník
Začátečník

problem s AGP

Příspěvek od dendroid »

Mam zakladnu dosku Epox 8 RDAE a graficku kartu Hercules 3D Prophet Radeon 9800 pro. Jedneho skaredeho dna som potreboval oskusat kamosovu Radeonku 8500 tak som karty vymenil .8500 isla bez problemov. Potom som tam supol spat moju 9800 v ku spociatku mi vobec nenabiehal komp a MB pipala potom sa podarilo sfunkcnit( len resetmi nebol problem ani v zapojeni monitora karty do AGP a ani napajania) no a potom mi chvilami znicohonic vypadol obraz a ked som resetol komp zase pipanie a zase resety dokila to neslo.No potom sa to umudrilo ale vcera mi brat povedal ze nefunguje AGP.
Ovladace som zatial nepreinstaloval ale chystam sa
Ak by vas napadol nejaky iny dovod ako su ovladace plis ozvite sa
Dik
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s AGP

Příspěvek od presscott »

dendroid píše:Mam zakladnu dosku Epox 8 RDAE a graficku kartu Hercules 3D Prophet Radeon 9800 pro. Jedneho skaredeho dna som potreboval oskusat kamosovu Radeonku 8500 tak som karty vymenil .8500 isla bez problemov. Potom som tam supol spat moju 9800 v ku spociatku mi vobec nenabiehal komp a MB pipala potom sa podarilo sfunkcnit( len resetmi nebol problem ani v zapojeni monitora karty do AGP a ani napajania) no a potom mi chvilami znicohonic vypadol obraz a ked som resetol komp zase pipanie a zase resety dokila to neslo.No potom sa to umudrilo ale vcera mi brat povedal ze nefunguje AGP.
Ovladace som zatial nepreinstaloval ale chystam sa
Ak by vas napadol nejaky iny dovod ako su ovladace plis ozvite sa
Dik
Podivej se, jestli neni karta v AGP volna...
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

no myslim ze tym to nebude ale este to mozem oskusat ale kartu som nadoraz zastrcil a prisruboval takze tyn by to nemalo byt
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

dendroid píše:no myslim ze tym to nebude ale este to mozem oskusat ale kartu som nadoraz zastrcil a prisruboval takze tyn by to nemalo byt
Nedostal sa ti do slotu prach, skúsť prejsť gumov na gumovanie po kontaktoch tej GK.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

tak myslim si ze tym to nebude pretoze keby bola chyba v kontakte grafika by vobec nesla nie
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

omrkni ještě napájení, jak do karty tak přídavné do MB
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“