Externé SATA boxy

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Externé SATA boxy

Příspěvek od littleman »

Zdravim, ma niekto skusenost s instalaciou SATA diskov do externych ramikov ICY BOX ?
mam totiz iba 2 SATA sloty ale 3 SATA disky a potrebujem nieco pre novy seagate 320 GB ...
nevie niekto ake rychlosti to dosahuje pri prenose cez USB 2 ? a da sa monitorovat smart disku, ked to zapojim na usb?

tu maju tie boxy - http://tichepc.sk/products.php?ca_id=33&sc_id=183
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Externé SATA boxy

Příspěvek od Josko »

littleman píše:Zdravim, ma niekto skusenost s instalaciou SATA diskov do externych ramikov ICY BOX ?
mam totiz iba 2 SATA sloty ale 3 SATA disky a potrebujem nieco pre novy seagate 320 GB ...
nevie niekto ake rychlosti to dosahuje pri prenose cez USB 2 ? a da sa monitorovat smart disku, ked to zapojim na usb?

tu maju tie boxy - http://tichepc.sk/products.php?ca_id=33&sc_id=183
Teoretické maximum USB 2 je 57 MiB/s, ale bude to menej.

To by som skôr kúpil ďalší SATA radič do PCI alebo PCIe.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od littleman »

ale ja chcem ten disk pouzivat aj ako prenosny, a pripadne k notebooku, ktory si chcem do buducna kupit (vymenit za desktop)
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

littleman píše:ale ja chcem ten disk pouzivat aj ako prenosny, a pripadne k notebooku, ktory si chcem do buducna kupit (vymenit za desktop)
Jasne, tak to je potom niečo iné. Ja som myslel že to chceš miesto radiča.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“