PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XXXtremer
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
..pekny striky.. kvalitni prace.. ale proste jak jsem uz pred casem psal.. me to proste nejak nesedi.. samozrejme s radosti se kouknu na finalni vyrobek, ale i tak.. pripada mi to takovy nemastny, neslany.. proste slatanina vseho, co clovek na army modech muze videt.. navic to pouziti dreva je z meho uhlu pohledu divny.. kombinovat takhle kov a prirodu.. nevim no..
.. ne ze bych to videl zase tak uplne tragicky, ale proste me to pripada takovy nejaky.. divny.. mozna je to zpusobeno i tim, ze army-mody se posledni dobou docela rozsirily..
.. ne ze bych to videl zase tak uplne tragicky, ale proste me to pripada takovy nejaky.. divny.. mozna je to zpusobeno i tim, ze army-mody se posledni dobou docela rozsirily..
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to hodně věc názoru, já jsem se právě snažil vybírat prvky, které k sobě sedí a které pasují i na styl PC, resp. PC case...tedy umím si představit, že by spousta lidí dovnitř naházela náboje, nebo na bočnici přilepila granát, ale to mi příjde jako neadekvátní...ale jak říkám, je to věc názoru. A že by se army mody nějak rozšířily, to mi ani nepříjde...rust mody určitě, ale army modů jsem viděl jen několik...
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
pekny,pekny,jeste bych mozna jak tam mas ten plech s tema tlacitkama power atd. tak taky u nej tu hranu tak nejak roztavit,jako to mas u toho vrsku,prijde mi to takovy moc vyhlazeny
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- Don#2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- DreamWorks
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
1. Se mi ta case nelíbí - hlavně ta dřevěná bedna a ten panel (nevím proč, ale ty nový červený tlačítka + ty průhledný kryty na přepínače i když to pak bude zas*aný špínou, moc mi to s vietnamem nesedí) a 2. kde je pointa toho pásu nábojů???
Intel DX486 111MHz, 32MB RAM, 800MB HDD, S3 Trio 3D 4MB Graphic on da board... Co víc si přát?
- piXar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
First Alpha* --- > Vietcong 2 --- > Vietnam --- > válka --- > zbraně --- > munice --- > PÁS NÁBOJŮDreamWorks píše: kde je pointa toho pásu nábojů???
*tak se to celé menuje
wink
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase nějaý to foto...kvůli ovládacímu panelu jsem musel přdělávat celý přední dvířka...když jsem je původně dělal, tak jsem asi nějak nepřemýšlel a udělal je málo hluboký, takže odřezat okraje, nařezat nový pásky a znovu navařit. No a pak pantíky a magnet pro udržení v zavřeném stavu.
A podotýkám, že to je zatím stříknutý jen základovkou...kdyby někdo nechápal..!!!
A podotýkám, že to je zatím stříknutý jen základovkou...kdyby někdo nechápal..!!!
- m.Pták
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mod vypada cim dal lip....ten plech co zepredu zakryva tu bednu tam paradne sedne
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- STANIK#007
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- johny-bulanek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- dR@gon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jmenovat všechno co se mi na tom líbí tak bych si upsal prsty, ale musím se pozastavit nad tou dřevěnou "bočnicí". Je to .... zvláštní. Nemůžu řít ani hezké a ani ošklivé... sice nevím co to má představovat nebo proč to je ze dřeva, ale docela to k tomu sedí. Jinak zpracování je ostatně jako vždy na skvělé úrovni.
Jedno obrovské plus je za ten pás nábojů. Tos mě fakt dostal do kolen když jsem to zpozoroval... Asi si fakt hodně potrpíš na "detaily"....
nemá cenu sem dávat číselné hodnocení protože by to vyznělo dost trapně nebo ohraně...
PS: Co bude další mod?
[OT]Nemáš v plánu udělat v brzké budoucnosti třeba další tutorial ?:roll: [/OT]
Jedno obrovské plus je za ten pás nábojů. Tos mě fakt dostal do kolen když jsem to zpozoroval... Asi si fakt hodně potrpíš na "detaily"....
nemá cenu sem dávat číselné hodnocení protože by to vyznělo dost trapně nebo ohraně...
PS: Co bude další mod?
[OT]Nemáš v plánu udělat v brzké budoucnosti třeba další tutorial ?:roll: [/OT]
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu asi nejvíc lidí zarazí ta dřevěná bedna...a co má představovat? No bednu od munice...nikdy jste nikdo neviděl bedny v kterých se přepravují náboje do tanků nebo rakety? Armáda jich hodně rozprodává a hromada lidí to používá na stavbu zahradních přístřešků nebo i domů... Já jsem podle toho udělal novou bednu, ale znovu musím napsat, že takhle "jednoduše" to nezůstane...
K pásu díky, mě osobně se právě taky moc líbí a dalo by to hodně úsilí, než jsem ho sehnal.
Další mod? Jelikož za 3 týdny odjíždím do školy, tak asi moc času nebude, takže se uvidí...ale zrovna teď aktuálně dělám case pro babičku k narozeninám, takže ta musí být v pátek hotová, takže případně dám foto...
A tutoriál? Nějak není vůbec čas...uvidíme, třeba se k tomu ale brzo dostanu, zatím nic neplánuju.
Každopádně díky za kladnou reakci.
K pásu díky, mě osobně se právě taky moc líbí a dalo by to hodně úsilí, než jsem ho sehnal.
Další mod? Jelikož za 3 týdny odjíždím do školy, tak asi moc času nebude, takže se uvidí...ale zrovna teď aktuálně dělám case pro babičku k narozeninám, takže ta musí být v pátek hotová, takže případně dám foto...
A tutoriál? Nějak není vůbec čas...uvidíme, třeba se k tomu ale brzo dostanu, zatím nic neplánuju.
Každopádně díky za kladnou reakci.
- CZEBLADE
- Začátečník
- Shark NX
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Už delší dobu sleduju tvoje casemoddingy a musim řict že sou fakt nej. Viděl sem nějake tvoje prace na invexu. No prostě parada.
K tomuto nemam co dodat, vypada paradně. A ty tlačitka se fakt povedla
K tomuto nemam co dodat, vypada paradně. A ty tlačitka se fakt povedla
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440