PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

o barvě se tady už mluvilo myslím dost...není to zelená, ale khaki a samozřejmě bude všechno "zašpiněný", ale až to bude hotový...!
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

Stoobi píše:o barvě se tady už mluvilo myslím dost...není to zelená, ale khaki a samozřejmě bude všechno "zašpiněný", ale až to bude hotový...!
tak to sorry necet sem to tu :oops:

v tom pripade dobra prace :sigh:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..pekny striky.. kvalitni prace.. ale proste jak jsem uz pred casem psal.. me to proste nejak nesedi.. samozrejme s radosti se kouknu na finalni vyrobek, ale i tak.. pripada mi to takovy nemastny, neslany.. proste slatanina vseho, co clovek na army modech muze videt.. navic to pouziti dreva je z meho uhlu pohledu divny.. kombinovat takhle kov a prirodu.. nevim no..
.. ne ze bych to videl zase tak uplne tragicky, ale proste me to pripada takovy nejaky.. divny.. mozna je to zpusobeno i tim, ze army-mody se posledni dobou docela rozsirily..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No je to hodně věc názoru, já jsem se právě snažil vybírat prvky, které k sobě sedí a které pasují i na styl PC, resp. PC case...tedy umím si představit, že by spousta lidí dovnitř naházela náboje, nebo na bočnici přilepila granát, ale to mi příjde jako neadekvátní...ale jak říkám, je to věc názoru. A že by se army mody nějak rozšířily, to mi ani nepříjde...rust mody určitě, ale army modů jsem viděl jen několik... :oops:
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

pekny,pekny,jeste bych mozna jak tam mas ten plech s tema tlacitkama power atd. tak taky u nej tu hranu tak nejak roztavit,jako to mas u toho vrsku,prijde mi to takovy moc vyhlazeny :oops: :roll: :wink:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Don#2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don#2 »

Toš pěkné je to a né že né.
Kdes sehnal ty náboje??Jestlis to už tady psal tak sry ale nečetl sem to a teď nemám čas to hledat.
DreamWorks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DreamWorks »

1. Se mi ta case nelíbí - hlavně ta dřevěná bedna a ten panel (nevím proč, ale ty nový červený tlačítka + ty průhledný kryty na přepínače i když to pak bude zas*aný špínou, moc mi to s vietnamem nesedí) a 2. kde je pointa toho pásu nábojů???
Intel DX486 111MHz, 32MB RAM, 800MB HDD, S3 Trio 3D 4MB Graphic on da board... Co víc si přát?
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piXar »

DreamWorks píše: kde je pointa toho pásu nábojů???
First Alpha* --- > Vietcong 2 --- > Vietnam --- > válka --- > zbraně --- > munice --- > PÁS NÁBOJŮ

*tak se to celé menuje
wink
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak zase nějaý to foto...kvůli ovládacímu panelu jsem musel přdělávat celý přední dvířka...když jsem je původně dělal, tak jsem asi nějak nepřemýšlel a udělal je málo hluboký, takže odřezat okraje, nařezat nový pásky a znovu navařit. No a pak pantíky a magnet pro udržení v zavřeném stavu.

A podotýkám, že to je zatím stříknutý jen základovkou...kdyby někdo nechápal..!!!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

mod vypada cim dal lip....ten plech co zepredu zakryva tu bednu tam paradne sedne :)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

téééééééda Stoobi, jeden mod lepší jak druhej :up: :up: :up: :up:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

sem zvedavej az to bude celi zatim mam smiseny pocity neco se me libi ale neco me zase pripada dost prehnany ale kazdopadne je to mod kterej zaujme ma hodne detailu na ktery se da divat...
johny-bulanek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johny-bulanek »

to se mi jen zda nebo jsou ty predni dvirka jemne nakrivo? jinak ale suprovej mod
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

johny-bulanek píše:to se mi jen zda nebo jsou ty predni dvirka jemne nakrivo? jinak ale suprovej mod
no teď jsem koukal na tu jednu fotku, kde levá strana vypadá nakřivo, ale nevím, čím to je...v reálu je to rovný a všechno krásně sedí... :oops: :shock:
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Jmenovat všechno co se mi na tom líbí tak bych si upsal prsty, ale musím se pozastavit nad tou dřevěnou "bočnicí". Je to .... zvláštní. Nemůžu řít ani hezké a ani ošklivé... sice nevím co to má představovat nebo proč to je ze dřeva, ale docela to k tomu sedí. Jinak zpracování je ostatně jako vždy na skvělé úrovni.

Jedno obrovské plus je za ten pás nábojů. Tos mě fakt dostal do kolen když jsem to zpozoroval... Asi si fakt hodně potrpíš na "detaily"....
nemá cenu sem dávat číselné hodnocení protože by to vyznělo dost trapně nebo ohraně... :wink:

PS: Co bude další mod?

[OT]Nemáš v plánu udělat v brzké budoucnosti třeba další tutorial ?:roll: [/OT]
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Opravdu asi nejvíc lidí zarazí ta dřevěná bedna...a co má představovat? No bednu od munice...nikdy jste nikdo neviděl bedny v kterých se přepravují náboje do tanků nebo rakety? Armáda jich hodně rozprodává a hromada lidí to používá na stavbu zahradních přístřešků nebo i domů... Já jsem podle toho udělal novou bednu, ale znovu musím napsat, že takhle "jednoduše" to nezůstane...

K pásu díky, mě osobně se právě taky moc líbí a dalo by to hodně úsilí, než jsem ho sehnal.

Další mod? Jelikož za 3 týdny odjíždím do školy, tak asi moc času nebude, takže se uvidí...ale zrovna teď aktuálně dělám case pro babičku k narozeninám, takže ta musí být v pátek hotová, takže případně dám foto...:)

A tutoriál? Nějak není vůbec čas...uvidíme, třeba se k tomu ale brzo dostanu, zatím nic neplánuju.

Každopádně díky za kladnou reakci. :wink:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Pekne..to by bylo dobre, kdyby si dal nejake foto, protoze tvoje prace jsou super :wink:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

:o :inlove: Nadhera Hlavne tie dve tlacitka Power a Reset ... Respect
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Už delší dobu sleduju tvoje casemoddingy a musim řict že sou fakt nej. Viděl sem nějake tvoje prace na invexu. No prostě parada.

K tomuto nemam co dodat, vypada paradně. A ty tlačitka se fakt povedla :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Defcon XL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DEFiK

Příspěvek od Defcon XL »

Teď jsem si to prohlídl tak před tímhle klobouk dolů.... :D ... už se těším jak to bude dodělaný....
NB: Acer Aspire 1652ZWLMi. P-M 735 1.7GHz, 1GB RAM, 15,4", 80GB HDD,GK X1300....
Odpovědět

Zpět na „Projekty“