Rapidshare problem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Carrif
Začátečník
Začátečník

Rapidshare problem

Příspěvek od Carrif »

Dobry den, ked taham cez rapidshare tak niekedy sa bezdovodne download zastavi, aj ked ho dam znova, cez iny prehliadac alebo zmenim IP vzdy mi zastavi v tom istom mieste, ale kamosom ide bezproblemu.
Neviete v com je problem?
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Nepadá ti pripojenie ? Skús dať štatistiku pingu na nejakú stránku či budeš mať nejaké stratené pakety.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Carrif
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carrif »

Nepada, vsetko je OK.
ale to robia vzdy len urcite casti, trebars mam 30 casti dacoho, a robi mi to 8. cast a 14. cast, proste sa zastavia vzdy na tom istom mieste, musim si ich dat stiahnut kamosovi. Pritom ostatne taham bez problemov.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ale tak zase rapidshare nie je veľmi spolahlivý.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Carrif
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carrif »

Ved to ano, ale preco ja jediny mam taky problem? kamosom idu normalne vsetky casti
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Josko píše:Ale tak zase rapidshare nie je veľmi spolahlivý.
Moc se v tom nevyznam, muzes nam vysvetlit proc neni Rapid Share spolehlivy? Je k tomu nejaky duvod?
Toshiba Tecra A6
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Bajgy píše: Moc se v tom nevyznam, muzes nam vysvetlit proc neni Rapid Share spolehlivy? Je k tomu nejaky duvod?
Zkús odtial niekedy sťahovať viac súborov a uvidíš. Ale aj na 500 KB súbore sa to vie zastaviť, hlavne ak je tam viac ľudí.
Obrázek
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Rapidshare problem

Příspěvek od Shit »

Carrif píše:Dobry den, ked taham cez rapidshare tak niekedy sa bezdovodne download zastavi, aj ked ho dam znova, cez iny prehliadac alebo zmenim IP vzdy mi zastavi v tom istom mieste, ale kamosom ide bezproblemu.
Neviete v com je problem?
Nepoužíváš nVidia firewall?
Josko píše:Zkús odtial niekedy sťahovať viac súborov a uvidíš. Ale aj na 500 KB súbore sa to vie zastaviť, hlavne ak je tam viac ľudí.
Nemám s tím jediný problém...
Carrif
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carrif »

Ne, nepouzivam Nvidia firewall, mam BitDefender 9 Professional Plus
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mas dynamickou nebo pevnou IP?
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Cujo píše:mas dynamickou nebo pevnou IP?
To máš jedno to ide všade rovnako.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“