no tak cerpadlo je povodne urcene pre zahradne fontany a odber ma 20 W, takze v pohode. Vyhodou umiestnenia chladiaceho telesa do pivnice je hlavne ta, ze je tam chladno a na chladic neposobi okolity teply vzduch ako v byte. Na obydva pocitace este pridu indykatory prietoku( obycajne vrtulky),
Bezpecnost na kazdom pocitaci zabezpecuju aj 4 nahravaco-pametove oduly, teda 2 na kazdy pocitac. Jeden na ALARM prietoku vody, druhy na Alarm stavu hladiny vo vodnej nadrzi, alarmi su nahrane fotrovim hlasom heheh:-).
Na vodnej nadobe sa nachadzaju dva snimace, jeden plavakovy na stav hladiny a prietokovy snimac. Vcetko zakupene v Conrad-Electronocs a ovladane jazyckovym rele.
-to cerpadlo ma tusim parametre 1200 lirtov/1 hodinu a vytlak 2.5 metra
- celkova dlzka hadic cini asi 15metrov
-vaterblocky mam od firmy Viscool Poprad
-na kazdom pocitaci su aj multifunkcne panely s indykaciou teploty vstupnej a vystupnej vody
-pocitace pracuju naprosto nezavisle, kazdy si sam zapina aj vypina cerpadlo a vsetko co porebuje
- teplota vody sa momentalne pohybuje okolo 25 °C, teplota procesorov 45°C, uvidime v zime
Skusal som pouzivat aj farbiacu tekutinu do vody pre lepsi efekt, ale zacala sa usadzovat a vo vaterblockoch sa tvorilo blato

ostavam preto
pri cistej destylovanej vode