TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

S tou citací sry trochu sem se přehlédl. :oops:

V tom máš pravdu, že Oblivion není pro každého. Mě osobně víc bavilo Diablo 2 + datadisk. Sice jen 2D, ale na tu dobu...

Asi si Obliviona znova nainstaluju a zkusím. :)

PS: Jak se zbavím Vampirismu, docela mě to s**e, když nemůžu přes den výlez ven. :evil:

//Citace v mém předchzím postu upravena.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=340

a následující stránky. jinak taky http://oblivion.bonusweb.cz

nebo taky vysávej lidi a zůstaň upírem. dodnes lituju, že sem se vyléčil. ale za ty prachy to stálo
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

Mr. Dirk píše:S tou citací sry trochu sem se přehlédl. :oops:

V tom máš pravdu, že Oblivion není pro každého. Mě osobně víc bavilo Diablo 2 + datadisk. Sice jen 2D, ale na tu dobu...

Asi si Obliviona znova nainstaluju a zkusím. :)

PS: Jak se zbavím Vampirismu, docela mě to s**e, když nemůžu přes den výlez ven. :evil:

//Citace v mém předchzím postu upravena.

staci niekoho vysat a potom nespat a mozes chodit cez den furt :)
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

a prosim vas, po asi dvoch mesiacoch som znova zapol Obliviona, skoncil som an levele 17 a queste kde mam najst spionov okolo Brumy, jedneho som v pohode nasiel. Zobrak pvedal ze videl niekho v okne domu Jearl, tak som donho isiel ( mam aj basement key , uz neviem ani odkade :oops: ... moc davno to bolo :oops: ), lenze tam nikto nebol. Presiel som cele Bruma caverns, nic..... Ta zelena sranda co mi ukazuje kam mam ist stale ukazuje na toho Burda ale ten mi iab povie ze si je isty ze to zvladam atd ..... tak kde najdem toho druheho spiona ?? :oops: :?
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

cau, nevi nekdo jak se mam zbavit ty odmeny za me? tu a tam sem zabil par tech rytiru kdyz me porad chteli prudit... :oops: (asi 60)... ted sem zasel nekam do mesta a sesypalo se jich na me asi 30 :lol: :(
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Flegy píše:cau, nevi nekdo jak se mam zbavit ty odmeny za me? tu a tam sem zabil par tech rytiru kdyz me porad chteli prudit... :oops: (asi 60)... ted sem zasel nekam do mesta a sesypalo se jich na me asi 30 :lol: :(
Předpokládám, že budeš mít dost vysokou bounty :roll: čim Tě prudili, že jsi jich tolik vyndal? :? ...No ve Thieves guildu jsou lidi, kteří Tě bounty můžou zbavit...a nebi si jdi sednout do chládku :D
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

2Voloď: Dík. :)

A ještě něco jde ještě po tom co vylezu z toho vězení na začátku editovat class? Špatně sem povybíral své major skills. :( Nebo musím od znova? :shock:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Voloď píše:a prosim vas, po asi dvoch mesiacoch som znova zapol Obliviona, skoncil som an levele 17 a queste kde mam najst spionov okolo Brumy, jedneho som v pohode nasiel. Zobrak pvedal ze videl niekho v okne domu Jearl, tak som donho isiel ( mam aj basement key , uz neviem ani odkade :oops: ... moc davno to bolo :oops: ), lenze tam nikto nebol. Presiel som cele Bruma caverns, nic..... Ta zelena sranda co mi ukazuje kam mam ist stale ukazuje na toho Burda ale ten mi iab povie ze si je isty ze to zvladam atd ..... tak kde najdem toho druheho spiona ?? :oops: :?
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Spies
show must go on..
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

shadow : diky moc :worship: a btw co je ,,player.placeatme 00035ECC" ja som sa obl. tak nevenoval tak neviem :oops:
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

HA tak jsem se prokousal celým tématem, že to ale dalo práce...

OK chtěl bych se zeptat mých kolegů grand championů of arena, jaký byl jejich souboj s gray princem? Já totiž ještě předním splnil úkol origin of gray princ, který z toho byl tak vedle, že mě celý souboj akorát vyzýval come on strike me again... a jen tam tak stál... což mi teda zrovna moc dobře nedělalo, když se ani nebránil...

jinak to brnění mě teda neneadchlo, nosím lehké a i mithril je lepší, nemluvě o tom, že se mi červená nelíbí... no tak jsem ho prodal a ještě k tomu něco přidal a koupil si černého koníčka...

Zatím se mi to líbí, moc, oproti morrowindu tam sice jsou nějaké rozdíly, ale nic co by mi až moc vadilo. Takže potom co jsem úspěšně po dvouletém hraní vyléčil svou závislost na morrowindu jsem propadl závislosti na oblivionu... hm...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nik píše:OK chtěl bych se zeptat mých kolegů grand championů of arena, jaký byl jejich souboj s gray princem? Já totiž ještě předním splnil úkol origin of gray princ, který z toho byl tak vedle, že mě celý souboj akorát vyzýval come on strike me again... a jen tam tak stál... což mi teda zrovna moc dobře nedělalo, když se ani nebránil...
U mně stejně :).

SPOILER:

Když Gray Prince zjistil, že jeho otec byl upír, už neměl proč žít a tak se nechal takto umlátit. Mně se to taky nezdálo, dokonce jsem chtěl i ukončit souboj podržením blocku a aktivováním Gray Prince mezerníkem (yielding), ale prostě nedal jinak. Chtěl zemřít a jiné řešení, než zabití, ti hra neumožní.
show must go on..
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

shadow píše:
Nik píše:OK chtěl bych se zeptat mých kolegů grand championů of arena, jaký byl jejich souboj s gray princem? Já totiž ještě předním splnil úkol origin of gray princ, který z toho byl tak vedle, že mě celý souboj akorát vyzýval come on strike me again... a jen tam tak stál... což mi teda zrovna moc dobře nedělalo, když se ani nebránil...
U mně stejně :).

SPOILER:

Když Gray Prince zjistil, že jeho otec byl upír, už neměl proč žít a tak se nechal takto umlátit. Mně se to taky nezdálo, dokonce jsem chtěl i ukončit souboj podržením blocku a aktivováním Gray Prince mezerníkem (yielding), ale prostě nedal jinak. Chtěl zemřít a jiné řešení, než zabití, ti hra neumožní.
jj, tiez ma to dost deprimovalo :)
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

zase se na něm dá dobře trénovat :box: :wink:
něco vydrží a přitom na tebe neútočí. ideální boxovací pytel. natrénuješ blade, blunt, destruction, restoration a kdovíco ještě.
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

Taková věc, co mi vrtá hlavou...
hrál jsem morrowind a z toho jsem pochopil, že je to ostrov někde pryč od zbytku říše, z mapy oblivionu to zas vypadá jako, že je morrowind sousední provincie, nikde tam žádný moře nevidím... ??? jak to teda vlastně je
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Morrowind nie je ostrov, hra Morrowind sa odohrava na ostrove v Morrowinde, vid mapu:
Obrázek

alebo vsetky mapy celej serie tu:
http://til.gamingsource.net/maps/index.shtml

on ten kontinent je TROSKU VACSI.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Ehm, když se tak dívám na post co dal Wuuduu tak jsem zjistil, že je to trochu větší než jsem předpokládal. :oops: Jak se dostanu do další provincie? :? Tu hru hraju asi 3 týdny a úplně ju nechápu. :?
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

aha díky... :oops: já že mi taky nějak utkvělo v hlavě to jméno vvanderfel, nebo jak se to píše, teď už mi to dává smysl...
Předpokládám že v dalších provinciích se odehrávají jiné díly TES... už byl nějaký z valenwoodu, mám rád lesní elfky...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Mr. Dirk píše:Jak se dostanu do další provincie?
Ako napisal Nik, nedostanes. Jedine v Arene a Daggerfalle sa dalo cestovat po velkej casti kontinentu, ale Morrowind a Oblivion sa odohravaju len v malych castiach rise. Inam cesta nevedie.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

Tak jsem si chtěl okouzlit meč, aby mi trvale přidával schopnost boje s mečem a zjistil jsem, že to nejde??? nebo přehlížím nějaké přepínátko, jako to bylo v morrowindu? Samozřejmě mám grand soul gem nabitý na grand soul level... a meč má pořád cast when strikes...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Nik píše:Tak jsem si chtěl okouzlit meč, aby mi trvale přidával schopnost boje s mečem a zjistil jsem, že to nejde??? nebo přehlížím nějaké přepínátko, jako to bylo v morrowindu? Samozřejmě mám grand soul gem nabitý na grand soul level... a meč má pořád cast when strikes...
No...v Oblivionu můžeš věci enchantovat pouze pomocí kamenů Sigil, vždy jeden získáš při zavření nějaké brány...a soul gemy se dají použít pouze při dobíjení enchant. a kouzelných věcí...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“