Grafika PCI
Moderátoři: morke, Walker1134
- enj
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Grafika PCI
Hoj, mam starej komp, na desce sou jenom PCI sloty a tak se chci zeptat, jaka by tak byla asi nejlepsi grafarna na PCI. Premejslel sem o gforce 2 mx 400 64 MB, ale videl sem i gforce fx (ted nevim cislo, myslim ze 5200) 128 MB a prave taky na PCI ale v ceskejch obchodech ji nemuzu sehnat. Neporadil byste nekdo nejakou grafiku do PCIcka ? Dik
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..souhlas,kup si slusnu dosku s agp za par kacek a mas vystarane,das tam potom co len chces.s vykonnejsimi grafikami do pci je problem-su k nesehnani,jeden znamy potreboval slusnu dualhead grafiku do pci (xp home,takze bez moznosti zmenit zakladnu dosku a zaroven zostat legalny),a kedze to potreboval rychlo,tak som ju musel zobrat cez ebay az z USA 
Naposledy upravil(a) ps47 dne pon 3. dub 2006, 10:05, celkem upraveno 1 x.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- enj
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No to mi povidejps47 píše:divil by si sa kolko celkom slusnych pc nema ani len agp (levne zakladne dosky co maju vsetko integrovane suxx)..
Jeste ten den sem ji bezel vratit
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- enj
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale ja sem chudý študentDr Meduza píše:tak proc si uz davno nekoupil jinou desku?
(http://www.ruzovka.cz/inshop/scripts/de ... 2&level=34)
Co vy na to ?
P.S.: V ty dobe sem se po desce neshanel za prve kvuli penezum a za druhe nejak mi to stacilo, a ted, hm, nevim no -> Socket 370, to toho moc nenajdu
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- enj
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nj ale to sou Voodocka s pameti 16 MB no to bude teda rozdil, tam moje integrovana SiS je taky 16 MB a vzhledem k tomu ze je integrovana, no nevim nevim, rekl bych ze poda stejnej mozna lepsi vykon (rychlostne).. no ikdyz, co dokaze (nebo spis nedokaze) k podivuhodnywolf00 píše:enj>> zauvazoval bych treba o nejake v3 pci[3dfx] dokaze to vykonove mile prekvapit kazdopadne bude na o dost lepe nez ta integrovana grafa ....
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vykon karty nezáleží jen na velikosti paměti. Věř že to voodoocko by bylo výrazně lepší než integrovaná grafika.enj píše:Nj ale to sou Voodocka s pameti 16 MB no to bude teda rozdil, tam moje integrovana SiS je taky 16 MB a vzhledem k tomu ze je integrovana, no nevim nevim, rekl bych ze poda stejnej mozna lepsi vykon (rychlostne).. no ikdyz, co dokaze (nebo spis nedokaze) k podivuhodnywolf00 píše:enj>> zauvazoval bych treba o nejake v3 pci[3dfx] dokaze to vykonove mile prekvapit kazdopadne bude na o dost lepe nez ta integrovana grafa ....
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
- F1l1p
- Středně pokročilý

S tím názorem na voodoo plně souhlasím. Taky jsem si kdysi koupil voodoo 1 (a v některých hrách se to vizuélně dost podobalo např. Riva TNT, kterou měl kámoš - teda podle mého i jeho názoru). Taky by to chtělo vědět, jaký máš procák a ramku, protože i když ta Ati zrovna moc výkonná není, možná by bylo škoda za ni utrácet prachy, když by jsi ten její výkon ani nevyužil...
- Ironfist
- Začátečník

-
PCI grafika
Řeším teď podobnej problém. Stacilo by mne sehnat GF2MX nebo alespon Riva TNT2, Woodoo ci Riva TNT do PCI. Nevite nekdo kde by se daly tyhle vykopavky za slusnej peniz sehnat?
Dell D600
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tnt2 pci se obcas vyskytuje na www.aukro.cz za cenu okolo 300kc gf2mx se tam objevi taky ale pomerne vzacneji nez ta riva,sahnul bych po v3 16mb do pci da se splasit jednoduseji ....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- bezmozek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
K tý 9250: Většinou o ní píšou: ....jsou určeny pro uživatele, jejichž deska nedisponuje AGP slotem, případně požadují z nějakého důvodu druhou grafickou kartu.
Sorry, asi jsem lama, ale jakej může bejt důvod mít v kompu 2 grafiky?
Sorry, asi jsem lama, ale jakej může bejt důvod mít v kompu 2 grafiky?
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bezmozek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sry, teda pokud chci zůstat u jednoho monitoru a jsem "normální" uživatel.
Vždycky přece pojedu jen na jednu grafiku, bo ne?
Vždycky přece pojedu jen na jednu grafiku, bo ne?
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/