projekt:Triangle by cruG - my homemade case -
Moderátor: L4mka
- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
JJ presne,ty CD(DVD)-ROMky sou posunuty vpravo na tu konstrukci,tak je jako dat vic na prostredek,drobnost,ale vypadalo by to lip,si myslim (JO na prvnim obrazku je to videt nejlip) 
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- crug
- Začátečník

- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj,uvidime ve finale,uz se tesimcrug píše:Nevím protože to bylo prostě tak udělaný nic se neřezalo a krásně to vyšlo ani mi nevadí žě to je nějak jinak něž u prostřed ....... uvidí se jak to bude vypadat ve finální verziKasMen píše:Proc by to neslo,to jenom odriznes,posunes a je to
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
- crug
- Začátečník

- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze casove sme na tom stejnecrug píše:Mno to se bude blížit až koncem prázdnin možná později ..... plechy by mohli být podle financí tak kolem 15.5jj,uvidime ve finale,uz se tesim
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- crug
- Začátečník

No tak jsem tu zase zpátky po prvních týdnech zkažených prázdnin kdy jsem si rosekl celí koleno a chodil jsem o berlích jsem začal pracovat na projektu ale jen byla noha ve stavu kdy jsem na ni vydržel tak jsem šel na brigádu po večerech jsem sici pracoval i na modu ale nebylo tolok času abych mohl nahodit nějaké fotky ... nebyl doma foťák
teďka už ho mám a nafotil jsem prázdninové úpravy ..
Po dlouhém uvažování jak udělat otvírání na panty jsem přišel na to že udělám z každé strany kus plechu která uhnu a přivařím.tak se i stalo fotka je tady

nasledně na to se z venku dali panty
boční plechy byli jasný udělat přesný tvar a rozměr toho trojuhelníku a také přivařit.

bude potřeba ještě vyřezat otvor pro mechaniku
zadní část zůstala zatím čistá poslé se může něco přidat
uvidíme

Předed je upravenej na to aby se tam dalo vložit plexi a bylo vidět do vnitř.

panty jsou v obou stran a dá se to otvírat uplně nahoru ..

Po dlouhém uvažování jak udělat otvírání na panty jsem přišel na to že udělám z každé strany kus plechu která uhnu a přivařím.tak se i stalo fotka je tady
nasledně na to se z venku dali panty
boční plechy byli jasný udělat přesný tvar a rozměr toho trojuhelníku a také přivařit.
bude potřeba ještě vyřezat otvor pro mechaniku
zadní část zůstala zatím čistá poslé se může něco přidat
Předed je upravenej na to aby se tam dalo vložit plexi a bylo vidět do vnitř.
panty jsou v obou stran a dá se to otvírat uplně nahoru ..
- SNowie
- Začátečník

- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

No tak jsem trochu zase makal .. zakytoval jsem zatím poprvé věci po sváření a odskoky kde nebyl hrovna plechy dbře uřezanej udělal jsem díry na fany a takovou mřížku z tahokovu kterou bych chtěl ještě nastříkat na žluto černou a dát ji tam jako doplněk
a připevnil jsem plexi sklo
takovouto mřížku bych chtěl použít přes větráky
samozdřejmě ale menší tohle je moc velký 

Zatím připevněný jen jeden z drou větráků

Budu to ještě muset dobrousit a nastříkat plničem

A již zmiňovaná mřížka

Omlouvám se za kvalitu fotek a taky za ten bordel co je na stole ale je to tatíkova dílna a moje ještě jaksi není uplně dodělaná
takovouto mřížku bych chtěl použít přes větráky
Zatím připevněný jen jeden z drou větráků
Budu to ještě muset dobrousit a nastříkat plničem
A již zmiňovaná mřížka
Omlouvám se za kvalitu fotek a taky za ten bordel co je na stole ale je to tatíkova dílna a moje ještě jaksi není uplně dodělaná