Titan Quest - hodne povedene akcni RPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

2Gr8Vivec: Warfare/Nature říkáš? To je Champion, že? Vždyť to je jedna z nejsilnějších melee postav ve hře :) V Nature maxuješ Heart of Oak nebo jak se to jmenuje a přidává ti to rychlost a 100% života. K tomu ještě Refresh nahoře a pak už jenom maxuješ warfare skilly, hlavně teda Onslaught větvi a Ancestral Horn a seš za vodou :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Delarge píše:2Gr8Vivec: Warfare/Nature říkáš? To je Champion, že? Vždyť to je jedna z nejsilnějších melee postav ve hře :) V Nature maxuješ Heart of Oak nebo jak se to jmenuje a přidává ti to rychlost a 100% života. K tomu ještě Refresh nahoře a pak už jenom maxuješ warfare skilly, hlavně teda Onslaught větvi a Ancestral Horn a seš za vodou :)
jo je to champion, no já ty skilly v nature větvi moc nezkoumal, používal sem akorát léčení, až pak sem přišel na to že tam jsou i užitčnější skilly :oops:
teď jsem s nim na legendary na začátku řecka a teda nějak nezvládám, ty lučišníci s piercing jsou krutý, piercing rezistenci mám vytaženou na 55%!!! ale stejně často než k nim doběhnu tak mrkef, 4k životů a lvl 44
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No těch životů máš celkem málo na melee postavu a navíc s Nature...To bys měl mít tak bez Heart of Oak. Když ho namaxuješ, tak ti to život dvakrát zvýší a s tim už se dá něco přežít. Jako fakt Heart of Oak, Ancestral Horn (vyvolá dost drsný bojovníky na chvíli) a Refresh (když použiješ, tak můžeš hned vyvolávat znovu) a měla by to být celkem brnkačka...

Já teď hraju melee za Guardiana (Defense/Nature) a nemůžu si stěžovat...Pravda, už mam celkem slušnou výbavičku :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

4k životů je bez Heart of oak!
já mám zatim toho championa a pak jsem ještě zkoušel conjurera, to je nářez, vyvolám licha, a všechno ostatní smetu ternion attackem, hlavně nemusim klikat na každou potvoru ale sejmu celý hejno

a ještě mám v plánu paladina :)

myslim že tahle hra mi vydrží nadlouho
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Gr8 Vivec píše:4k životů je bez Heart of oak!
já mám zatim toho championa a pak jsem ještě zkoušel conjurera, to je nářez, vyvolám licha, a všechno ostatní smetu ternion attackem, hlavně nemusim klikat na každou potvoru ale sejmu celý hejno

a ještě mám v plánu paladina :)

myslim že tahle hra mi vydrží nadlouho
Aha...No ale musíš ho mít namaxovanej, aby ti přidával asi 96% života, pak by to mělo být znát.

Hehe, Conjurera s ternion attackem mam taky...S tím už jsem udělal Legendary, je na 56. levelu a jenom si s ním občas v klidu zabíjím legendárního Typhona a sbírám pěkný věcičky :) A sranda je, že teď mám na něm věci s -98% recharge a navíc mám hůl Hades' Scepter, která přidává skill Ancestral Horn z warfare mastery, takže je to docela zajímavý, páč můžu vyvolat Core Dwellera, Licha, Outsidera a ty tři bojovníky, kdykoliv se mi zachce :)

S Guardianem jsem v půlce Řecka na legendary a zatim čekam na první smrt :) Teda, je pravda, že sem mu po cestě dával věcičky, co sem už předtim našel s Conjurerem :wink: Je to ale dobrej tank...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Gr8 Vivec píše:
J X P píše:...
AMEN

a jinak hra na normal je dost jednoduchá, to je teprve zahřívací kolo, teprve epic je taková předehra a legendary je nářez :twisted:
na legendary už nebudete zabíjet primárně kouzelníky, ale lučišníky protože rezisty na elementy se daj vytáhnout celkem v poho, ale piercing je horší, a to vás pak tři lučišníci daj na dvě rány

\\edit- to highlanger: pokud si vzpomínám na těch X stovek hodin u diabla tak tam jsem taky pobíhal po mapě a každou obyč potvoru měl na ránu, až na vyšší obtížnosti to začlo bejt tužší, to je tady taky, mírnej handicap pro TQ je, že je pořád stejná mapa, ale mě to nevadí, alespoň vim kam jít
No jo ale u diabla2 jsem aspon mohl zapnout Hardcore mode a byla to prdel kdyz nekdo chcipl na 40 levelu :D ....ale TQ je proste nuda....
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Highlander píše:No jo ale u diabla2 jsem aspon mohl zapnout Hardcore mode a byla to prdel kdyz nekdo chcipl na 40 levelu :D ....ale TQ je proste nuda....
Ale to je jenom jeden prvek navíc, osobně jsem měl asi jenom 2 Hardcore postavy, jedna na 45lvl (stále živá), druhá na 30lvl (mrtvá).
TQ je prostě dobrá hra, na Diablo nemá, ale hratelností je hoooodně vysoko
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No jako co ti brání zahrát si HC sám...prostě když zhebneš, tak postavu vymažeš :) Ale myslim, že to v některym z dalších patchů přidají, nemělo by to bejt tak složitý. Ostatně v D2 to taky nebylo hned od začátku, aspoň myslim...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hardcore bylo v d2 až od patche 1.03 a taky ste museli zabít aspoň jednou diabla s obyč postavou

to delarge: teď sem našel tu hůl o ktrý si mluvil, hades scepter která dává skill ancestral horn, vypadla mi v egyptě z telkine na legendary, docela dělo
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hmm tak jsem začal znova protože mi chcíp disk se všema datama :box:
hraju druida, docela pohodička, má to bejt nejsilnější charakter (zajímalo by mě kterej to neni)

taky jsem si stáh pár "vychytávek" jako třeba TQ Vault do kterýho si můžete ukládat předměty a měnit mezi postavama
LINK zip 2MB, vyžaduje .net 1.1

nebo mod kterej umožňuje stackovat neomeze lahviček na sebe
LINK
link na fórum, musíte být reg. aby vás to dovolilo stáhnout

a lidi z výše uvedenýho fóra http://www.titanquest.net/ předělávájí Diablo II do TQ takže se máme na co těšit :)
viz rogue encampment http://www.titanquest.net/modifications ... t-mod.html
lut gholein
http://www.titanquest.net/modifications ... -06-a.html

jestli se to povede (a držim jim palce) tak to bude pecka
a du si hrát s editorem a skusim nějaký den of evil :-D
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

Toho druida mozem len doporucit, hram na legendary, som v poslednom akte lvl 50 a je to vynikajuca postava. Najprv sa mi moc nepozdavala, ale teraz by som nemenil :) staci si zohnat veci co dokopy daju -100%recharge a kuzlite vsetky veci bez recharge, tz lightning s chainom zosielam 2x za sekundu a to uz je dost masaker
skilly mam dane nejak takto
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp? ... 0-12-8-0-0

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tak já dohrál Guardiana, umřel sem jenom jednou a to v Hanging Gardens, když sem zapomněl po začátku hry aktivovat Heart of Oak a Battle Awareness a ty Ichtylové na mě hodili síť :roll:

Build mam nějak takhle: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp? ... -0-0-8-6-0
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tak dneska jsem tomu věnoval první asi tři hodiny, no doufám, že než mě chytne neuklikám si prst :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me tahle hra hodne bavila, i když je to opravdu masakr pro myš :) Přes 13k zamordovanych potvor mluví za vše...
Grafika ty hry je fakt super a je radost na to koukat, škoda jen ty omezeny replayability. Jasne, můžu hrat za jinou postavu nebo na vyšší obtížnost honit levely, ale to me ve stejnym prostredi a se stejnyma questama vůbec nebaví.
Ale i to první dohrání za to stálo, zábava to byla výborná.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Souhlasim že grafická stránka hry je super, i rozmanitost nepřátel i když přerostlý myšáci s lukem v jednom podzemním komplexu mě na chvilku dostaly :)

Musim se ale nějak polepšit, včera jsem nějak často umíral :( no jo, začátek...

Jo ještě jsem chtěl poprosit o radu, když jsem si podle mě špatně zvolil druhou možnost zaměření (válečnictví), jde to v průběhu hry ještě nějak změnit??
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Jo ještě jsem chtěl poprosit o radu, když jsem si podle mě špatně zvolil druhou možnost zaměření (válečnictví), jde to v průběhu hry ještě nějak změnit??
No, jde, ale jedině tak, že si stáhneš prográmek SoulSeekkor's TQ Defiler a tam si to změníš.

A co máš tedy za kombinaci mastery? Třeba to nemusí být tak špatný :wink:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Mám Mistrovství přírody a právě to válečnictví a asi to nejde moc dohromady :( :oops:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tom01 píše:Mám Mistrovství přírody a právě to válečnictví a asi to nejde moc dohromady :( :oops:
kdbys sis přečet začátek threadu tak jsem tam psal v podsatě to samý, ale opak je pravdou, champion je (při správnym rozdělení skillů) jeden z nejsilnějších rubačů, zkus http://www.titanquest.net/ je tam popsáno dost návodů na rozdělení sklillů
:)
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

mňamka. tak jsem si to pořídil na základě recenze v Levelu a parádička. nemusí se u toho myslet :-)
zatím jsem na levelu 9, válečník a příroda. tak uvidíme. podle toho, co píšete, se mám na co těšit. podle mě našlo diablo dobrého následovníka. akorát škoda těch hw nároků.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

soused to provozuje celkem hratelně na Duronu 1.3GHz, 512MB RAM, a GF4Ti, což zase podle mne není tak zlé na relativně novou hru :xmas:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“