ATI X600PRO

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
danw2
Začátečník
Začátečník

ATI X600PRO

Příspěvek od danw2 »

Dobrý den,
asi tak před rokem jsem si stavěl počítač. Koupil jsem do něj ATI RADEON X600 PRO zde je odkaz: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA ... uctID=1219

Zatím mi ve hrách její výkon stačí ale její hluk se mi trochu nezamlouvá a proto bych si na ní chtěl dokoupit chladič. Můj hlavní problém je jestli tato grafika ještě alespoň rok bude na videa,hry a fotky stačit. Abych jí za měsíc nemusel vyměnit.

Případně výměny grafiky mohu investovat max. 3000,- Kč
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

je problem promazat zasle lozisko? vymontujes ventilator zespod je nejaka nalepka - odlepis promazes lozisko, protocis a je na cas klid. Pripadne na trhu je XXXX vetracku na GPU
danw2 píše: Můj hlavní problém je jestli tato grafika ještě alespoň rok bude na videa,hry a fotky stačit.
a proc by nemela :?
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATI X600PRO

Příspěvek od godlike »

danw2 píše:Dobrý den,
asi tak před rokem jsem si stavěl počítač.
Zatím mi ve hrách její výkon stačí...
Mno na Tetris opravdu staci :wink:..to je bejvala 9600Pro co?
danw2 píše: Můj hlavní problém je jestli tato grafika ještě alespoň rok bude na videa,hry a fotky stačit. Abych jí za měsíc nemusel vyměnit.
Na hry uz to neni..na video a fotky bude stacit jeste treba 3roky :)
danw2 píše: Případně výměny grafiky mohu investovat max. 3000,- Kč
Mozna tak x1600xt za 3000kc(1650Pro je ta sama akorat krapitek drazsi:)Proste jednu z nich :)
Treba tady:
http://www.merkurio.cz/?Mode=Sti&StiId=22702
EDIT:
Kdyz si koupis zalmana za 500Kc tak ten chladic bude mit vetsi cenu nez samotna grafika :) Navic by byl naprosto zbytecnej.. Mozna tak nejakej Promecooler za 250Kc
Naposledy upravil(a) godlike dne pon 4. zář 2006, 19:05, celkem upraveno 3 x.
Mac...
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

sem lol :roll:

//edit by no-X: přečti si nejdřív pořádně, co godlike napsal a trochu s tím sarkazmem brzdi....
Naposledy upravil(a) Primátor dne pon 4. zář 2006, 18:10, celkem upraveno 1 x.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

ehm, ehm, nechcem Vam zasahovat do diskusie, ale rec je o grafickej karte GIGABYTE X600PRO, nie X1600PRO!!!!! nabuduce treba skor citat, nes pisat :evil:
.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 barco: Cist bys mel poradne ty.. V prvnim postu je uvedeno, ze autor threadu by mohl pri pripadne vymene gk investovat 3000Kc, tzn. godlike mu grafickou kartu v teto cenove relaci doporucil..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Lidi mam takovej problem, ani nevim jestli to mam psat sem :) Jde o to, ze mi nejak zvlastne blbne grafika a ja nevim jestli to dela ta karta nebo PCIe slot na desce. Proto me predevsim zajima, jestli existuje nejakej programek kterej diagnostikuje zakladni desku pripdne jen otestuje PCIe/PCI/AGP sloty. Problem nastal uz nekdy pred 14ti dny kdy mi zamrzla grafika a po naslednym restartu uz se nerozebehla. Odnesl jsem ji tedy na reklamaci kde mi ji vratili s tim, ze GK normalne funguje. Zapojil jsem ji tedy do PC a pravda, normalne jela. Asi tech 14 dni :) Dneska jsem zapnul rano PC, vse normalne nabehlo a nejdnou cerna obrazovka a monitor ve Stand-by> restart > cerno (monitor se vubec nerozsviti) a cca 4 pipnuti....probehlo nekolik clear CMOS ale nic. Dal jsem tam nejakou starou kartu do PCI a vse normalne jede....problem je ten, ze nemam jak otestovat jestli je to kartou nebo deskou. Kamaradi maji vsichni AGP takze nemam do PCIe co narvat abych to otestoval. Jestli existuje nejakej takovej programek tak bych byl moc vdecnej za link....diky
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

EfineSS píše:2 barco: Cist bys mel poradne ty.. V prvnim postu je uvedeno, ze autor threadu by mohl pri pripadne vymene gk investovat 3000Kc, tzn. godlike mu grafickou kartu v teto cenove relaci doporucil..
Nee, to byla moje chyba, on me jenom upozornil ze rec ke o X600 Pro, ne o X1600 Pro jak sem si myslel
krtek.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od krtek.cz »

Já bych se chtěl zeptat mám stejnou grafarnu X600 PRO a chtěl bych místo ní nejakou novou a lepší chci do toho investovat něco kolem 5000 max 6000....můžete mi něco poradit???Velice rád bych zůstal u ATI
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“