FSC Amilo A1630
Moderátor: Don
- swatos
- Nováček
-
FSC Amilo A1630
Zdravim,
pred par dny jsem se stal majitelem zmineneho notebooku, mam proto nekolik dotazu novacka, ktere pravdepodobne budou pasovat i na jine booky.
Predne, celkem jsem spokojeny s vykonem, ale problem je, ze pokud odpojim napajeci kabel, klesne vykon procesoru nekolika nasobne, coz se negativne projevi napr. v narocnejsich hrach, ktere pri napajeni booku ze site behaji jako z praku Booka sice nemam na hry, ale obcas si napr ve vlaku nejakou zahraju...
Dale me zajima, cim se da podkatkovat procesor? Mohu pomoci utility SysTools o ktere se tu psalo, nebo doporucujete neco jineho ?
Dekuji, H. Svatos
pred par dny jsem se stal majitelem zmineneho notebooku, mam proto nekolik dotazu novacka, ktere pravdepodobne budou pasovat i na jine booky.
Predne, celkem jsem spokojeny s vykonem, ale problem je, ze pokud odpojim napajeci kabel, klesne vykon procesoru nekolika nasobne, coz se negativne projevi napr. v narocnejsich hrach, ktere pri napajeni booku ze site behaji jako z praku Booka sice nemam na hry, ale obcas si napr ve vlaku nejakou zahraju...
Dale me zajima, cim se da podkatkovat procesor? Mohu pomoci utility SysTools o ktere se tu psalo, nebo doporucujete neco jineho ?
Dekuji, H. Svatos
- Butch
- Středně pokročilý
Ja myslim ze to kdyz jede notebook na baterii, tak se da nastavit libovolny vykon.
Budto nekde ve win, ale myslim ze spis v biose by to melo jit zmenit, aby se choval a mel vykon stejny kdyz jej napajis ze site, stejne jako z baterky.
Budto nekde ve win, ale myslim ze spis v biose by to melo jit zmenit, aby se choval a mel vykon stejny kdyz jej napajis ze site, stejne jako z baterky.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- g-m.name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
notebook hardware control
http://www.pbus-167.com/nhc/nhc.htm#anchor_download
vyborna vec, kopa nastaveni s multiplikatormi, napatiami pri roznych nasobicoch... vsetky nastavenia sa robia zvlast pri napajani z batt. a z ac.
http://www.pbus-167.com/nhc/nhc.htm#anchor_download
vyborna vec, kopa nastaveni s multiplikatormi, napatiami pri roznych nasobicoch... vsetky nastavenia sa robia zvlast pri napajani z batt. a z ac.
- deglaser
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- swatos
- Nováček
-
chlapi diky moc za tolik reakci, v biosu nic nastavit nejde.v nejakem clanku zde na pctuning.cz jsem cetl, ze biosy u booku nejsou uzpusobeny pro zmenu fsb a taktovani/podtaktovani procesoru...
jdu testnout ten softik...
A hned pridam dalsi lamaDotaz. V notebooku mam 64bit Athlona 3200+, operacni system WinXP SP2 Home ed, zajima me, zda nejako mohu poznat jestli je to primo 64bit verze OS nebo klasicka 32bit. Tenhle book je muj prvni pc s 64bitem vubec, takze jsem s tim jeste nikdy neprisel do styku,proto se ptam.
Diky
jdu testnout ten softik...
A hned pridam dalsi lamaDotaz. V notebooku mam 64bit Athlona 3200+, operacni system WinXP SP2 Home ed, zajima me, zda nejako mohu poznat jestli je to primo 64bit verze OS nebo klasicka 32bit. Tenhle book je muj prvni pc s 64bitem vubec, takze jsem s tim jeste nikdy neprisel do styku,proto se ptam.
Diky
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na 99,9% tam máš 32 bitovou verzi . Home se ani, co vím, 64bitový nedělají...swatos píše:A hned pridam dalsi lamaDotaz. V notebooku mam 64bit Athlona 3200+, operacni system WinXP SP2 Home ed, zajima me, zda nejako mohu poznat jestli je to primo 64bit verze OS nebo klasicka 32bit. Tenhle book je muj prvni pc s 64bitem vubec, takze jsem s tim jeste nikdy neprisel do styku,proto se ptam.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- swatos
- Nováček
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych se na XP Prof. 64 vykašlal - akorát budeš muset shánět ovladače, 64bit verze programů...swatos píše:a je vykon nejako hodne znatelny na te 64bit verzi XP Pro (ze bych je tam zkusil nahodit)?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.