Sennheiser PX200 VS Koss Porta Pro

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

RoDo
Nováček
Nováček

Sennheiser PX200 VS Koss Porta Pro

Příspěvek od RoDo »

Dobrý den
Vím že už se o tom mluvilo tady mnohokrát, ale chtěl bych znovu otevřít diskuzi která sluchátka jsou v hodnější pro poslech hudby. Zajímal by mne profesionální názor a srovnání těchto dvou druhů sluchátek.
Děkuji mnohokrát. :-D
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

Nikdo nic :? Copak nikdo nemá ani jedny s těchto dvou sluchátek.
Chtěl bych jen jejich porovnání. :)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Mám Koss Porta Pro, ale Senny jsem neslyšel, takže porovnat můžu dost těžko... ale šel bych radši do těch Sennů -> ten zvuk u těch Kossů je dost zastřený (normálně to člověk nemusí až tak slyšet, ale jestli jsi měl na uších nějaký vyšší model, tak je to fakt dost slyšet). Na druhou stranu ty Senny prý nemají moc výrazné basy...
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

Koss jsem měl jednou půjčený na celý den a těch basů je tam opravdu moc.
Nevím který jsou pro můj poslech vhodnější, ale asi půjdu do těch sennheiserů.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, já kdybych se teď rozhodoval, tak bych šel taky do Senny, ale bral bych radši model PX100 - tam jsou prý ty basy podobné, jako u Kossů.
luikas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luikas »

z tehle dvou urcite porty. ale je fakt ze high end to neni, pres kino je zvuk daleko lepsi :-D
a12aa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od a12aa »

blbost !!! ber PX200 !!!
mel jsem sporty i porty a kdyz jsem presel na PX200 tak jsem litoval te dobry kdy jsem mel kossy !!
PX200 jsou uzavrene, coz je super, ptz to fakt dobre tlumi okoli, basy maji taky super !
nedavno jsem si koupil senny HD555 a musim rict ze nektere songy se mi libi vice na PX200 nez na HD555 !!!
hold si musim pockat az se 555 rozehrajou..

fakt nevahej a kup PX200, za ty prachy nic lepsiho nesezes :thumbsup:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

ted sem měl na uších senn PX 100 i Porta pro. obě sluchátka hrajou velmi podobně, ale porty maj větší sílu na vyšších basech, senny maj zas trochu lepší podkres těch dost hlubokejch basů, tam kde už u kossů se jen začíná klepat membrána ale senny to ještě jakštakš zahrajou..., navís sem si vyzkoušel to "ultra pohodlný" řešení, a nic extrém teda... ale neni to špatný...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

Tak už je objednáno Sennheisser PX200 :-D
Můj táta má Koss Porta Pro tak uvidím alespoň potom budu moct porovnávat:)
Jen doufám že jsem neudělal chybu, protože na mě je i těch 1500Kč docela dost.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

pak určitě napiš, jak to srovnání dopadlo. Taky uvažuju nad jinýma přenosnýma sluchátkama - ty Kossy mě začínají tím svým zastřeným zvukem dost ničit, navíc už se mi tam objevil ten problém, že mi v levém sluchátku uvízl nějaký ten vlast a já ho nemůžu najít a ten pakzvuk, co to vydává je něco hrozného.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

hmm pozde- PX100 hrajou mnohem ale mnohem lip nez PX200. ty se moc nepovedly. kdyz srovnavat s portama tak prave PX100 jakozto otevrena sluchatka. PX200 jsou nepohodlny a hrajou hur nez PX100 ktere se tu na me smejou hned vedle HD-555

jinak HD555 to docela trva nez se rozehrajou
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

rofl :-D btw k tomu vlasu ve sluchátku - jednou za čas, když hraju nějakou hodně basovou písničku taky něco začne rachtat, tak vytáhnu molitan, lehce fouknu nebo vyndám a jedu dál. mohly by něco vymyslet aby se tam nic nedostávalo :-D. jinak porty se mi nezdaj nějak vís pohodlný. no a senny PX200, věřim že hrajou slušně ( PX100 sou relativně dost nabasovaný) ale tvar sluchátek - to musí bejt nepohodlný :-)
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

No nepohodlný byl jsem si je zkusit v obchodu a řekl bych že jsou pohodlnější než Porty. 8-)
luikas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luikas »

PX 200 sice nejsou spatny, ale zadnej zazrak to neni
jestli chcete srovanni spousty sluchatek, mrknete na
http://www.headphone.com
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

a www.reviewcentre.com mam dojem. sou tam i sluchátka :-)
a12aa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od a12aa »

ano to uznanavam ze na PX200 jsem si muzel chvilku zvyknout, myslim tim ze sedi uplne jinak na hlave nez Porty ALE !! to je dan za uzavrena sluchatka, ktere musi proste tlacit aby nepropousteli zvuk z okoli,ale neni to tak hrozne a za 3 dny jsem si zvykl :)

wallot : ty mas HD555 ? za jak dlouho se ti rozehrali?
nemuze to sluchatkum uskodit kdybych je na noc zapojoval do veze? abych dal dlouho necekal nez se rozehraji..

crashPC: na ten vlas zkus vysavac ;)
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

Dnes už bych je mohl mít doma :) Fakt se těším jen doufám že to nebude sklamání hlavně s těmi basy, ale podle mne zaléží na skladbě kde je těch basů hodně tak tam jich PX200 zahrajou hodně oproti Koss Porta Pro který cpou basy všude například jsem poslouchal High Hopes na PX200 a byla to opravdu lahůtka oproti Koss kde to bylo až moc přehlušený těmi basy.
Uvidíme když dnes dorazí tak večer ještě určitě napíšu
Ahoj :D
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Oboje sluchátka jsem zkoušel a mám na to jednoznačný názor.Koss Porta pro mají daleko příjemnější zvuk-neříkám,že jsou neutrální,ale to asi po sluchátcích na ven snad nikdo nechce?!Sennheiser PX200 hrajou otřesně,do půl hodiny by se mi z nich rozskočila hlava.
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

Tak teď přišly ty sennheisery :-D :-D
Jsou NAPROSTO PERFEKTNÍ FAKT SUPER TEĎ NA NICH POSLOUCHÁM RAMMSTEIN A JE TO BOMBA.
Že mají málo basů je blbost mají jich dost na učích jsou pohodlný, není vůbec poznat že je máte.
Všem kdo je na vážkách tak doporučuji PX200. :wink:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

RoDo píše:Tak teď přišly ty sennheisery :-D :-D
Jsou NAPROSTO PERFEKTNÍ FAKT SUPER TEĎ NA NICH POSLOUCHÁM RAMMSTEIN A JE TO BOMBA.
Že mají málo basů je blbost mají jich dost na učích jsou pohodlný, není vůbec poznat že je máte.
Všem kdo je na vážkách tak doporučuji PX200. :wink:
Jo?Hehe a čím je napájíš?Radši nikomu nic nedoporučuj,tady se taky doporučovalo a nakonec to vedlo k nespokojenosti majitele... :listen:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=iaudio
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“