A ještě jeden dotaz, grafika intel 950 a ATI X200M...která z nich je výkonnější ? Nenašel jsem nikde srovnání.
Notebook do cca 17tis.bez DPH ,zkušenosti NBacer, asus ,umax
Moderátor: Don
- xpett
- Nováček

-
Notebook do cca 17tis.bez DPH ,zkušenosti NBacer, asus ,umax
Zdravím,chci koupit nový noťas za malý peníz. Rozhoduji se mezi acer 2451 (OS linux ),který je si myslím slušně vybaven. O něco "horší" výbavu jsem našel i u konkurnčního ASUSu ( A6m ,A6rp ). Podobnou sestavu hledám i u UMAXu. Acer 2451 toho sice nabízi více,ale sám vlastním NB acer 2203( 1,5 roku starý ) a co se týče kvality je to hrůza ( nekvalitní dvd mechanika, hlučné větráky,konstrukce, vývod větráků naspod NB-zahřívá "kopulační" orgán...až moc
).Má někdo zkušenost s NB ASUS,UMAX - konstrukce,hlučnost, kvalita zpracování(plasty),DVD mechanika,vývody větráků,poruchovost atd... ? Rozhoduji se zda - li se vyplatí oželet např.bluetooth u acera a investovat do (možná ) kvalitnějšího UMAXu,ASUSu.
A ještě jeden dotaz, grafika intel 950 a ATI X200M...která z nich je výkonnější ? Nenašel jsem nikde srovnání.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ber Asus - Umaxu bych se vyhnul velkým obloukem. GMA950 a ATI XPress 200M mají zhruba stejný výkon...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lukee155
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Být tebou bych šel do staršího repasu. Např. Compaq Evo n610c je ideální volba. Procesory P-IIIM - P4, běžně se prodávají s 512MB RAM a 30GB HDD, displeje 1400x1050, stojí kolem 13 - 15 tisíc. To co ušetříš, za to dokoupit bluetooth modul a Wifi miniPCI a máš kvalitnější a lépe vybavený notebook renomované značky s odolným šasí.Většinou dávají i záruku (přímo zde rok a půl: www.note.zde.cz - mám od nich již 3. notebook, nikdy nebyly problémy).
Laptop: Dell Latitude D630 (T8300, 4GB RAM, nVidia Quadro...) + Docking station, D600 (Dothan 1,8GHz, 1GB RAM, Radeon 9000...) + Docking station
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: