Vypnutí monitoru...možná grafikou??

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

No tak vyčistit nějakým štetcem, a stříká se to něčim na kontakty. Takovej humus :-D .... na ty kontakty v kabelu od monitrou nějakej Kontaktel či tak se tomu česky říká...
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

tak jsem to vyčistil štetcem - konektor monitoru, grafiky, AGP slot, konektor zdroje u grafiky a chladič............a ono to pomohlo!!!
Ted když zapnu Richarda Burnse Rally tak už se monitor nevypíná!!!!
THX!!!!! 8)

Ale nějak se mi tomu nechce uvěřit - je to vůbec možné aby se děl takový error kvůli takové kravině???
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

Čus, jsem tu až ted. No vidíš, v poho. Hele, dělám z compama, a někdy opravdu se dějou lidem takové věci, že když už si někdo neví rady, tak zkusim to co by mohlo být jako poslední věc, a třeba to pomohlo. Tady ti pomohlo i tohle, prach dělá neskutečné věci z počítačem.... 8)
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
DeathX
Nováček
Nováček

Příspěvek od DeathX »

Mam MSI 6600 GT-VTD128 AGP. 1,5 roka mi bezala v pohode, ale potom mi zhorel vetrak a vymenili mi ju za tu istu ale iny kus. S touto kartou mam problem. Ak mam v biose nastaveny AGP na AUTO, alebo 8X nabehne winXP a hned vypne monitor a restartne PC. V SafeMode odinstalujem kartu aj drivery (77.72), nabootujem, system detekuje novu VGA kartu, nainstalujem ovladace a karta funguje v zakladnom rozliseni 640 x 480 8bit. Akonahle zmenim nastavenie grafiky (rozlisenie, hlbku, frekvenciu monitora) zhasne monitor a PC restartne a opakuje sa to iste som pisal na zaciatku. Ale ked nastavim v biose AGP 4X vsetko bezi ako ma, mozem nastavovat rozlisenie atd .... Vycistil som kontakty, molexy vysal prach, VGA je sama na vetve napajania.

Chcel by som vediet, co by som mohol este vyskusat, skor ako absolvujem celu proceduru s reklamaciou karty znova :sad:

Dakujem za akukolvek radu.
AMD 64 3000+(2150), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x512 PC400 A-DATA, 2x1024 PC400 A_Data, 1x ATA 360GB WD, LG4163B, WXP SP2, 430W Seasonic, Saphire ATIRadeon1950Pro 512MB
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

taky mi obcas blikne monitor a nechce se nakopnout. nyni jiz nepanikarim, grafku vyndam, poradne domaknu do slotu, poradne domackam vsechny napajeci redukce a behem minuty je opraveno. i drobna odchylka od standardu dokaze zapricinit nefunkcnost. jen by nekteri poradci meli verit tomu co radi ostatni, protoze to, ze nekdo nema s necim zkunosti neznamena, ze to neni cesta k vyreseni problemu.

(narazim na clobrdu, ktery tvrdil, ze to zdrojem nebude ;)).
---
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“