X2 4400+ x939 TRAY

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

X2 4400+ x939 TRAY

Příspěvek od Kamikadze »

Zdravim
Lze AMD Athlon 64 X2 4400+ (Toledo, s.939, 1MB L2) koupit take v TRAY verzi? Prosel sem internetove a kamenne obchody co znam, ale vsude jsem nasel jen BOX verze. Snazil sem se to take "vygooglovat", ale take bez uspechu :(
Pokud vite, kde ho sehnat, pripadne vite, ze TRAY se neprodava, tak mne to prosim napiste...
Diky moc

P.S. Doufam, ze jsem to nenapsal do spatne sekce...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

a proc nemuzes koupit s BOXem mas to sice o cca 200 vice ale co uz..kdyz nebudes taktovat tak ti staci aj BOX
skus napsat na nejaky obchod ci by ti neposlaly bez BOXU
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Nerboard píše:a proc nemuzes koupit s BOXem mas to sice o cca 200 vice ale co uz..kdyz nebudes taktovat tak ti staci aj BOX
No ja bych prave ze taktovat chtel...
navic tedka pro svuj A64 3000+ pouzivam Silencer 64 Ultra od AC a planuju do 2 mesicu prejit pod vodni chlazeni, takze mne ten BOX chladic bude prave ze uplne k nicemu.... nikdy nebude v provozu, jen zabere misto nekde ve skrini...
No pokud je to rozdil jen 200,- a nikde tray nesezenu za nejaky rozumne levnejsi peniz, tak BOX koupim... Kdybyste pak nekdo meli zdarma zajem o ten BOX chladic, tak dejte vedet...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

tray bejvaj přebraný kousky s mizivym OC potenciálem, z RMA a tak...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Kamikadze.cz píše:
Nerboard píše:a proc nemuzes koupit s BOXem mas to sice o cca 200 vice ale co uz..kdyz nebudes taktovat tak ti staci aj BOX
No ja bych prave ze taktovat chtel...
navic tedka pro svuj A64 3000+ pouzivam Silencer 64 Ultra od AC a planuju do 2 mesicu prejit pod vodni chlazeni, takze mne ten BOX chladic bude prave ze uplne k nicemu.... nikdy nebude v provozu, jen zabere misto nekde ve skrini...
No pokud je to rozdil jen 200,- a nikde tray nesezenu za nejaky rozumne levnejsi peniz, tak BOX koupim... Kdybyste pak nekdo meli zdarma zajem o ten BOX chladic, tak dejte vedet...
Jop mam zaujem .. box chladic sa vzdy hodi ked ho nemas a potrebujes ho je to dost zlee :cry:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

sharker píše:
Kamikadze.cz píše: No ja bych prave ze taktovat chtel...
Jop mam zaujem .. box chladic sa vzdy hodi ked ho nemas a potrebujes ho je to dost zlee :cry:
Tak jo, dej sem mail, pokud koupim BOX, jakoze asi ano, tak ti dam vedet... Jediny problem asi bude, jak ho k tobe dopravit, protoze postovny k tobe zas hradit nebudu... Az takovy dobrak nejsem :oops:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nerboard píše:...
To je jen teorie. V praxi nemozne. Jinak CPU ti samozrejme nemusi vzit do reklamace, pokud nemas k nemu originalni chladic.(kdyz treba box chladic nekomu prodat atd...)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Butch píše:
Nerboard píše:...
To je jen teorie. V praxi nemozne. Jinak CPU ti samozrejme nemusi vzit do reklamace, pokud nemas k nemu originalni chladic.(kdyz treba box chladic nekomu prodat atd...)
Diky moc za upozorneni...
takze v tom pripade zbavovani se BOX chladice pada....
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“