Sennheiser PX200 VS Koss Porta Pro

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

a12aa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od a12aa »

RoDo píše:Tak teď přišly ty sennheisery :-D :-D
Jsou NAPROSTO PERFEKTNÍ FAKT SUPER TEĎ NA NICH POSLOUCHÁM RAMMSTEIN A JE TO BOMBA.
Že mají málo basů je blbost mají jich dost na učích jsou pohodlný, není vůbec poznat že je máte.
Všem kdo je na vážkách tak doporučuji PX200. :wink:
gratuluju ke koupi ;)

jen si pockej az se ti poradne rozehrajou, podle me to trva asi 150h ! pak budou hrat jeste lip
a jestli mas doma nejake audia cd tak poslouchej je, mp3 je na nic :P
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

NobodyLovesMe píše:
RoDo píše:Tak teď přišly ty sennheisery :-D :-D
Jsou NAPROSTO PERFEKTNÍ FAKT SUPER TEĎ NA NICH POSLOUCHÁM RAMMSTEIN A JE TO BOMBA.
Že mají málo basů je blbost mají jich dost na učích jsou pohodlný, není vůbec poznat že je máte.
Všem kdo je na vážkách tak doporučuji PX200. :wink:
Jo?Hehe a čím je napájíš?Radši nikomu nic nedoporučuj,tady se taky doporučovalo a nakonec to vedlo k nespokojenosti majitele... :listen:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=iaudio
Četl jsem to už předtím, ale moc mě to neodradilo :-). K těm sluchátkám mám M-Cody M20.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

btw k sennheiserům obecně - když sem dostal pod prstíky PX 100, byl sem mírně zklamanej. nahodil sem flat ekvalizér a tedy no nic moc - vejšky ok, středy prokreslený ale u zvuků kytary ostřejší než žiletka - to by mi rozpůlilo hlavu, a basy, byly cejtit sušně nízko ale byo jich málo. hodně málo. tak sem přidal +5db na basech (cca 40Hz??) a sluchátka ožily a do mněničů rvali basy takovou silou, až sem čuměl. paráda... problém je že si na to člověk zvykne a po čtvrthodině hraní "basy nikde" ale po hodince ticha a znovunasazení sluchátek zase pr*el rozkopávající basy.....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Kreši,co máš vlastně za sluchátka?Sis kdysi chtěl koupit nějaké sennheisery,ale tak bych řek,co jsem od tebe četl,že máš porty :-D
RoDo
Nováček
Nováček

Příspěvek od RoDo »

Tak jsem včera s tátou zkoušel moje Senny a jeho Kossy. A výsledek?
Nejsem žádnej profík, ale řekl bych že ty Sennheisery hrajou o něco málo líp. Podle mne mají basů dostatek a hlavně ty basy na nich jsou fakt krásně čistý :). Koss hrajou taky pěkně tak určitě bych doporučil i je, ale ty Sennheisery jsou fakt SUPER. :wink:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, nechápu jak někdo řiká koss sou nej a senny shit a naopak. zvuk je dosti podobnej, hlavně na basech, a senny maj menší impedanci takže víc i hrajou mam takovej dojem. jediný čim si tedy kossy udržujou záruku je relativně atraktivní vzhled (ty senny maj takovej až příliž klasickej a vokoukanej) a doživotní záruku....

Nobody: mam PX100 ale v blízkym okolí kdykoli na pučení porty.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“