Poraďte mp3 player do 3.000,-

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

TOMBY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY »

Máš recht. Schválně jsem si porovnal tyto 3 kousky a zarazil mě výkon do sluchátek u E5!! Není to málo? Sice si to v autě protřednictvím svého CD zesílím, ale nechtěl bych moc núkor šumu. Ten minimax 3 také není zlý, ale do toho vestavěného AKU se mi moc nechce. Ale je našlapanej a levnější jak E5.
http://www.mp3store.cz/porovnani/?vids= ... 00,3251908
A FM rozsah rádií co poslouchám vyhovuje.
CPU: AMD Athlon 3200+ (AM2) @ 2,28GHz, MB: MSI K9N Platinum, VGA: HIS X1800GTO ICEQ, RAM: 4x512 DDR2 Corsair 667 @ 5-4-4-4 CR2(760MHz)
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

TOMBY píše:....

ten minimax vypada luxusne... hmm to jeste zvazim co koupit...

no o sluchatka a vykon mi de hlavne... protoze poslouchat do hudby drncani vlaku nebo podobne nemam zrovna moc rad... v aute se to podle me ztrati..

jo k te integr baterii... v autoradio ho bude nabijet ne ?? kdyz bude pripojeny.. ??

byt tebou tak nejspis beru ten minimax.. ja vaham mezi tim minimaxem a iriverem...
TOMBY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY »

Kdybych používal sluchátka, tak mám své DJské Technics (sic monstrózní), ale hrajou luxusně. Jen v nich asi vypadam jak idiot :-)))

V recenzi na E5 (uvedený odkaz výše), je hlasitost díky odstupu šumu sluchátek v balení velice dobrá.

Minimax - nabíjení je možné pouze prostřednictvím USB :-( Takže prostřednictvím PC, nebo si dokoupit za 411kč set ( síťovou + 12/24V auto nabíječku s přechodkou do USB)
V autě napájím zapalovačem právě FM modulátor, do kterého půjde zvuk z mp3ky. Takže bych musel zase pořídit rozdvojku an autozapalovač a to bych už asi byl jako elektrárna (né že bych to nabíjel stále v autě:-)) ). A také ten akumulátor se opotřebovává a výdrž bude klesat. AA je přecijen jistější. A 50h je masakr u E5.

http://www.mp3store.cz/detail/hama-usb-nabijecka-set
CPU: AMD Athlon 3200+ (AM2) @ 2,28GHz, MB: MSI K9N Platinum, VGA: HIS X1800GTO ICEQ, RAM: 4x512 DDR2 Corsair 667 @ 5-4-4-4 CR2(760MHz)
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

TOMBY píše:...
no ja sem myslel ze by se to napajelo primo z usb toho radia... ale ty to budes mit nejspis pres audio vystup ze ?? hmm to je celkem problem... hmm tak nejspis ten E5... a nebo projit bazary a najit neco s dobrym vykonem velkou pameti a malou cenou :lol: :twisted:
TOMBY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY »

Mam origos radio Fiat a to USB fakt nemá a většinou USB v autech nejsou napájecí. Do rádia v autě to budu chytat na FM z FM modulátoru do kterého povalí MP3:-)

Vyhodnotil jsem to na E5 a našel jsem si i dobrou cenu na netu za 3401.- s DPH.

Nejsem tak bohatý, abych si kupoval použité věci, které si již někdo užil:-)) Ale rád je pak prodávám:-)
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

no nektere veci se trochu pouzite vyplati... :-D ale to je jedno..

pokud ho budes kupovat do tydne napis pls dojmy ze zvuku... zajimaji me hlavne basy a cistota.. a hlavne jestli zvladnou sluchatka nejvyssi hlasitost :twisted: :lol:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

určitě AA baterku - o tolik větší a těžší zase neni, a ta výdrž....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
TOMBY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY »

Objednavam E5 DarkBlue. Uf ...To bylo rozhodování.
Thx 4@ll
TOMBY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY »

Tak už ten strojek mam doma. Rozbalil jsem jej a v krabici opravdu veškré příslušenství, které pro mp3ku člověk potřebuje. Když jsem si procházel menu, tak jsem koukal, kolik se toho dá nastavit.
Zvuk jsem měl tak 3/4 a sluchátka hrála perfektně. Na maximum jsem to radši nedával s origošama, aby je to neodvařilo:-) 12mW zas tak málo není, jak koukam. Na svých Technicsech RP-F550 to hraje do 30 slabě a pak se to rapidně zvyšuje. Když to použiješ na pecky, tak to je v pohodě.
Basy taky hodně dobré.
Vyzkoušel jsem mp3 A-Data, MSI a tento je zatim fakt the best. Rozhodně nelituji, že jsem ho pořídil.
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

ja objednal ten Iriver po delsim uvazovani.. tak sem zvedavy... ten ma 15mW :twisted: mi to urve usi :lol:
TOMBY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY »

Tak uvidíš jak budeš spokojen až to dojde. Doufám, že ano.
Staňour
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staňour »

ahoj, rozhoduju se mezi Emgetonem e5 a oxygen msx 207.

Na emgeton se pěje chvála, ale vadí mi, že nemá rozšiřitelný slot na karty jako oxygen, do něj časem můžu strčit gigovku a mám 3xvětší kapacitu...
Emgeton je zas na AA baterie, čili větší výdrž.

Úplně nejradši bych něco jako ten emgeton, ale aby se tam dali přidat karty, existuje nějaký takový přehrávač v podobné kvalitativní hladině?
)aguar
Nováček
Nováček

Příspěvek od )aguar »

Jam mam koupenej Emgeton E5 Cult a sem s nim fakt spokojenej. Nema sice yojstick ale ma kolecko. Je fakt super. Je tam celkem dost veci,Sleep.Timer,hodiny zobrazuje to TAGY. No proste super.
Protom@n
Nováček
Nováček

Příspěvek od Protom@n »

No ja som mal ten spominany iriver T10 a bol som s nim spokojny,bassy mal fakt silne pokial si nastavil SRS a hlavne vydrz,no klobuk dole. Teraz mam 30 gb iPod a to je konec,7 hodin maximalne
CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
Kollda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kollda »

XXXtremer píše:
ja objednal ten Iriver po delsim uvazovani.. tak sem zvedavy... ten ma 15mW :twisted: mi to urve usi :lol:
Už ti přišel? Jak si s nim spokojenej? Basy? Výdž? Kvalita sluchátek?
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

XXXtremer píše:
Ahoj, tak co? taky prave vybiram nejaky slusny v tehle cenove hladine a o tomhle iRiveru taky premyslim. Mam od nich jeden starsi a vim ze delaji dost kvalitni veci a hlavne maji dobrou podporu (upgrade firmware a pod.). FM radio nepotrebuju, AA je vyhoda oproti AAA, mass storage taky nemusim nutne mit, tak dej pak vedet jak si spokojenej :)
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

Iriver T10...maximalne luxusni player.. po uprave firmwaru je z nej UMS... jedine co bych mu asi vytknul sou sluchatka... vypadaji tak nejak obycejne... ale hrajou vyborne... a jeste jedna vada.. je triradkovy displej...

ale jinak doporucuju.. kdo nepotrebuje hromadu funkci a jde mu hlavne o zvuk.. tak podle me nej volba... o vydrzi ani nemluvim...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

emgeton má fakt vymakanej fw a podle toho i všechno - včetně zvuku. platíš za to co chceš...
Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

no a panove ptal se nekdo jak je to s poruchovosti?? co sem slysel tak se 4 z 8 prehravacu vys.. do 14 dnu. nevim cim to je ale slysel sem ze diky hlinikovemu telu se to odrovna statikou.
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mě se odrovnal za 5 měsíců když se ulomilo tlačítko. software taky blbnul ale částečně za to mohl počítač a časem se to nějak srovnalo... krom toho tlačítka musim tenhle přehrávač bránit.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“