Poraďte mp3 player do 3.000,-
Moderátor: CageJ
- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht. Schválně jsem si porovnal tyto 3 kousky a zarazil mě výkon do sluchátek u E5!! Není to málo? Sice si to v autě protřednictvím svého CD zesílím, ale nechtěl bych moc núkor šumu. Ten minimax 3 také není zlý, ale do toho vestavěného AKU se mi moc nechce. Ale je našlapanej a levnější jak E5.
http://www.mp3store.cz/porovnani/?vids= ... 00,3251908
A FM rozsah rádií co poslouchám vyhovuje.
http://www.mp3store.cz/porovnani/?vids= ... 00,3251908
A FM rozsah rádií co poslouchám vyhovuje.
CPU: AMD Athlon 3200+ (AM2) @ 2,28GHz, MB: MSI K9N Platinum, VGA: HIS X1800GTO ICEQ, RAM: 4x512 DDR2 Corsair 667 @ 5-4-4-4 CR2(760MHz)
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
TOMBY píše:....
ten minimax vypada luxusne... hmm to jeste zvazim co koupit...
no o sluchatka a vykon mi de hlavne... protoze poslouchat do hudby drncani vlaku nebo podobne nemam zrovna moc rad... v aute se to podle me ztrati..
jo k te integr baterii... v autoradio ho bude nabijet ne ?? kdyz bude pripojeny.. ??
byt tebou tak nejspis beru ten minimax.. ja vaham mezi tim minimaxem a iriverem...
- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych používal sluchátka, tak mám své DJské Technics (sic monstrózní), ale hrajou luxusně. Jen v nich asi vypadam jak idiot
))
V recenzi na E5 (uvedený odkaz výše), je hlasitost díky odstupu šumu sluchátek v balení velice dobrá.
Minimax - nabíjení je možné pouze prostřednictvím USB
Takže prostřednictvím PC, nebo si dokoupit za 411kč set ( síťovou + 12/24V auto nabíječku s přechodkou do USB)
V autě napájím zapalovačem právě FM modulátor, do kterého půjde zvuk z mp3ky. Takže bych musel zase pořídit rozdvojku an autozapalovač a to bych už asi byl jako elektrárna (né že bych to nabíjel stále v autě:-)) ). A také ten akumulátor se opotřebovává a výdrž bude klesat. AA je přecijen jistější. A 50h je masakr u E5.
http://www.mp3store.cz/detail/hama-usb-nabijecka-set
V recenzi na E5 (uvedený odkaz výše), je hlasitost díky odstupu šumu sluchátek v balení velice dobrá.
Minimax - nabíjení je možné pouze prostřednictvím USB
V autě napájím zapalovačem právě FM modulátor, do kterého půjde zvuk z mp3ky. Takže bych musel zase pořídit rozdvojku an autozapalovač a to bych už asi byl jako elektrárna (né že bych to nabíjel stále v autě:-)) ). A také ten akumulátor se opotřebovává a výdrž bude klesat. AA je přecijen jistější. A 50h je masakr u E5.
http://www.mp3store.cz/detail/hama-usb-nabijecka-set
CPU: AMD Athlon 3200+ (AM2) @ 2,28GHz, MB: MSI K9N Platinum, VGA: HIS X1800GTO ICEQ, RAM: 4x512 DDR2 Corsair 667 @ 5-4-4-4 CR2(760MHz)
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam origos radio Fiat a to USB fakt nemá a většinou USB v autech nejsou napájecí. Do rádia v autě to budu chytat na FM z FM modulátoru do kterého povalí MP3:-)
Vyhodnotil jsem to na E5 a našel jsem si i dobrou cenu na netu za 3401.- s DPH.
Nejsem tak bohatý, abych si kupoval použité věci, které si již někdo užil:-)) Ale rád je pak prodávám:-)
Vyhodnotil jsem to na E5 a našel jsem si i dobrou cenu na netu za 3401.- s DPH.
Nejsem tak bohatý, abych si kupoval použité věci, které si již někdo užil:-)) Ale rád je pak prodávám:-)
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už ten strojek mam doma. Rozbalil jsem jej a v krabici opravdu veškré příslušenství, které pro mp3ku člověk potřebuje. Když jsem si procházel menu, tak jsem koukal, kolik se toho dá nastavit.
Zvuk jsem měl tak 3/4 a sluchátka hrála perfektně. Na maximum jsem to radši nedával s origošama, aby je to neodvařilo:-) 12mW zas tak málo není, jak koukam. Na svých Technicsech RP-F550 to hraje do 30 slabě a pak se to rapidně zvyšuje. Když to použiješ na pecky, tak to je v pohodě.
Basy taky hodně dobré.
Vyzkoušel jsem mp3 A-Data, MSI a tento je zatim fakt the best. Rozhodně nelituji, že jsem ho pořídil.
Zvuk jsem měl tak 3/4 a sluchátka hrála perfektně. Na maximum jsem to radši nedával s origošama, aby je to neodvařilo:-) 12mW zas tak málo není, jak koukam. Na svých Technicsech RP-F550 to hraje do 30 slabě a pak se to rapidně zvyšuje. Když to použiješ na pecky, tak to je v pohodě.
Basy taky hodně dobré.
Vyzkoušel jsem mp3 A-Data, MSI a tento je zatim fakt the best. Rozhodně nelituji, že jsem ho pořídil.
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TOMBY
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Staňour
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, rozhoduju se mezi Emgetonem e5 a oxygen msx 207.
Na emgeton se pěje chvála, ale vadí mi, že nemá rozšiřitelný slot na karty jako oxygen, do něj časem můžu strčit gigovku a mám 3xvětší kapacitu...
Emgeton je zas na AA baterie, čili větší výdrž.
Úplně nejradši bych něco jako ten emgeton, ale aby se tam dali přidat karty, existuje nějaký takový přehrávač v podobné kvalitativní hladině?
Na emgeton se pěje chvála, ale vadí mi, že nemá rozšiřitelný slot na karty jako oxygen, do něj časem můžu strčit gigovku a mám 3xvětší kapacitu...
Emgeton je zas na AA baterie, čili větší výdrž.
Úplně nejradši bych něco jako ten emgeton, ale aby se tam dali přidat karty, existuje nějaký takový přehrávač v podobné kvalitativní hladině?
- )aguar
- Nováček

- Protom@n
- Nováček

No ja som mal ten spominany iriver T10 a bol som s nim spokojny,bassy mal fakt silne pokial si nastavil SRS a hlavne vydrz,no klobuk dole. Teraz mam 30 gb iPod a to je konec,7 hodin maximalne
CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
- Kollda
- Začátečník

-
- cruzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak co? taky prave vybiram nejaky slusny v tehle cenove hladine a o tomhle iRiveru taky premyslim. Mam od nich jeden starsi a vim ze delaji dost kvalitni veci a hlavne maji dobrou podporu (upgrade firmware a pod.). FM radio nepotrebuju, AA je vyhoda oproti AAA, mass storage taky nemusim nutne mit, tak dej pak vedet jak si spokojenejXXXtremer píše:ja objednal ten Iriver po delsim uvazovani.. tak sem zvedavy... ten ma 15mWTOMBY píše:...mi to urve usi
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Iriver T10...maximalne luxusni player.. po uprave firmwaru je z nej UMS... jedine co bych mu asi vytknul sou sluchatka... vypadaji tak nejak obycejne... ale hrajou vyborne... a jeste jedna vada.. je triradkovy displej...
ale jinak doporucuju.. kdo nepotrebuje hromadu funkci a jde mu hlavne o zvuk.. tak podle me nej volba... o vydrzi ani nemluvim...
ale jinak doporucuju.. kdo nepotrebuje hromadu funkci a jde mu hlavne o zvuk.. tak podle me nej volba... o vydrzi ani nemluvim...
- crashPC
- Mírně pokročilý

- Twister
- Začátečník

no a panove ptal se nekdo jak je to s poruchovosti?? co sem slysel tak se 4 z 8 prehravacu vys.. do 14 dnu. nevim cim to je ale slysel sem ze diky hlinikovemu telu se to odrovna statikou.
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
- crashPC
- Mírně pokročilý

mě se odrovnal za 5 měsíců když se ulomilo tlačítko. software taky blbnul ale částečně za to mohl počítač a časem se to nějak srovnalo... krom toho tlačítka musim tenhle přehrávač bránit.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...