Win XP Professional SP2 - Cestina

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Beriiisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Win XP Professional SP2 - Cestina

Příspěvek od Beriiisek »

Zdravim,
nemate nekdo cestinu a ceskou klavesnici {map} do tohoto OS ??
Skousel sem to v nastaveni ale tam to neni :(
diky predem
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Keď klikneš na laguage bar dáš vlastnosti tak tam česká klávesnica musí byť, prípadne si to vypýta CD. A na zmenu jazyka potrebuješ stiahnuť LIP z microsoftu: http://www.microsoft.com/globaldev/DrIn ... IPFaq.mspx
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Beriiisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beriiisek »

Josko píše:Keď klikneš na laguage bar dáš vlastnosti tak tam česká klávesnica musí byť, prípadne si to vypýta CD. A na zmenu jazyka potrebuješ stiahnuť LIP z microsoftu: http://www.microsoft.com/globaldev/DrIn ... IPFaq.mspx
Tu klavesu tam nemam jedne kdybys mi udelal screen mozna ji najdu ale nevidim ji a na te strance tez nevidim tu cestinu.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ceska kalvesnice tam je, ale musis mit nastavenou stredni a vychodni evropu (pak se ve vyberu objevi)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Beriiisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beriiisek »

Dony píše:ceska kalvesnice tam je, ale musis mit nastavenou stredni a vychodni evropu (pak se ve vyberu objevi)
pls mohl bys mi dat nejaky navod nebo nejlp oscreenovat nevim kde to nastavit
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Beriiisek píše:
Dony píše:ceska kalvesnice tam je, ale musis mit nastavenou stredni a vychodni evropu (pak se ve vyberu objevi)
pls mohl bys mi dat nejaky navod nebo nejlp oscreenovat nevim kde to nastavit
start>settings>control panel>regional and language options>záložka regional options
Beriiisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beriiisek »

mhl píše:
Beriiisek píše: pls mohl bys mi dat nejaky navod nebo nejlp oscreenovat nevim kde to nastavit
start>settings>control panel>regional and language options>záložka regional options
to vim ... ale nevim jak udelat aby se my tam zobrazila ceska klavesa
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“