restart pri vypalovani DVD

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
pesula
Nováček
Nováček

restart pri vypalovani DVD

Příspěvek od pesula »

Muze mi prosim nekdo poradit z jakeho duvodu se mi pri vypalovani DVD rozsviti modra obrazovka s hlasenim: Byli zjisteny potize a system windovs byl ukoncen... bla bla bla... STOP 0x0000007E (0XC0000005,0X804D8823,0XF9E85C18,0XF9E85918) ty cisla v zavorce jsou pokazdy jiny, nekdy se to stane pri nacitani DVD pred vypalenim, jindy pri vypalovani cehokoliv. Jedno DVD z cca 5 se povede. CD vypalovacka to nedela. nepomohla ani preinstalace Windows. Mam XP Diky diky diky...nebo ten stroj hodim z okna.
Athlon 1800 256MB DDR
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús ju v inom PC či to bude robiť aj tam.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus novejsi verzi ovladacu na desku (pokud je)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pesula
Nováček
Nováček

Příspěvek od pesula »

Dik za radu, ale mam jen jeden. Jinej napad by nebyl? nejak to vymyslim a otestuju.
Mareček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mareček »

Otestuj paměti Memtestem mě tohle dělali vadné paměti, respektive moc vysoká frekvence s vyšší latencí, nemáš nějak více přetaktováno?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Slabý zdroj to muže byt taky....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pesula
Nováček
Nováček

Příspěvek od pesula »

Pretaktovano nemam vubec a pamet by snad mela byt ok. Ale ten zdroj, to rad slysim, protoze me to taky uz napadlo. mam tam snad jen nejakou 250.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

pesula píše:Pretaktovano nemam vubec a pamet by snad mela byt ok. Ale ten zdroj, to rad slysim, protoze me to taky uz napadlo. mam tam snad jen nejakou 250.
Tak to zkus a dej nám vedet:)
Nebo jestli máš v PC tak odpoj periferie co mají odber a zkus to a uvidiš taky jestli to je zdrojem.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pesula
Nováček
Nováček

Příspěvek od pesula »

Tak uz mam jasno ze zdrojem to neni....pujcil jsem si jinej a mam dalsi DVD v pr**** Dalsi krok nejspis bude ze vyhodim vypalovacku a zkusim ji jinde. Saaaakra co to je??????? :x
Mareček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mareček »

Zkus taky vyměnit jen kabel k tý DVD, může bejt vadnej, ověř, že máš vhodné ovladače pro řadič IDE na desce (na starších deskách ty nové ovladače mohou dělat problém, viz FAG sekce ovladače).
Mareček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mareček »

Jo a taky odpověď , že pamět je sdnad ok je k prdu. Prostě to ověř Memtestem, ať jí mužež vyloučit
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“