Koss PortaPro a drnčení sluchátka
Moderátor: CageJ
- F1l1p
- Středně pokročilý

Koss PortaPro a drnčení sluchátka
Teď po několika měsících používání PortaPro se mi stalo, že mi začalo drnčet levé sluchátko. Jak už jsem různě četl, tak to bude nejšpíš nějaký vlas, který se dostal k měniči. Máte nějaké osvědčené způsoby, jak se ho zbavit? Na reklamaci se mi stím nechce chodit...Zatím jsem zkoušel takové ty možnosti, jako profouknutí, použil jsem i vysavač, na nějaké diskuzi někdo psal, že sundal tu kritku nad měničem, ale to se mi nepovedlo...
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi sundal ten černý molitan do kterého se občas nějaký ten vlas zapíchne a pak drhne o membránu měniče, ten jde sundat jednoduše protože je přes suchátko jen natažen.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- F1l1p
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

no a taky se čumte jestli nezůstalo něco v tom molitanu - poslechnout zvuk i bez něj!! no a se sennama sem nikdy neměl problém - fouk, a vlas se objevil, a pinzetkou (bez doteku na membránu) šel.... 
btw vysavač, to je dost drastická metoda nemyslíte?
btw vysavač, to je dost drastická metoda nemyslíte?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- F1l1p
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

tim hůř!!!
vysavač možná tak na vyrovnání pomačkaný kopulky velkýho mněniče ale na sluchátko... ty jsi ras
.... no tak si dej záležet! bohužel porty sm ještě rozebírat nemusel ale tak si k tomu sedni s pořádnym světlem a lupou, a pouštěj i do toho zvuk a musíš poznat kde je problém ne?
- F1l1p
- Středně pokročilý

No, už se mi to konečně podařilo odstranit. Nakonec jsem vzal šroubovák a dostal jsem se pod tu krytku -> sice to chtělo trochu násilí a v první chvíli jsem se lekl, když mi ten šroubovák sklouzl pod tu krytku, ale naštěstí se s tím nic nestalo. V takových případech je fakt ta doživotní záruka k něčemu dobrá.
- crashPC
- Mírně pokročilý

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
killerTJ píše:O kurec, až mě zamrazilo. Sluchátka+šroubovák+násílí=tragédie na světě. Ale jinak nejhlubší obdiv nad tvou odvahouNakonec jsem vzal šroubovák a dostal jsem se pod tu krytku
jaky obdiv, co ste vsetci lavoruky?
Normalne na troch miestach (tam kde je zacvaknuta) zapacim tu krytku a ona vyskoci. Robil som to uz X krat. Ja som pokracoval este dalej a srobovakom som chcel odsunut ten vlas z mebrany. V tom by nebol az taky problem, keby tam nebol dost silny magnet ktory ten srobovak prisal k sebe a pokrcil mebranu
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
- crashPC
- Mírně pokročilý

mě by mrzel i ten čas.
já sem nešika. dokonce sem málem při přišroubovávání velkýho mněniče prorval křížákem membránu
od tý doby dávám bacha na všechno a na veškerý práce a opravy používám správný tools
já sem nešika. dokonce sem málem při přišroubovávání velkýho mněniče prorval křížákem membránu
od tý doby dávám bacha na všechno a na veškerý práce a opravy používám správný tools