Asus A6M -- zkušenosti? pripadně doporučení jiného

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
paradox
Nováček
Nováček

Asus A6M -- zkušenosti? pripadně doporučení jiného

Příspěvek od paradox »

Zdravím, mám vyhlídnutej tento book http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39042 Nemáte s tímto nebo s podobným nějaké zkušenosti? Nebo jestli mi doporučíte nějaký jiný do 21000 s dph.

Využítí: net, icq, hudba, photoshop, macromedia studio. K tomu chci přecházet na linux takže abych tam rozeběhnul SuSE. Také občas grabování nějakého filmu, prostě mi to nahradí stolní pc

Podmínky: display WXGA nebo jiný ale ne XGA(jde mi dost o rozlišení 1024x768 mi rozhodně nestačí) . WIFI, nějaká slušnější odolnost (acer nebude to pravý) budu ho přenášet často. Baterka aspon 3 hodiny. vypalovačku dvd považuji za samozřejmé stejně jako 512MB ram
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1maty1 »

sice nemam stejnej ale rad bych te upozornil ze s asusem muzes na linux rovnou zapomenout (na grafiku fungujou specialni asusacky ovladace a nic jinyho, s wifinou,zvukouvkou si taky linux moc nerozumel, o ctecce karet ani nemluve)

pak chces neco odonlnejsiho ja svuj ntb prenasim dost casto a na spouste mistech je uz poskrabanej a prasknul mi ten plast na pantu a pak taky ten plast u mechaniky(zespoda ten velkej)
celkove mi prijde zpracovani a6 serie prijde dost mizerny po roce pouzivani je barva kolem klavesnice osoupana na plast , klavesy jsou rozlesteny (jsou jakoby mastny ale ja ten ntb cistil skoro kazdej tyden specialnima hardrikama), plasty dost vrzou a misty se i prohybaj

a jeste si dej u asusu pozor na vypalovacku (Matsushitu nebrat) sice je na ni napsano DVD+-RW ale na vetsinu DVDcek nepali a kdyz se zacnete bavit se servisem ze je to zavada tak sem dostal seznam 4 medii (zbytel byli cinsky klikyhaky) na ktery pali a jeji rychlosti radsi pomlcim
paradox
Nováček
Nováček

Příspěvek od paradox »

Toje to tak špatný? předpokládám větší výdrž než u ACERU ale že by na tom byl až tak moc špatně...

Jinak ty jsi na tom nějakýho tučnáka zkoušel? A jinak s tím nejsou žádný větší problémy?
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1maty1 »

paradox píše:Toje to tak špatný? předpokládám větší výdrž než u ACERU ale že by na tom byl až tak moc špatně...

Jinak ty jsi na tom nějakýho tučnáka zkoušel? A jinak s tím nejsou žádný větší problémy?
Linux sem zkousel nejakej Aurox, a pak Fedoru(nejakou verzi z ledna letosniho roku presnou verzi ted zhlavy nedam)

co se tyce zpracovani tak mam dva kamose co maj Acer aspire a ty teda vypadaj lip aspon co se tyce klavesnice a osoupanosti plastu tunu skrabancu maj taky

jeste k ty klavesnici jeji vydz je celkove mizerna po roce pouzivani jsou vymackany ty vic pouzivany klavesy (sipky shift mezernik enter fn) ty hlasite cvakaj kdyz se zmacknou

jinak se mi libi pristup servisu ze si muzes vymenit treba ramku sam a nemusis s tim do servisu
paradox
Nováček
Nováček

Příspěvek od paradox »

1maty1 píše:
paradox píše:Toje to tak špatný? předpokládám větší výdrž než u ACERU ale že by na tom byl až tak moc špatně...

Linux sem zkousel nejakej Aurox, a pak Fedoru(nejakou verzi z ledna letosniho roku presnou verzi ted zhlavy nedam)

co se tyce zpracovani tak mam dva kamose co maj Acer aspire a ty teda vypadaj lip aspon co se tyce klavesnice a osoupanosti plastu tunu skrabancu maj taky

jeste k ty klavesnici jeji vydz je celkove mizerna po roce pouzivani jsou vymackany ty vic pouzivany klavesy (sipky shift mezernik enter fn) ty hlasite cvakaj kdyz se zmacknou

jinak se mi libi pristup servisu ze si muzes vymenit treba ramku sam a nemusis s tim do servisu
To mě dost zarážíš. Co jsem slyšel tak ty asus ntb jsou v pohodě ale to co popisuješ mi přijde že to nic nevydrží.
paradox
Nováček
Nováček

Příspěvek od paradox »

Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“