Radeon X1950XT/XTX (R580+)

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

winny píše:
Pawlis píše: Objednaval sem ji 25.8. Proc se ptas, mas ji tam tky objednanou?
Objednal jsem ji dnes při dostupnosti produktu 1 až 2 dny. Odpoledne tam naskočilo NA OBJEDNAVKU , tak nevím jestli ji maj dostupnou pro mě nebo ne. V blokaci je stale 0. Jestli do patku nedojde tak to stornuju. :evil:
do patku ti dojde jen VELKY KULOVY .... a to vsadim ten svuj X1950XTX sampl ...
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

winny, tak ja ti ji poslu a vemu si od OBRA tu jeho, OK? Teda pokud ji pro me maji samozrejme. :lol: :lol: :lol:
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

OBR píše:
winny píše:Objednal jsem ji dnes při dostupnosti produktu 1 až 2 dny. Odpoledne tam naskočilo NA OBJEDNAVKU , tak nevím jestli ji maj dostupnou pro mě nebo ne. V blokaci je stale 0. Jestli do patku nedojde tak to stornuju. :evil:
do patku ti dojde jen VELKY KULOVY .... a to vsadim ten svuj X1950XTX sampl ...
Taky to tak vidím :lol: . A ten svuj sampl si nech :P
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tak a jedna putuje ke me,sen se stal skutecnosti :) :worship: :roll: jinak doporucuju zabrat si ju ve... 100mega pristi tejden jim pride dalsi varka karet ..tak nevahejte kdo ma zajem
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround
Honys1983
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honys1983 »

Tak sem mluvil s obchodnikem ve 100megadistribution a karta bude dostupna tak za mesic, tak nevim.
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

Pawlis píše:winny, tak ja ti ji poslu a vemu si od OBRA tu jeho, OK? Teda pokud ji pro me maji samozrejme. :lol: :lol: :lol:
Tak nám ty objednávky prohodily, do pátku ji mám doma :-D :razz: :lol:
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

winny píše:
Pawlis píše:winny, tak ja ti ji poslu a vemu si od OBRA tu jeho, OK? Teda pokud ji pro me maji samozrejme. :lol: :lol: :lol:
Tak nám ty objednávky prohodily, do pátku ji mám doma :-D :razz: :lol:
Tak to se mas, co budes delat s tou druhou od OBRa? :lol: :lol:
BTW u me zrusili blokaci a ted mam napsany expedovano, nevi nekdo, co to znamena? :oops: Zadnej mail mi zatim nedosel.
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

Takže musím Merkurio pochválit, karta teď došla přesně jak slíbili 8) .Pařbě zdar :up:
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

winny píše:Takže musím Merkurio pochválit, karta teď došla přesně jak slíbili 8) .Pařbě zdar :up:
wow ja xcu tiez :roll: :twisted:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

winny píše:Takže musím Merkurio pochválit, karta teď došla přesně jak slíbili 8) .Pařbě zdar :up:
Tak teď budeš mít dvě, ještě tu druhou od OBRa. :lol: 8)
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

neverim, v CR tyhle karty nejsou a nebyly ...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

OBR jaka potupa..ty nebudes prvni?Tohle bych neprenesl pres srdce...proste si tady lidi vymyšlej a tahaj nas za nos..ja jim taky na to skocil a uveril ze ji maj
Mac...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

godlike píše:OBR jaka potupa..ty nebudes prvni?Tohle bych neprenesl pres srdce...proste si tady lidi vymyšlej a tahaj nas za nos..ja jim taky na to skocil a uveril ze ji maj
LoL muzete nad tim zacit onanovat... :twisted:
Deerro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deerro »

no neviem nieco na tom asi bude, tento tyzden sa objavili v ponuke na slovenskom bgslevi v pondelok...samozrejme skladom ani jedna...teda podla webu...dnes som tam volal a obchodnik mi povedal ze jedna varka uz bola a hned sa rozpredala a zevraj na buduci tyzden pride dalsia varka od zafiru...len mi nevedel 100percentne potvrdit ci pridu nou aj tieto...ale ja dufam ze hej ... :twisted:
Tres_Deliquentes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tres_Deliquentes »

Nechapu, co tady resite, od Pondeli ji maji v Softcomu na sklade a je tam stale :twisted: :lol:
zde je link: http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... ci-express
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

OBR píše:neverim, v CR tyhle karty nejsou a nebyly ...
Už věříš ? :lol: Co bude s tím samplem ? 8)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

kazdy blbec umi napsat skladem a pritom je nemit, asi jako TNT, to si myslite , ze je to takovy problem napsat do kolonky skladem?proste kdyz nejsou u VO tak nemuzou byt u MO, je na tom neco tak sloziteho k pochopeni? zatim proste nejsou a nebudou .)
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

stale neverim zadnej trapnej obchudek nemuze mit neco, co nema ani vyhradni zastoupeni ..., co je to za znacku?

Godlike> jsi trochu ujel ja tuhle kartu mam doma uz dva tejdny ... je to ale sample bez zaruky a krabice z Nemecka....
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Štěpanec »

OBR píše:stale neverim zadnej trapnej obchudek nemuze mit neco, co nema ani vyhradni zastoupeni ..., co je to za znacku?
Skoro sem se urazil, hele. Jednu jsem zapůjčil na ddworld.cz, až se vrátí, obě půjdou do modelárny do kompů
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Radim Štěpanec píše:
OBR píše:stale neverim zadnej trapnej obchudek nemuze mit neco, co nema ani vyhradni zastoupeni ..., co je to za znacku?
Skoro sem se urazil, hele. Jednu jsem zapůjčil na ddworld.cz, až se vrátí, obě půjdou do modelárny do kompů
Tebe jsem nemyslel, ty mas jine zdroje ...RESPECT!
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“