Notebook IBM Thinkpad 600E s Win2000 Pro CZ (je to starší kousek s PII 366MHz a 128MB RAM).
Když vložím do PCMCIA doku jakoukoliv kartu před startem počítače, vše funguje normálně. Ale když ji chci připojit za chodu počítače (což by mělo být normálně možné) tak nikdy nefungují a ve správci zařízení se mi u nich hlásí konflikt "nedostatek volných prostředků" a jsou tedy zakázány. Stačí však počítač vypnout a znovu zapnout a PCMCIA karty fungují O.K. (ve správci zařízení bez kolize jakékoliv komponenty).
Nevíte v čem je problém?
PCMCIA karta připojená za chodu PC nefunguje,po restartu ano
Moderátor: Don
- Fred Med
- Začátečník
- Fred Med
- Začátečník
Nikdo neví?
Fakt nikdo netuší?
- Butch
- Středně pokročilý
Me to prijde jako normalni vec. U stareho notesu jsem mel pcmcia s usb 2.0 porty a taky to fungovalo az po restartu a nebo kdyz jsem to tam nejdrive dal a pak zapl pc. Timhle bych se opravdu netrapil.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Fred Med
- Začátečník
PCMCIA
No v manuálu k PCMCIA kartám je psáno, že jsou "hot swap", čili vyměnitelné a připojitelné za chodu počítače (bez nutnosti restartu).. proto se na to ptám.
Jinak je fakt, že se s tím dá žít, jen mě zajímalo jestli něco nemám špatně nastaveno nebo tak..
Jinak je fakt, že se s tím dá žít, jen mě zajímalo jestli něco nemám špatně nastaveno nebo tak..
- Butch
- Středně pokročilý
Re: PCMCIA
Podle me to mas ok nastavene(resp. tohle musi byt hw podpora a zadne nastaveni ve win by to nemelo ovlivnovat), ale zalezi na karte. Bude zalezet asi na konkretni karte pcmcia. Ted dam priklad..treba wifi pcmcia nepujde, ale treba pcmcia se sitovkou rj45 pujde.Fred Med píše:No v manuálu k PCMCIA kartám je psáno, že jsou "hot swap", čili vyměnitelné a připojitelné za chodu počítače (bez nutnosti restartu).. proto se na to ptám.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06