Bude fungovat 7600GT PCIe na mojí MB ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
kub1s
Nováček
Nováček

Bude fungovat 7600GT PCIe na mojí MB ?

Příspěvek od kub1s »

Dobrý den potřebuju poradit chystám si koupit lepší grafickou kartu a ted sem se v jednom e shopu díval a konkrétně se mi tam líbila tato karta:http://www.alza.cz/asus-en7600gt-2dht-2 ... d61238.htm
A ted me trochu zmátlo je tam napsáno že potřebuju rozhraní PCI Express x16 a jak zjistim že ho podporuje moje základovka tady:http://img417.imageshack.us/my.php?imag ... 579ap0.jpg sem vám vyfotil mojí starou grafickou kartu potřebuju vědet jestli mi ta nová karta pojede díky
:D

//edit Thellwin - upraven název threadu
kub1s
Nováček
Nováček

Příspěvek od kub1s »

a nebo kdyby ste věděli o nějáký lepší graficky kartě takhle rozdělěnou na 4 kousky tqak mi napište a nebo mi napište jak se menuje tohle rozhrání rozdělený na ty čtyři kousky
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

ta karta vypadá že je do AGP, takže nemáš PCIe slot, takže nepojede, napiš ještě co máš za desku, některé myslím měly AGP i PCIe.
Mám doma Suzku :-)
kub1s
Nováček
Nováček

Příspěvek od kub1s »

jak zjistim co mám za základní desku??
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

no tak třeba podle krabice, podle nápisu na desce nebo použij nějaký software, např. Everest, ten si vygoogluj.

//když nevím co máš za desku, napiš co máš teď za grafiku
Mám doma Suzku :-)
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Podle obrázku je to grafika Hercules Geforce 2 Titanium a je to na 100% AGP, tato karta ale může běžet i na hodně starých deskách takže bez přesného označení desky radit jakou jinou grafiku moc nejde.
Pro porovnání obrázek celé grafiky Hercules Geforce 2 Titanium
http://www.games-expert.com/images-home ... tanium.jpg

kub1s je to ona vypadá stejně ?
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jestli nemáš nějakou realtivně novou hybridní desku, která má jak PCIe x16 slot tak AGP slot (a já si tipnu, že nemáš), tak to fungovat nebude.

Btw, nerad bych tady viděl řešit výběr grafiky, na to tu je jiná sekce.
Goldnoob team proud member!
kub1s
Nováček
Nováček

Příspěvek od kub1s »

quakes přesně to je ona :D
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Stáhni si ten Everest http://www.slunecnice.cz/product/Everest/
a tam mrkni co máš za tu desku a vlastně komplet počítač, potom budeme moudřejší zda má jiná grafika vůbec cenu.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“