Prey
Moderátor: Baneshee
- vandam
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- R!D!CK
- Začátečník

-
- dutch3s
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mno podle supportu by to mohlo byt grafikouR!D!CK píše:cus mam takovej problem chci si koupit original ale dnes sem si stahl demo jake to je. ale kdyz to zapnu hodimi to hlasku V aplikaci prey doslo k nezname chybe omlouvame se za vznikle potize.PC AMD Athlon 2400+@2000Mhz Ram 512DRR 400 Ati Radeon 9600PRO HDD 80GB
viz.: http://www.prey.com/support/Video Card: 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with latest manufacturer drivers (see supported chipsets below)
EDIT: tak grafiikou ne, koukam, ze je uvedena jako podporovana
AMD64 San Diego 3700+/4x 512MB DDR500 Kingmax HC/DFI LP UT nF4 Ultra-D/80GB SATA WD/80GB SATA Seagate/200GB IDE Seagate/320GB SATA WD/Leadtek 6600GT EXTREME/LG 4160/Eenermax Liberty 500W/LCD Samsung 913N 19"/MX510 on fUnc sUrface...
=Karneval 5000/500=
- R!D!CK
- Začátečník

-
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

A nemáš to demo třeba blbě stažený? Případně nainstalovat nejnovější ovladače jak na grafiku, tak na zvukovku. Mám pocit, že jsem na ofic. fóru četl, že to lidem blblo mám pocit s sb x-fi ....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- R!D!CK
- Začátečník

-
demo sem stahoval dvakrat jednou z www.prey.com a pak games.tiscali.cz a
ovladace na grafiku mam 6.8 a zvukovku mam Realtek AC 97 ale ovladace sem nani nenasel
ovladace na grafiku mam 6.8 a zvukovku mam Realtek AC 97 ale ovladace sem nani nenasel
- Bingi
- Nováček

-
- marabod
- Nováček

-
zpomalení hry...
Zdravim..
Nevíte co musím udělat ?? V nastavení si všechno přepnu na NE,rozlišení dám na to nejmenší a kvalitu textur taky na to nejmenší z těch tří,co tam jsou.Ale na začátku hry přijdu do kasina,zamířím k baru a okamžitě se to zpomalí a začne se to sekat.
Mám: Intel P4 2.4D GHz/256Cache/533FSB CeleronD
paměť 768 MB DDR SDRAM (400MHz)
GeForceFX5200/128bit
Pokud dělám něco špatně,poraďte mi prosím..díky
Nevíte co musím udělat ?? V nastavení si všechno přepnu na NE,rozlišení dám na to nejmenší a kvalitu textur taky na to nejmenší z těch tří,co tam jsou.Ale na začátku hry přijdu do kasina,zamířím k baru a okamžitě se to zpomalí a začne se to sekat.
GeForceFX5200/128bit
- Butch
- Středně pokročilý

Re: zpomalení hry...
Mas shit grafickou kartu vhodnou dneska leda do kanclu.marabod píše:Zdravim..
GeForceFX5200/128bit
Tohle ti podle me nepojede ani na nejmensi detaily.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No nevim, kámoš to valil s ne úplně nejnižšími detaily na r9250 s 20-30fps... I když je pravda, že přesně nevím jak výkonná fx5200 je....Butch píše:Mas shit grafickou kartu vhodnou dneska leda do kanclu.marabod píše:Zdravim..
GeForceFX5200/128bit
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Rajče
- Mírně pokročilý

Butch píše: Mas shit grafickou kartu vhodnou dneska leda do kanclu.
FX5200 neni v seznamu podporovanjech karet...a jestli je to 64-bit (dělaly se 64 i 128-bity), tak to musí bejt tragédie...neni se čemu divit...hypnotic666 píše: No nevim, kámoš to valil s ne úplně nejnižšími detaily na r9250 s 20-30fps... I když je pravda, že přesně nevím jak výkonná fx5200 je....
- Butch
- Středně pokročilý

FX5200 128bit je vykonove mezi gf2 a gf3....takze cca R9000.hypnotic666 píše: No nevim, kámoš to valil s ne úplně nejnižšími detaily na r9250 s 20-30fps... I když je pravda, že přesně nevím jak výkonná fx5200 je....
Sice fx5200 ma navic ze srandy dx9, ale to ji uz nezachrani.
Na GF2ti jsem hral dooma3 na nejnizsi detaily a jelo to 10-40fps, ale Prey je narocnejsi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podělím se o zkušenosti - pro mě je Prey naprosto nudná a fádní 3d akce, která mě nezaujala absolutně ničím. Prostředí vypadá velmi podobně jako v Q4 a designově je dosti průměrné, stejně jako nepřátelé. Zbraně jsou ubohé a slaboučké. Hratelnost se sotva drží nad bodem mrazu. Jediné, alespoň trochu originální, jsou hrátky s gravitací a možnost opustit svoje tělo. Taky optimalizace je výborná. Ale jinak nuda, nuda a zase nuda. Pro mě jednoznačně zklamání.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No pro mě po demu taky...Z dema sem byl nadšenej, ale v plný hře toho jaksi už moc navíc neniRaZZoR píše:Podělím se o zkušenosti - pro mě je Prey naprosto nudná a fádní 3d akce, která mě nezaujala absolutně ničím. Prostředí vypadá velmi podobně jako v Q4 a designově je dosti průměrné, stejně jako nepřátelé. Zbraně jsou ubohé a slaboučké. Hratelnost se sotva drží nad bodem mrazu. Jediné, alespoň trochu originální, jsou hrátky s gravitací a možnost opustit svoje tělo. Taky optimalizace je výborná. Ale jinak nuda, nuda a zase nuda. Pro mě jednoznačně zklamání.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nedal bych tomu víc, než 4/10. Určitě největší zklamání a rozčarování jsou pro mě zbraně. Tak trapný a slaboučký hnusflusy jsem dlouho neviděl. Jediný, co mě pobavilo, když jsem sebral jednoho toho třínohého zmetka a ten mě cvakl klepetem do prstuDelarge píše: No pro mě po demu taky...Z dema sem byl nadšenej, ale v plný hře toho jaksi už moc navíc neniDemo 9/10, Plná tak 6.5-7/10 ...Ale furt lepší než Q4 a D3.
- expLorer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja ked som uvidel tuto hru som bol zhnuseny.. to ma aj nejaky pribeh ?
neverim tomu
hratelnost? neviem nehral som len videl u kamosa ale skonstatoval by som ze mizerna
grafika ? preboha q4 a d3 malo lepsiu grafiku ako toto a pri tom to ma vacsie naroky
to si pamatam ako sme u kamosa drtili d3 na fx5950ultra a co on dneska s grafikou co vtedy stala asi ako 6800ultra ? no chudak musi to hrat na nizkych detailoch pretoze to ma vacsie naroky..
jedine co sa mi velmi zapacilo na celej hre bolo gravitacne pole teda gravitacny chodnik.. taku halusku by som chcel skusit v skutocnosti
celkove hodnotenie hry v mojom pripade ? 2/10
podla mojho nazoru je to prepadak
hratelnost? neviem nehral som len videl u kamosa ale skonstatoval by som ze mizerna
grafika ? preboha q4 a d3 malo lepsiu grafiku ako toto a pri tom to ma vacsie naroky
jedine co sa mi velmi zapacilo na celej hre bolo gravitacne pole teda gravitacny chodnik.. taku halusku by som chcel skusit v skutocnosti
celkove hodnotenie hry v mojom pripade ? 2/10
podla mojho nazoru je to prepadak
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nechtel jsem se u tyhle hry unahlit jako to bylo tenkrat u Dooma III a tak potom co me demo totalne nechytlo, nechal jsem to par tejdnů uležet
Plnou jsem dal jen proto, že ji kamoš koupil, tak proč to nezkusit, nečekal jsem nic no a o to víc me to bavilo
Tak je to vždycky...
Ty hrátky s gravitací jsou celkem zajímavy, prostředí je fakt hodne živý, všude se neco hejbe a hra vypadá opravdu "filmově". Tahle filmovost z ní děla bohužel hru jen na jedno dohrání, ale tak je to s vetšinou FPS.
Nakonec jsem se u toho dost bavil celych 7 hodin, akorat ten zaver - škoda ze je pravidlo, ze FPS nemůže končit jinak nez soubojem s "BIG BOSSEM", bylo to tak vždy a asi i vždy bude, bohužel ...
Plus ty hádanky mohly bejt podstatne težší, ale dnešní hrači neco jako zakys v FPS ani neznaj, taky bohužel ... V tomhle prostředí by se dal hrač pekne potrapit, tady to človeka uplne vede za ruku a na kazdej problem prijde i uplnej vůl.
Plnou jsem dal jen proto, že ji kamoš koupil, tak proč to nezkusit, nečekal jsem nic no a o to víc me to bavilo
Ty hrátky s gravitací jsou celkem zajímavy, prostředí je fakt hodne živý, všude se neco hejbe a hra vypadá opravdu "filmově". Tahle filmovost z ní děla bohužel hru jen na jedno dohrání, ale tak je to s vetšinou FPS.
Nakonec jsem se u toho dost bavil celych 7 hodin, akorat ten zaver - škoda ze je pravidlo, ze FPS nemůže končit jinak nez soubojem s "BIG BOSSEM", bylo to tak vždy a asi i vždy bude, bohužel ...
Plus ty hádanky mohly bejt podstatne težší, ale dnešní hrači neco jako zakys v FPS ani neznaj, taky bohužel ... V tomhle prostředí by se dal hrač pekne potrapit, tady to človeka uplne vede za ruku a na kazdej problem prijde i uplnej vůl.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Dr.Evil
- Začátečník

Prey me hodne bavilo, az na ty useky v tom litacim obleku
doufal sem ze tu svou rostenku zachranim a pak sem byl mile prekvapenej...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Lítání me taky zas tak nebralo, ale jako spestření se to dalo, netrvalo to nikdy tak dlouho aby me to vyložene s*alo.Dr.Evil píše:Prey me hodne bavilo, az na ty useky v tom litacim oblekudoufal sem ze tu svou rostenku zachranim a pak sem byl mile prekvapenej...
Mirne slabší byl ten zaver, ale na to jsem si u FPS uz tak nejak zvykl, tady Tommy aspon slušne hlasil a budil v človeku tu chut vsechno zmasakrovat
Hodne se mi líbily okamžiky, kdy začla hrat jina hudba a za dokonalyho grafickyho efektu došlo k nejakymu zvratu
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään