Jinak pc běží na PII 350MHz a 192 RAM.
GeForce4 MX440 + BXe98-ATX nenajede do Win
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Sioca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
GeForce4 MX440 + BXe98-ATX nenajede do Win
Na desce BXe98-ATX (výrobce Zida, Bios 1.17) jsem měl původně nějakou starou Ati Rage 8MB, tak jsem chtěl upgradovat. Dal jsem tam GeForce4 MX440 SE a napoprvé najela v pohodě do Win XP. Ovladače se nainstalovaly bez problémů samy, ale pak jsem chtěl změnit rozlišení a když jsem vlez do karty "upřesnit" u nastavování rozlišení a dal OK (nic jsem tam nezměnil) najednou se vypnul monitor ačkoli počítač jel dál. Od tý doby když pustim počítač, karta bez problémů nastartuje a jede až do loadovací obrazovky Windows. Jakmile se ale má objevit plocha s ikonama, monitor se opět vypne (počítač pořád jede dál). Zkusil jsem kartu dát do mého PC v popisu a tam bez problémů fungovala (dokonce udělala i pár bodů v 3D Marku
). Už jsem zkusil na desku nahrát nový Bios, smazat ovladače staré karty, ale pořád stejný výsledek. Tak nemůžete někdo poradit ??? 
- Koro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sioca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Koro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A není to náhodou špatně nastavenou obnovovací frekvencí monitoru, když má naskočit plocha na větší rozlišení tak je tam nastavena taková obnovovací frekvence kterou tvůj monitor v tomto rozlišení nezvládne a tak se vypne aby se nepoškodil.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Thellwin
- Administrátor

- Sioca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Chodí !!! Tak nakonec mi pomohlo Obnovení systému. Posunul jsem počítač o den zpátky a instalaci nový karty si nepamatoval
Schoválně jsem zkoušel najet do stejnejch záložek jako před tim a nic se nestalo - asi to byl nějakej blbej kix kterej rozhodil systém - nevim co si o tom mám myslet
Ta obnovovací frekvence to nejspíš nebyla, protože předtim jsem jí určitě neměnil a teď to na ní bez problémů jede, ale kdo ví ...
Díky za nápady - nakonec to vlastně bylo skoro to Korovo přeinstalováni Win
Ta obnovovací frekvence to nejspíš nebyla, protože předtim jsem jí určitě neměnil a teď to na ní bez problémů jede, ale kdo ví ...
Díky za nápady - nakonec to vlastně bylo skoro to Korovo přeinstalováni Win