projekt pc v televizi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

projekt pc v televizi

Příspěvek od Michal kule »

PC v televizi

po jednom nezdaru s mojím casemoddingem sem se rozhodl polepšit a vymyslet něco originálního(snad :? )
tak sem vytáhl ze sklepa 20 let starou tv a vykuchal ji :-D ... to bude základ mého moddingu.
ve vnitřku tv je hodně málo místa tak tam bude jen jedna pozice na mechaniku a na hdd. Místo obrazovky tam bude plexi možná s větrákem.
Kvuli malé velikosti sem musel dát zdroj nad koše tak doufám že se to nebude přehřívat.
Zadek tv asy nebudu montovat jelikož je silně zdeformovaný teplem.. :sad: ještě dodám foto zajímá mě váš názor.... Tak místo toho tam pude jen kus plechu na kterém budou uchyty na základku.
V předku kde se dříve ladili kanály bude reset a 2 usb power bude tam kde se tv zapínala

barva:vnitřek chcu nastříkat do uv zelené(nejspíš to bude zelená každopádně to bude uv barva)
venek pude do stříbrné ten černý panel co je vepředu zustane tak jak je

jelikož to byla tv přenosná tak nahoře bude uchyt k přenášení a ještě 2 stylové anteny v chromu :-D to je zatím vše

tohle je dárce potřebných věcí
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

skoro tu nic neni, jinak uz ted se mi to nelibi, nevim proc ale tyhle mody typu sezenu neco staryho, dam tam plexi a hodne svetla at je z toho kolotoc se mi vubec nelibi :?
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

osobně nejsem zastáncem montování PC do věcí jako jsou starý televize, ale tohle vypadá celkem nadějně - rozhodně jsem zvědavý jak to dopadně :wink:
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

Martin Kusyn píše:osobně nejsem zastáncem montování PC do věcí jako jsou starý televize, ale tohle vypadá celkem nadějně - rozhodně jsem zvědavý jak to dopadně :wink:
nějak furt newim co na tom vypadá nadějně dyš tam neni odvedená žádná práce jenom prazna bedna..???ale jesi to dopadne jako s tim projektem PC v rádiu...tak to bude zase katastrofa
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

kdyby jsi tam treba misto te tlevize dal nejake LCD tak 15", 17" zalezi kolik je tam mista

//samozdrejme za tim LCD by bylo to PC :)
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

M4r1hu4n3 píše:skoro tu nic neni, jinak uz ted se mi to nelibi, nevim proc ale tyhle mody typu sezenu neco staryho, dam tam plexi a hodne svetla at je z toho kolotoc se mi vubec nelibi :?
ja sem nepsal že tam dam hodně světla budou tam jen uv 2 uv neony a 2 uv větráky :wink:
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

maart píše:kdyby jsi tam treba misto te tlevize dal nejake LCD tak 15", 17" zalezi kolik je tam mista

//samozdrejme za tim LCD by bylo to PC :)

to bych klidně udělal ale bohužel na lcd nemám peníze :cry: :(
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Tomuhle projektu fandím, vypadá nadějně. Ten nápad s LCD nevypadá špatně.
Podpis nenalezen.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“