pomoc s antivirem

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Velisek
Začátečník
Začátečník

pomoc s antivirem

Příspěvek od Velisek »

dobry den potreboval bych poradit, nainstaloval jsem si antivirus plus antispyware Panda Titanium 2006 a system se me dost zpomalil...tak jsem to zkousel vsemozne odinstalovat, ale kdyz dam odinstalovat, tak me to napise problem s odinstalovanim a error ani pres ovladaci panely ci program na uplne odinstalovani to nejde...nevite jak to udelat ci nevite o nejakem dobrem programu ??? diky moc za odpovedi...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Musiš ho vypnout:) zastav rezidentni ochranu, vypni ho v tray to je vedle hodin a pak ho radeji z nouzáku odinstaluj.Musi to jit:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Velisek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Velisek »

jj to jsem zkousel nejde to, je to vyplne a kdyz to dam remove, tak me to napise:

>SetupDLL\SetupDLL.cpp (390)
paPP:Panda Titanium Antivirus 2006 a Antispyware
PVENDOR:Panda Software
PGUID nejaky cisla...
Windows servise pack 2

dam ok a pak install shield wizard ze doslo k chybe, vubec nevim, vyple to mam, zkousel jsem to uninstalovat i odstranit pres ovladaci panely nastaveni programu i smazat slozku...pokazde to pise to same, vubec nevim cim to je stalo se me to poprve, ze nemohu smazat program...poradte pls :cry:
Drtikozel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drtikozel »

Jestli máš XP tak by to mělo jít v režimu ladění. I když se ten program spustí, tak pude vymazat. Přes ten režim by šli vymazat snad i wokna za chodu... 8)
fefer
Nováček
Nováček

Příspěvek od fefer »

Cau, mam stejny problem jako Velisek. Mam XP Home, zkousel jsem rezim ladeni, ale pokazde kdyz se snazim smazat soubor s Pandou, nebo kdyz zkousim uninstall, vzdy bez vysledku, porad ty same hlaseni... :? Mam tenhle smejd na notebooku, takze to dost citelně brzdí rychlost. Poradte PLS. :sad:
Nic moc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nic moc »

zkousel jsem to snad tisickrat...antivir panda je peknej smejd :cry: pls poradte
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninjin_cz »

hmm, zkus to odinstalovat treba skrz CCleaner, TuneUp utilities nebo podobny soft nebo suite, ktery ma uninstaller... nicmene nejsem zrovna presvedcenej, ze to pujde..

prinejhorsim by to mohlo jit "natvrdo" vymazat a pak rucne, nebo pomoci nejakeho softu promazat zbytek - zaznamy v registrech atp..
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

Kdo ví!!!

Příspěvek od jirka.jirka. »

Nazdárek!!
Zkoušel jsi to znova nainstalovat a potom to odinstalovat??? jako přes původní INSTALAČNÍ SOUBOR???
PS: ručně bych to rozhodně nemazal!!! Udělá to ještě větší bordel než teď!!
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Hm, problem je ten ze i kdyz poklepete na ikonku vedle hodin a jakoby to vypnete stale vam to pobezi abude kontrolovat kompa. Skript na vypnuti nejakyho programu je dost jednoducha vec. Mozna to pude kdyz si spustite taskmanagera (ctrl+alt+del) a v zalozce procesy ukoncite vse co s tim ma co spolecnyho. Zalezi na tom co vsechno mate u pandy zapliho... Muzou tam bejt dva procesy ale muze jich tam bejt pet ktery patrej prave pinde. Nezbyva nez je najit a zavrit. Mam ale dojem ze panda si ty procesy nepojmenovava, zrovna prehledne. Jako treba nod32. ten tam ma treba nod32kui.exe, nod32krn.exe a dalsi, je tedy jasne co je nod a co system nebo neco jinyho. Kazdopadne tady to ukoncit a pak uninstall, vzadnym pripade ne jen delete. Zustane zapis v registru a ptz panda k sobe nepousti jinej antivir, pak by nemusel jit zadnej nainstalovat. Jinak panda neni spatna, umi toho dost. Radi se mezi nej ochrance pc, ale je dost narocna na HW, proto ma nod32 :-D

Popr. spustit msconfog (do run.exe napsat msconfig) a na posledni zalozce odskrtat vse co je pandy a pak reset. Pak by se uz nemela vubec zpustit a klidne ji dejte pryc..
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“