pomoc s antivirem
- Velisek
- Začátečník

-
pomoc s antivirem
dobry den potreboval bych poradit, nainstaloval jsem si antivirus plus antispyware Panda Titanium 2006 a system se me dost zpomalil...tak jsem to zkousel vsemozne odinstalovat, ale kdyz dam odinstalovat, tak me to napise problem s odinstalovanim a error ani pres ovladaci panely ci program na uplne odinstalovani to nejde...nevite jak to udelat ci nevite o nejakem dobrem programu ??? diky moc za odpovedi...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Velisek
- Začátečník

-
jj to jsem zkousel nejde to, je to vyplne a kdyz to dam remove, tak me to napise:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (390)
paPP:Panda Titanium Antivirus 2006 a Antispyware
PVENDOR:Panda Software
PGUID nejaky cisla...
Windows servise pack 2
dam ok a pak install shield wizard ze doslo k chybe, vubec nevim, vyple to mam, zkousel jsem to uninstalovat i odstranit pres ovladaci panely nastaveni programu i smazat slozku...pokazde to pise to same, vubec nevim cim to je stalo se me to poprve, ze nemohu smazat program...poradte pls
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (390)
paPP:Panda Titanium Antivirus 2006 a Antispyware
PVENDOR:Panda Software
PGUID nejaky cisla...
Windows servise pack 2
dam ok a pak install shield wizard ze doslo k chybe, vubec nevim, vyple to mam, zkousel jsem to uninstalovat i odstranit pres ovladaci panely nastaveni programu i smazat slozku...pokazde to pise to same, vubec nevim cim to je stalo se me to poprve, ze nemohu smazat program...poradte pls
- Drtikozel
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- fefer
- Nováček

-
- Nic moc
- Nováček

-
- ninjin_cz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jirka.jirka.
- Začátečník

-
Kdo ví!!!
Nazdárek!!
Zkoušel jsi to znova nainstalovat a potom to odinstalovat??? jako přes původní INSTALAČNÍ SOUBOR???
PS: ručně bych to rozhodně nemazal!!! Udělá to ještě větší bordel než teď!!
Zkoušel jsi to znova nainstalovat a potom to odinstalovat??? jako přes původní INSTALAČNÍ SOUBOR???
PS: ručně bych to rozhodně nemazal!!! Udělá to ještě větší bordel než teď!!
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, problem je ten ze i kdyz poklepete na ikonku vedle hodin a jakoby to vypnete stale vam to pobezi abude kontrolovat kompa. Skript na vypnuti nejakyho programu je dost jednoducha vec. Mozna to pude kdyz si spustite taskmanagera (ctrl+alt+del) a v zalozce procesy ukoncite vse co s tim ma co spolecnyho. Zalezi na tom co vsechno mate u pandy zapliho... Muzou tam bejt dva procesy ale muze jich tam bejt pet ktery patrej prave pinde. Nezbyva nez je najit a zavrit. Mam ale dojem ze panda si ty procesy nepojmenovava, zrovna prehledne. Jako treba nod32. ten tam ma treba nod32kui.exe, nod32krn.exe a dalsi, je tedy jasne co je nod a co system nebo neco jinyho. Kazdopadne tady to ukoncit a pak uninstall, vzadnym pripade ne jen delete. Zustane zapis v registru a ptz panda k sobe nepousti jinej antivir, pak by nemusel jit zadnej nainstalovat. Jinak panda neni spatna, umi toho dost. Radi se mezi nej ochrance pc, ale je dost narocna na HW, proto ma nod32
Popr. spustit msconfog (do run.exe napsat msconfig) a na posledni zalozce odskrtat vse co je pandy a pak reset. Pak by se uz nemela vubec zpustit a klidne ji dejte pryc..
Popr. spustit msconfog (do run.exe napsat msconfig) a na posledni zalozce odskrtat vse co je pandy a pak reset. Pak by se uz nemela vubec zpustit a klidne ji dejte pryc..