Sesíťování 2kompů pomocí bluetooth

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Zweistein
Nováček
Nováček

Sesíťování 2kompů pomocí bluetooth

Příspěvek od Zweistein »

Zdravim, mam v PC Bluetooth do USB a v notasovi integorvaný Bluetooth. Zajimalo by me jak vytvorit sit mezi 2pc pomoci BT. Aktivoval sem BT, nastavil IP adresy a sparoval zarizeni. Ale stale to nefunguje. Jde to vubec???
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

taky bych potřeboval
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Jde to pomocí služby Network Acess, která je součástí WINDCOMMu, kterej má například MSI BToes atd...
Podpis nenalezen.
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Pomocí toho se to snažím zprovoznit, zatím marně. Na PC mám MSI a na notesu něco od asusu. Už jsem to spárovatl, ale nevím jak dál
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

mozek007 píše:Pomocí toho se to snažím zprovoznit, zatím marně. Na PC mám MSI a na notesu něco od asusu. Už jsem to spárovatl, ale nevím jak dál
Ok, a když si otevřeš síťová připojení tak je tam adaptér Bluetooth Network nebo tp.?
Podpis nenalezen.
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Don_N píše: Ok, a když si otevřeš síťová připojení tak je tam adaptér Bluetooth Network nebo tp.?
Jo mám.
BT prostě není na LAN. BT je bezdrátové USB.
Luk.yer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luk.yer »

no muj pripad je takovy, mam sparovany PC + notebook pomoci dvou msi dongle modulu a mam normalne nasdileny internet bezdratove, tiskanu, vnc, apod. .. zadny problem, teda az na to, ze to spolehlive funguje tak akorat po pokoji 5x5 m :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“