Výměna zdroje

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Výměna zdroje

Příspěvek od GeorgeCZ »

Zdarec,
letos budu upgradovat PC, tedka mám zdroj EuroCase 350w.....a to na moji novou sestavu nebude stačit.....proto hledám nový zdroj.....aby byl 400W a cena nebyla vyssí než 1800Kč. predem dik za rady :wink: :wink:
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninjin_cz »

Coz takhle Fortron Blue Storm FSP400-60THN/THN-P 400W [ link ] ?

Nedavno jsem sestavoval brachovi PC a pri vybirani zdroje jsem nakonec vybral 350W verzi tohohle blue stormu a spokojenost. Je tichej, vsechny kabely ma "zabaleny" v buzirce a ma zajimave udelany molexy, respektive se odpojuji mnohem snadneji nez klasicke molexy :)

mno a ve svym pc mam Asus A-45GA 450W [ link ] a ten je taky ok, jen nema vsechno to co jsem vyjmenoval u toho fortronu - vetrak je slyset o neco znatelneji (i kdyz porad to jeste prehluci vetrak u GK), v buzirce ma jen kabely pro napajeni MB a ma "jen" klasicke molex konektory.. nicmene zase je levnejsi, je to 450W a ma modre LED diody ;)

* edit: damn, se s tim pisu jak mamlas a uz me 2 lidi predbehli ;)
Pearce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pearce »

Ja bych bral radeji Fortron rady GLN.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Lepší je podle mě ten Blue Storm.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Pearce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pearce »

Fortron GLN ma vyssi efektivitu nez Bluestorm, a pri vyssim zatizeni by mel byt tissi. Recenze na SPCR link:http://www.silentpcreview.com/article280-page1.html.
Je tam recenzovan i Bluestorm, ale ve verzi 500W link:http://www.silentpcreview.com/article212-page1.html.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm, tak když sem je měl asi na měsíc doma vykazovali to přesně naopak. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Fortron GLN má aktivní PFC.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“