eh mel bych takovou prosbicku, nejak se v tomhle programku moc nevyznam a zkousim rozbehat dalku, nemohla by mi nejaka dobra duse poslat "svuj" *.htk soubor?
Nejlepe s makry, nejak neumim zadat spravne parametry... hlepik moc nepomohl a nejlip se uci podle nejakyho vzoru...
dikes
(martinovo na gmailu.com)
HotkeyP
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- dech
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ahojte, taky bych potřeboval poradit, sice už mam nastavené zkratky pres tento program, ale ty jednodušší...
...mám Mirandu a chtěl bych si nastavit klávesu, aby se po jejím zmáčknutí objevily nepřečtené zprávy, v podstatě to samé, jako když kliknete v systray na ikonu zprávy a ona se objeví. Už jsem zkoušel rúzná makra apod. ale nejde mi to(s těma parametrama je to komplikované)...tak kdyby někdo věděl...
dik
...mám Mirandu a chtěl bych si nastavit klávesu, aby se po jejím zmáčknutí objevily nepřečtené zprávy, v podstatě to samé, jako když kliknete v systray na ikonu zprávy a ona se objeví. Už jsem zkoušel rúzná makra apod. ale nejde mi to(s těma parametrama je to komplikované)...tak kdyby někdo věděl...
dik
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW