ADSL a Odezvy

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Winea
Nováček
Nováček

ADSL a Odezvy

Příspěvek od Winea »

Čau. chtěl bych se zeptat, jak je to s ADSL a odezvami..
Jelikož už mám 6tou wifi za poslední dva roky a zase mi skáčou pingy, ztrácí se signál, provider říká jak to jede dobře, že jestli problémy přetrvají ať je zavolám a že to přijdou zkontrolovat atd, prostě klasický scénář jako vždy, když mi začli problémy s internetem oni s tím něco udělají, buď to nepomůže vůbec nebo jen dočasně a sem zase tam kde sem byl, tak sem asi po půl roce prvně změnil providera, v té době sem adsl ještě nevěřil kabel u nás nebyl(není však ani teď) a radoval se z dobrého netu - však jen dočasně, po čase net byl zas v p***. Teď, když už mám internet wifi od 6tého, nejdražšího, nejkvalitnějšího providera co tu je - dle zdejšího mínění, internet zase upadá chvíli jede dobře chvíli pingy skáčou, občas jsou losty, občas jsou nehorázný losty, provider trvdí že u něj to vypadá vše v pořádku, prostě to co mi říkají vždycky..

Tak sem se chtěl zeptat jak je to s ADSL, stabilitou, rychlostmi odezv a vůbec. Chtěl bych to hlavně kvůli online hrám, na prvním místě jsou pro mě odezvy - čím míň, tím líp, samozřejmě taky nulové ztráty, ale u ADSL losty nejsou snad ani možné co já vím - moc toho ale nevím a proto se chci zde poučit a zeptat co by ste mi mohli doporučit.

P.S: Bydlím v Šumperku - severní Morava.
P.S2: To s těma wifinama není problém mého pc, jelikož tu mám i notebooky a druhé pc a je to tam to stejný. Tohle pc však pravidelně čístím spybotem ad-awarem spy sweeperem nodem 32 a avgčkem, takže je tu nejmenší pravděpodobnost chyby z mé strany.
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

ADSL je na hraní po netu jako stvořené a co se týče stability tak ani jeden výpadek u Volnýho a navíc jak mi pořád sliboval že na lince neni FUP, tak jsem tomu moc nevěřil ale opravdu, žádné omezení a rychlost se také nemění. :)
Podpis nenalezen.
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Taky jsem měl půl roku Wifi a lítal mě ping a proto jsem přešel na ADSL který mám už přes rok a můžu říc že na hraní je ideální, s pingem se při hraní na českých serverech pohybuju kolem 10ms a kolísání záleží spíše na zatížení samotné serveru než na spojení.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ADSL a Odezvy

Příspěvek od karf »

Winea píše:P.S2: To s těma wifinama není problém mého pc, jelikož tu mám i notebooky a druhé pc a je to tam to stejný. Tohle pc však pravidelně čístím spybotem ad-awarem spy sweeperem nodem 32 a avgčkem, takže je tu nejmenší pravděpodobnost chyby z mé strany.
je to problém peněz a přístupu. já mam odezvu na seznam kolem 20ms 8)

občas hraju call2 s kámošem od nepomuka - má adsl něco s 2mbps a veřejnou ip - a jede to "docela slušně". :)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Seppper)
Začátečník
Začátečník

ADSL 512/128

Příspěvek od Seppper) »

Cus, hele bydlim na vesnici, po x-letech je tu konecne ADSL, na hrani je to super, stabilni ping, za celej rok sem neregistroval vypadek, zadny lagy - pokud teda jeste behem hrani treba nestahuju.
Proste na hrani her je ADSL jako delany.
CPU AMD Athlon X2 4800+ MB Gigabyte GA-MA69G-S3H - AMD 690G
GK N 9600GT 512 MB + Accelero S1 RAM 2GB DDR2 800 A-Data
OTHERS Genius Home Theathre 5.1 + LG 19" Wide + Razer Plasma Edition
Winea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Winea »

http://sluzby.volny.cz/ADSL-sluzby/?ser ... -2048-plus

Tohle bych si přál :-D, jen nevim jak dlouho potrvá než se to k nám dostane :sad:.
Díky za informace jak se zdá tak s adsl nemá nikdo problémy, snad ani já mít nebudu, ještě musím vydržet půl roku než vyprší smlouva :x a pak uvidím :)
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Možná bych počkal s čím se vytáhne Telefonica, když bude ta IPTV. :D
Podpis nenalezen.
Winea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Winea »

A mohli by ste mi ještě nějaký adsl doporučit ? co je ta telefonica ? já se v tom moc nevyznám :oops:
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Winea píše:A mohli by ste mi ještě nějaký adsl doporučit ? co je ta telefonica ? já se v tom moc nevyznám :oops:
Telefonica=bývalý Telecom
Toshiba Satellite
Winea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Winea »

A IPTV je co ? :x Nestyďte se hoďte sem třeba 10 Vašich pingů na nějaký český server.. :) + providera, tarif :wink:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Winea píše:A IPTV je co ? :x
co asi tak? streamování televizního vysílání přes IP sítě = televize přes internet
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Winea
Nováček
Nováček

Příspěvek od Winea »

Aha :-D. To sem nevěděl že je to jen spojení zkratek.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“